Egy Account, több serial

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tim

sup?
2019. 06. 27.
237
712
V4 karakter
Timothy Gutierrez
LV karakter
Timothy Peralta
V2 karakter
☰♖☰
Sziasztok!
Az lenne az ötletem,hogy egy account-hoz több serialt is lehetne csatolni, egyik szempontból ez azért lenne hasznos, mivel vannak emberek(pl én), akiknek több gépük van(pl.: 1 gép, 1 laptop) és sokan szeretnének mind laptopon,mind gépen játszani.
Ez hogyan működne?

A serial hozzáadási folyamat úgy működne,hogy az hozzáadandó géppel az illető felmegy a szerverre, beírja a jelszót és a felhasználónevet, majd kiírja a rendszer,hogy: "Az eddig hozzáadott gépek valamelyikéről kérlek a Dashboard-> Serialok szekcióból kérlek erősítsd meg az új serial hozzáadását. " Amíg ezt nem erősítik meg, addig nem engedi az új gépet belépni. A serial hozzáadását az UCP-ről nem lehetne megerősíteni.​

• Tetszik
Reactions: Lakner

LeWi

Újonc
Támogató
2019. 01. 12.
21
16
V4 karakter
Abel Noriega
V2 karakter
Tomasso Johnson
Szerintem ez a rendszer nem véletlen van így kitalálva. Nekem is volt két gépem és csak laptopom toltam... és semmi gondom nem volt..
EDIT: Próbáld, hogy csak az egyikkel játszol.

Utoljára szerkesztve:

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
421
1 283
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Tény, hogy jó lenne, de a rendszer nem véletlenül működik ahogy működik, így a legbiztonságosabb mind account lopás ellen, mind az ellen, hogy egy accot többen használjanak, eladjanak, stb.. De ha egy biztonságos rendszert ki tud rá találni a szerver vezetőség, akkor mindenképp jó lenne.

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
252
2 027
26
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Sajnos még visszaélést is eltudnék ezzel képzelni, elég sokat.. Ha valami egyszerű de mégis biztonságos módon megtudnák oldani, akkor tényleg nagyon jó lenne, de erre nem látok sajnos esélyt. Maradni kell az 1 gépnél.

• Tetszik
Reactions: catch a blast

Tim

sup?
2019. 06. 27.
237
712
V4 karakter
Timothy Gutierrez
LV karakter
Timothy Peralta
V2 karakter
☰♖☰
Tény, hogy jó lenne, de a rendszer nem véletlenül működik ahogy működik, így a legbiztonságosabb mind account lopás ellen, mind az ellen, hogy egy accot többen használjanak, eladjanak, stb.. De ha egy biztonságos rendszert ki tud rá találni a szerver vezetőség, akkor mindenképp jó lenne.
A lopás ellen véd az in-game dashboard megerősítés: megerősíteni csak a már régebben hozzáadott géppel lehetne. Eladás? Az accot eladni most is lehet: serial váltás, ha van egy kis esze a tagnak akkor nyilván nem azt írja, hogy eladom, hanem mást és így már el is adta a jelenlegi rendszeren. Ha meg nem akarjuk, hogy többen használják, akkor limitet kell megszabni pl 3, nyilván ez nem oldja meg teljesen, de minden hozzáadott serialt megjegyez a rendszer és így csökkenthető a multiaccuntok száma, mivel minden serialt ami már hozzá lett rendelve egy adott fiókhoz azt megjegyzi így pistikét ha 600 percre berakják jailba a pc-jén, pistike nem tud új fiókot létrehozni a laptopján mivel azt már hozzárendelte régebben a régi accuntjához.

• Tetszik

Alfi

2019. 05. 08.
252
2 027
26
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Itt leginkább az Account megosztásra gondoltam én. Túl könnyen tudná más kezelni az accountodat, pl. megkéred a mittudoménkidet, hogy afkoljon neked/öntözze a farmod intézzen el ezt azt. Nagyon sok kiskapus lehetőséget adna ez rendszer, amit mondasz.

tommen.

homo homini lupus
2019. 01. 10.
1 178
4 188
18
Győr
V4 karakter
Maximilian Leitner
Nem kell ez. Túl sok út van ezen rendszer kihasználására. Szerintem ha lehetne ilyen, akkor azonos IPről csatlakozóknak engedélyezve csak.

• Tetszik
Reactions: Patrikosz

Tim

sup?
2019. 06. 27.
237
712
V4 karakter
Timothy Gutierrez
LV karakter
Timothy Peralta
V2 karakter
☰♖☰
Ha csak azonos ipről engednék annak mi értelme lenne? Nem azért akarják az emberek hozzáadni pl a laptopukat a pcjük mellé, hogy utána otthon a laptopukon játszanak, hanem azért, hogy mondjuk ha elviszi a laptopot a kolégiumba, és ha éppen nincs tanulni valójuk akkor kikapcsolódás képpen fel tudnak menni játszani. //telo

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Alfi

2019. 05. 08.
252
2 027
26
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Játssz laptopról mindenhonnan. Én is ezt teszem, felesleges a PC, annak az árát inkább bele kell fektetni egy jobb laptopba, és máris jobban jár az ember, szerintem.

• Vicces
Reactions: SigH

tommen.

homo homini lupus
2019. 01. 10.
1 178
4 188
18
Győr
V4 karakter
Maximilian Leitner
Ha csak azonos ipről engednék annak mi értelme lenne? Nem azért akarják az emberek hozzáadni pl a laptopukat a pcjük mellé, hogy utána otthon a laptopukon játszanak, hanem azért, hogy mondjuk ha elviszi a laptopot a kolégiumba, és ha éppen nincs tanulni valójuk akkor kikapcsolódás képpen fel tudnak menni játszani. //telo

Úgy értettem, hogy azonos IP címről kell végrehajtani a serial hozzáadás műveletet. Vázolom. Felmész a kívánt eszközről a szerverre, a belépő menü regisztráció gombja alatt lehetne egy Serial Kapcsolása, majd ide beírod a felhasználóneved és jelszavad. Ezek után a gépről, melyről regisztráltál bejelentkezel és feldobna egy Biztonsági Értesítést, mint a kötelező jelszóváltáskor, hogy engedélyezed -e, a serial kapcsolását. És innentől be tudsz jelentkezni azon is, bármiféle IPről. Csak az összekapcsolásig kell azonos IP.

• Tetszik
Reactions: Patrikosz

TrockenSocken

BigJoe
2019. 01. 10.
234
1 665
dahoam
V4 karakter
Mario Badalamenti
LV karakter
Jonathan Azzini
Én ezzel kapcsolatban írtam annó thommasnak és azt mondta kérjek serial váltást, tehát ezt tettem. Vasárnap lefekvés előtt megírtam a kérelmet, hétfőn amíg suliztam valaki elfogadta, délután már laptopról toltam a roleplayt kóterban. Péntek délután volt macerás a gyors váltás, de azt is megoldottam mindíg. Ha meg 2 gépet használsz napi szinten, akkor 2 opciót tudok elképzelni. Az egyik, hogy 2 teljesen ugyanolyan géped van, ilyenkor tökmindegy melyikről tolod. A másik, hogy az egyik gép jobb, ilyenkor a jobbról játszol és ennyi. Nem gyakori probléma ez, a playerek magy részének nincs 2 gépe, sokszor az az egy is alig működik. Nem hiszem, hogy 20ember miatt behoznának egy ilyen változtatást :/

• Tetszik
Reactions: Alfi

AAdam

Barangoló
2019. 01. 28.
81
121
Miskolc
V4 karakter
Martin Korlentino
LV karakter
Ayten Eris
Közeljövőben szívesen látnám, még akkor is, ha csak 1 accounthoz 2 serialt lehetne társítani. Nekem személyszerint sokat jelentene, mert asztalin dolgozok/játszok, de ha úton vagyok, vagy egy kis környezetváltozást szeretnék magamkörül, akkor egy másik gépről, jelen esetben az asztali mellett egy laptopról ezt simán meg tudnám oldani.
Szerintem sok játékosnak sokat jelentene, ha meg lehetne valósítani!

Alfi

2019. 05. 08.
252
2 027
26
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Neked is ugyanaz lenne a megoldás, mint amit fent már leírt TrockenSocken. Mikor elutazol, előtte kérsz egy serial váltást, mielőtt hazaérsz, meg küldesz egyet megint.

leva

skelly
2019. 01. 10.
736
3 267
V4 karakter
Randy Willer
LV karakter
Daniel Colson
Én olyan megoldást tudnék elképzelni,mint a serial váltás stb.-nél,hogy kérelmezed,hogy melyik serialt adja hozzá,ezt ugye csak te tudod megadni jobb esetben és ezzel máris meglenne oldva az account lopás dolog is,mivel másik gépről nem tudna bejelentkezni,csak arról a 2-3-ról,amit megadott.

Alfi

2019. 05. 08.
252
2 027
26
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Ezzel fenn állna az account megosztás veszélye, amit te írtál.

Nolan

Barangoló
Támogató
2019. 05. 01.
112
228
Sárvár
V4 karakter
Ben Nolan
LV karakter
Nathan Garcia
V2 karakter
-
Abból a szempontból pozitív lenne az ötlet, hogy jóval nagyobb rugalmasságot biztosítana a jelenleginél, azonban az ebből adódó visszaélések miatt összességében nem támogatom!

Bundaskepu

Újonc
2019. 10. 10.
7
20
Hungary
V4 karakter
Vitara el Caparotti
LV karakter
Vitara el Caparotti
V2 karakter
Vitara el Caparotti
Account megosztásos vissza élések lennének.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.