Egy Account, több serial

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 228
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Ezzel fenn állna az account megosztás veszélye, amit te írtál.
Butaság, most is ha megszeretné osztani""valaki az accját megtudja, csak serial csere. Jó lenne, ha 2 gép lenne csatolható mondjuk. De, a mostani rendszer is jó.

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
252
2 027
26
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Nem értek veled egyet ebben, hogy butaság. Mivel a jelenlegi rendszerrel, minden egyes alkalommal kérelmet kellene írnia az ipsének, ami nem biztos, hogy rugalmas és rögtön megkapja. Két gép csatolással pedig azonnal, akár 1 másodperc különbséggel feltudnák váltani egymást. Itt én most pl. gondolok arra, hogy teszem azt klánháború. Ott is dual/trial accok vannak, értsd aki éjszakai bagoly éjjel, a másik meg nappal játszik, a felhasználó pedig így 24órát online. Ez persze kimerítené annak a fogalmát, hogy valaki csak és kizárólag a kamatozás miatt van fent, de attól még egy lehetőséget nyújtana erre, amit lehet, hogy nem lenne olyan egyszerű kiszűrni.

Persze ez a legrosszabb megközelítése a dolognak, bizonyára sok embernek hasznos lenne. Ne ess tévedésbe, én örülnék és támogatnám, ha ennek egy kijátszhatatlan módját kitalálnák, de nem látok rá esélyt, hogy ilyen van, és a fentiek támogatnák. De ezt persze majd ők eldöntik.

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 228
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Most meglehet csinálni ugyanezt, mivel 12 óránként lehet váltani. De még serial váltás nélkül is könnyedén. Ezért mondom, hogy ez nem oszt semmit.

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
252
2 027
26
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Igazából majd eldöntik, hogy ennek van-e értelme. Nem jött túl sok ember hozzászólásban, akiknek feltétlen nagy szüksége lenne erre a módosításra.

Sirius

Why so serious?
2019. 03. 26.
89
236
V4 karakter
Sirius Bonner
LV karakter
Sirius Bonner
HelloHello! Nem feltétlen értem miért lehetne visszaélni ezzel... Mármint amikor először felveszek egy új serial-t , nyilván ugyanúgy lecsekkolják, de utána ha én tudnám kiválasztani UCP-n melyikről akarok most játszani szerintem csak megkönnyítené az admin team munkáját és hamarabb tudnék belépni. A biztonság szempontjából meg, ugyanúgy bekell jelentkeznem a játékba ezt az adatlopást nem teljesen értem. Az account megosztás pedig szintén érdemtelen, aki megakarja osztani az accountját most is megosztja ugyanúgy, sajnos.
Én Angliából és egyéb alkalmakor laptopról játszok, de nem vagyok elég fanatikus, hogy előre eltervezzem a kérelmet... Tehát amikor leülök játszani akkor kérek serial váltást, így aznap már sajnos nem igazán jutok fel a szerverre.
Szerintem ez csak gyorsítana a dolgokon és könnyítene az admin team munkáján, tehát
Teljes mértékben támogatom az ötletet !

• Tetszik
Reactions: Marco

Sven.

内部で死んでいるが、まだホルニー?
2019. 04. 15.
68
107
Komló
V4 karakter
Sven_Nes
Feleslegesnek tartom az ötletet méghozzá azért mert rengeteg visszaéléshez vezetne ez ilyen formában ahogyan te leírtad.
Most is megoldható az,ha te kollégiumba mész és laptoprol akarsz játszani.
UCP—>Serial váltás..
Nemes egyszerűséggel.

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 228
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Épp ez a lényeg, hogy a visszaélések most is megtörténnek. Nem kell ahhoz ilyen rendszer.
> bemész koliba kérsz serial
> úgy teszel, mintha mennél koliba és kérsz serial

UCPn mindkettő esetben a koli látszik, közbe ezernyi visszaélés történhet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.