Péntek este 20:00-ig lehet licitálni, a legnagyobb ajánlatért cserébe fog elkelni ha eléri a számomra megfelelő összeget.Mennyibe hozható a birtok?
Egy éve vetted, a kapott ajánlatod, 10%-ért.Péntek este 20:00-ig lehet licitálni, a legnagyobb ajánlatért cserébe fog elkelni ha eléri a számomra megfelelő összeget.
Inflációval számolva jóval drágábban vásároltam. Kicsit belekavarodtál ebbe a nem túl bonyolult matematikai műveletbe.Egy éve vetted, a kapott ajánlatod, 10%-ért.
És olyat szólsz, hogy : “ ha eléri a számomra megfelelő összeget. “ Kicsit eltévedtél.
Szerintem hanyagoljátok a srácot. Csáó, kihagyom!
Most az egyszer igazad kell adjak neked, bármennyire is nem kedvellek.Egy éve vetted, a kapott ajánlatod, 10%-ért.
És olyat szólsz, hogy : “ ha eléri a számomra megfelelő összeget. “ Kicsit eltévedtél.
Szerintem egyáltalán nem vicc, az itt jelenlévő kereskedők tornászták fel annyira az árat, hogy teljesen reális a jelen szóban forgó ár. Április környékén 20-21 millióba ment egy GT63S, jelenleg ez olyan 33-35 millióba kerül (javítsanak ki az itt jelenlévő kereskedő uriemberek ha tévedek ) Minden prémium BMW 20 milla felett van, talán már az ilyen e46-e34 is afelé megy, hogy 20 millát el lehessen érte kérni.Most az egyszer igazad kell adjak neked, bármennyire is nem kedvellek.
Ez már tényleg vicc amit leművel az eladó.
Megéri az árát az a birtok. de észre vettem azt hogy, ami neked van azt tartod a legtöbbre, és a legdrágábban adod, és elvárod azt hogy megfizessék a te áradat, akkor nem értem, miért kell ilyen megjegyzésekkel illetni az urat hogy nem ér ennyit. de ha más mondaná neked hogy ez, az , amaz te lennél a legjobban felháborodva!Egy éve vetted, a kapott ajánlatod, 10%-ért.
Üdv MR.Ajánlatom 206.000 Kupon. Plusz Garázs meg pár gépjarmű. Nem tudom hol tart a licit.