FÓRUM NEVED:
- ChrisV2 -
HÁNY ÉVES VAGY?
- 14 , Szeptember 30-án töltöm a 15. életévemet.-
MENNYI IDŐT SZOKTÁL TÖLTENI A FÓRUMON?
- Napi 3-4 órát.-
EBBŐL MENNYIT FORDÍTANÁL ALÁÍRÁSOK KÉSZÍTÉSÉRE?
- Szinte minden időt ráfordítanák a feladatok elkészítésére. -
KÉSZÍTETTÉL MÁR MÁSNAK ALÍRÁST? (KÉPPEL, LINKKEL MELLÉKELVE)
- Még nem igazán készítettem másnak.-
ÍRJ MAGADRÓL PÁR MONDATOT (MINIMUM 10-15 KEREK MONDAT)
- Sziasztok! Engem Lánczi Krisztián Győzőnek hívnak , de inkább a Krisztiánt használom! Ti szólíthattok Krisz-nek! 2005.09.30-án születtem Miskolcon! Egy kicsiny faluban lakom 2 szülőmmel , és kettő nagyszülőmmel! Nagyon szeretek horgászni! Meg még szeretek szabad levegőn lenni , mint szerintem a korombeli "srácok" többsége! Nagyon szeretek emelett gépezni is! A kedven játékaim közé tartoznak: Euro Truck , Euro Fishing , MTA , CS:GO , LOL , Metin 2 , CS 1.6 ! Még most is általános iskolában járok (8.évfolyam), elég jók a jegyeim! Most Informatikus iskolába szeretnék járni.! Nagyon szeretenék már oda járni, de arról ne is beszéljünk , hogy mennyire szeretem ezt csinálni(Itthon kisebb próbálkozásokkal)! Van egy kutyám! A kutyámmal imádok játszani! Illetve elég terhelhető vagyok , és emellett még aktív is. Két nagyszülőm velünk szemben lakik , egy emeletes házban , akiket nagyon féltek a most kialakukt helyzet végett. Hétvégen mindég járok horgászni. Télen megvettem az új gépemet , illetve ősszel az új biciklimet. Sokat segítek a háztartásban , illetve a kertgondozásban. Nagyszüleimnél naponta több órát is töltöm. Illetve minden nap segítek valamit. Sokat szoktam apukámmal itthon a mi , illetve nagyszüleim autóját szerelni. -
FELADAT
- Szerkessz, egy aláírás ezzel a szöveggel: -
See Game HelpDesk - 2031.05.21. - 2032.07.11.
Szerver Adminisztrátor - 2032.07.11. - 2033.03.12.
Globális Moderátor: 2033.05.10. - 2033.06.23.
TeamSpeak3 Operátor - 2033.08.15. - 2033.10.17.
Országos Rendőr Főkapitányság - <<Zászlós>>
See City Kormány - <<Testőr>>
"Az egyik fele szeret
A másik fele szereti köpködni ezt a nevet
De én soha nem fogok leülni beszélgetni veled
Ez az én gondom
Eddig is egyedül csináltam, hidd el megoldom!"