Teljes neve:
Oliver Lynn
Születési helye, ideje:
Las Venturas Kórház, 1998.01.14
Édesanyja leánykori neve:
Kelly Elizabeth
Jelenlegi lakcíme:
The Strip 365
Hány éve él a városban?
26
Miért szeretne nálunk dolgozni?
Azért szeretnék ehhez a céghez csatlakozni, mert hallottam, hogy nagy figyelmet ejtenek a minőségi munkára és az ügyfél elégedettségére. Ez olyan dolog, amivel teljesen azonosulni tudok.
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?
Azt gondolom, hogy egy jó csapatban mindenki hozzáad valamit a közös sikerhez. Képes vagyok együttműködni másokkal, ugyanakkor önállóan is hatékonyan dolgozom, ha arra van szükség.
Dolgozott-e már valaha szerelőként?
Még nem dolgoztam szerelőként, de amikor az én autómon dolgoztak, figyelmesen követtem a folyamatokat.
Tervei a cégen belül, amennyiben sikeres felvételre kerül a sor?
Az a tervem, hogyha felvételt nyerek akkor a legmagasabb színvonalon dolgozzak, ami tőlem telik. Szerelők közötti legmagasabb rang elérése is cél.
Tervek szerint előreláthatólag meddig dolgozna a cégnél?
Előre tekintve 2-3 hónap, de ez lehet több is.
Előző munkahelye(i):
Las Venturas Taxi
Előző munkahelye(i) távozási oka(i) amennyiben volt:
Őszintén szólva azért mert meguntam, de nagy szerepet játszik ebben az is, hogy régóta ki akartam magam próbálni szerelőként.
Érvényes vezetői engedély kép formájában:
https://imgur.com/a/8uuuelb
A jelentkező nyilatkozata:
Jelen aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek és valósak, továbbá elismerem, hogy elolvastam,megértettem a felvételi tájékoztatót és el is fogadom azokat!
Jelentkező Aláírása:
Oliver Lynn
Jelen aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek és valósak, továbbá elismerem, hogy elolvastam,megértettem a felvételi tájékoztatót és el is fogadom azokat!
Jelentkező Aláírása:
Oliver Lynn
Est.2017.

Játszott perceid:
20 392
Eddigi frakcióid:
Las Venturas Taxi
Eddigi frakcióid távozásainak okai.
Már a taxi előtt is szerelő akartam lenni de nem volt elég játszott percem.
Jelenlegi frakciód:
Las Venturas Taxi(Ma meetingen lépek ki: December elsején)
Mióta RP-zel?
2020 óta
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?
Mindig is érdekelt a szerelés, és szeretek a kezemmel dolgozni, problémákat megoldani. Önöknél dolgozva lehetőségem lenne a meglévő tudásomat hasznosítani, és új dolgokat tanulni és továbbfejlődni a csapat tagjaként.
Miért pont téged válasszunk?
Azért gondolom, hogy érdemes engem választani, mert valóban elkötelezett vagyok a szakma iránt, és komolyan veszem a munkámat. Mindig arra törekszem, hogy a rám bízott feladatokat a lehető legjobban végezzem el.
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Voltál-e már szerelő?
Még nem voltam szerelő
Mennyi idős vagy?
14 éves vagyok
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?
2021-ben regisztráltam LV-re
Használsz-e TS3-at?
Használok
Használsz Facebook fiókot?
Van Facebook fiókom, de ritkán facebookozok
Használsz Discordot?
Használok
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?
3-4 órát de ez lehet több és kevesebb is
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?
délután-este
Pár mondat magadról ( 5-6 egybefüggő mondat. ):
Levente vagyok 14 éves, januárban töltöm a 15-öt. Pest megyében élek. Szabadidőmet általában biciklin, a gép előtt és a kocsik közelében töltöm. Érdekelnek az járművek, lehet az busz, autó, kamion stb. Jelenleg szoftverfejlesztőnek tanulok. Barátaimmal szoktam a seemta szerveren játszani. 10 évesen kezdtem RP-zni, eleinte GTA 5 RP szervereken viszont ott az akkori hangom miatt mindig kidobtak pár nap után. A V4-en kezdtem, de az LV jobban elnyerte a tetszésem. Általában türelmes vagyok, de néha azért fel tud idegesíteni néhány játék. Szeretek csapatban dolgozni.
Redline Auto Service 2023Est.2017.