[ELUTASÍTVA] Dominika Mendez Jelentkezési lap

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KaLaNyOs

Zöldfülű
Támogató
2019. 08. 18.
154
126
20
Külfőldia
www.willhaben.at
V4 karakter
Treek Greek Jafar
LV karakter
Dominika Mendez
V2 karakter
Treek Greek Leila
Jesse-Car-Service.png

Tisztelt jelentkező!

Olvassa át figyelmesen az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt.

Az esetleg hibás lapokat rendszerünk automatikusan elutasítja, ez után jelentkezését csak a következő jelentkezési ciklusban adhatja le.

A jelentkező a lap elküldésével hozzájárul, hogy bármilyen hamis, megtévesztő válasz esetén szintén, azonnali elutasítás, jövőbeli szankciók vonhatók maguk után.

A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service csapata.

VEZETÉKNÉV:
Dominika

KÖZÉPSŐ NÉV:
VÁLASZ

KERESZTNÉV:
Mendez

NEM: (X -elje be a megfelelő mezőt!)

[—] Férfi

[X] Nő

[—] Egyéb

SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: (nap/hó/év - helyszín)
Las Venturas Kórház, 2000. 12. 28.

BEJELENTETT LAKCÍM:
Egy Bérelt lakásban Las Venturas szívében.

TELEFONSZÁM:
+38-76-897-9461

MIÉRT SZERETNE CÉGÜNK MUNKATÁRSA LENNI?
Azért szeretnék a Jesse Car service dolgozója lenni, mivel kis korom óta érdekelnek a kocsi bütyküléssel kapcsolatos dolgok, és itt kamatoztathatnám a megszerzett tudásomat. Szeretnék komolyabban is belelátni a dolgokba, és nem csak hobbiként csinálni otthon. És persze szeretnék segíteni az olyan embereknek, akik lerobbannak az utakon, és ezáltal segítségre szorulnak.

MIÉRT PONT ÖNT VÁLASSZUK?
Azért érzem magam alkalmasnak erre a munkára, mivel mint fentebb már említettem kis korom óta érdekelnek ezek a dolgok. Testvéreimmel együtt hobbiként gyakran szerelünk most is a saját kis garázsunkban, a saját eszközeinkkel. De ezt egy profi helyen, még jobban és precízebben tudnám csinálni. Szeretek csapatban dolgozni, rugalmas vagyok, és sok időt tudnék rá szánni, ezáltal mindig bevethető vagyok a feladatokra.

HOL TALÁLT CÉGÜNK HÍRDETÉSÉRE?
Hírdető felületen találtam rá a cégükre

KORÁBBI MUNKAHELLYEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
-:
VÁLASZ
-:
VÁLASZ
-:
VÁLASZ
-:
VÁLASZ
Munkaviszony megszűnése: (X -elje be a megfelelő mezőt!)

[—] Felmondás

[—] Kirúgás*
* Ha kirúgtak, mi volt ennek az indoka?
VÁLASZ

ELFOGADJA CÉGÜNK SZABÁLYAIT, MŰKÖDÉSI PONTJAIT? (X -elje be a megfelelő mezőt!)

[X] Igen

[—] Nem

(( OOC RÉSZLEG ))

NEVED, AHOGY SZÓLÍTHATUNK
:
KaLaNyOs (Lagler János)

BETÖLTÖTT ÉLETKOROD:
18

JELENLEGI JÁTSZOTT PERCEID:
85193

KORÁBBI FRAKCIÓID*:
V4 illetve V2 voltam csak Frakciokban

*TÁVOZÁS OKA:
v2 Kilépés v4 sajnálatos modon kirugás(Kitiltás)

TERVEID A FRAKCIÓBAN:
a lehető legtöbb idöt eltölteni a frakcioban illetve legyökerezni a frakcioba ameddig csak lehet

MIÉRT VÁLASSZUNK TÉGED?
sok időt tudnék rászánni, és motivál az, hogy segítsek másoknak, akik a sorban állnak és pörögjön az egész. Gyorsan tanulok, bármit rám lehet bízni.

MENNYI IDŐT TUDNÁL A FRAKCIÓRA SZÁNNI?
Naponta akár 5-6 órát is, vagy többet, de ez változhat. De átlagba sokat.

KORÁBBI ADMINJAIL, KITILTÁS: (csatolj képet, amin látszódik mindkettő! "imgur.com")

ACCOUNT ID-D:
465

BEMUTATKOZÁS PÁR MONDATBAN: (legalább 10 összefüggő mondat!)
Kalanyosnak Becéznek 18 éves vagyok, kint élek Ausztriában a családommal. A szakmám, és amit tanulok az a szakács, nagyon szeretem ezt csinálni, és késöbbiekben ebben is fogok elhelyezkedni. Nemrégiben kezdtem el a Jogosítványt csinálni, amivel elég jól haladok. Szeretem az autókat, ezek mellett akár órákat és napokat is eltudnék azzal tölteni, hogy ezekről beszélek, mert nagyon érdekel a téma. Ezért vonzanak, az ezzel kapcsolatos dolgok is, mint az autós játékok, versenyzős tuningolós. És persze, szeretek beszélgetni játszani a barátaimmal közösen.

Utoljára szerkesztve:

Dexter

Pletykafészek
SzerverAdmin
LV
2019. 04. 07.
835
1 060
Veszprém
LV karakter
Dave Kennedy
Jesse-Car-Service.png

Tisztelt Jelentkező!

Tájékoztatjuk, hogy a Jesse Car Service adminisztratív csoportja megkapta jelentkezési lapját cégünkhöz. Csatolmánya az elkövetkezendő 48 órában kerül felülvizsgálatra. Önt a felvételi eredményről levélben értesítjük.
Köszönjük a türelmét.

Jesse Car Service

Dave Kennedy
Chief Financial Officer

Dexter

Pletykafészek
SzerverAdmin
LV
2019. 04. 07.
835
1 060
Veszprém
LV karakter
Dave Kennedy
Jesse-Car-Service.png

Sajnálattal értesítjük, lapja bírálásra került: ELUTASÍTVA
Személyes megjegyzés -
1 hónapon belüli jail és 2 hónapon belüli ban így nem felelsz meg az elvárásainknak.

Újrajelentkezését várjuk a következő ciklusban.

Jesse Car Service

Dave Kennedy
Chief Financial Officer

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.