EcoMotion Inc

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fadel

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
415
167
23
Budapest
V4 karakter
Zak Venturas
LV karakter
-
V2 karakter
-
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Giorgio Pellegrini vám és pénzügyőr Főtörzszászlós, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
George Royale és George Cartel már többé nem dolgoznak a cégnél. Mindezek mellett új alkalmazottak a cégnél: Tony Kleyn | Jack D Connor | Justin Voman | Zoe Giovanni

Aláírás:
Giorgio Pellegrini

Marlene

Barangoló
Támogató
2019. 08. 20.
111
101
21
Balatonlelle🏖, Kaposvár🏢
V4 karakter
lola.memphis🦦
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Lola Memphis vám és pénzügyőr Zászlós, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Mike Olson, Vlagyimir Szergej, Zoe Giovanni, Benjamin Gayle már nem dolgoznak a cégnél. Új alkalmazottak lettek: Christopher Gros, Hugo Demetriou, John Palker, John Tristan, Roland Cooper, Nathan Gros.

Aláírás:
Lola Memphis

• Tetszik
Reactions: Ölembé

Fadel

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
415
167
23
Budapest
V4 karakter
Zak Venturas
LV karakter
-
V2 karakter
-
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Giorgio Pellegrini vám és pénzügyőr Hadnagy, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A cégnél már dolgozik: Hugo Demetriou | Cristopher Gros - Újak a cégnél: Boris Cheslaw | Frank Joe | Tom Wise

Aláírás:
Giorgio Pellegrini

• Tetszik
Reactions: Marlene

Marlene

Barangoló
Támogató
2019. 08. 20.
111
101
21
Balatonlelle🏖, Kaposvár🏢
V4 karakter
lola.memphis🦦
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Lola Memphis vám és pénzügyőr Törzszászlós, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A cégnél már nem dolgozik: John Crudo / Jack D Connor / Roland Cooper / Brazovics Ferenc / Tony Kleyn / Boris Cheslaw / Gregorio Bengro / Gentino S Floyd. Új alkalmozottak lettek: Tom Hyland / Lucas Rodrigo / Kurt Green / Charlie Dawidson. Az adó érvényes még 2022. 01.13-áig.

Aláírás:
Lola Memphis

• Tetszik
Reactions: Ölembé

Jo3

Nem lehet velem együtt dolgozni, elvileg!
Támogató
2019. 01. 10.
997
1 422
21
Kipufogófürdő
V4 karakter
Dr. Joe M Everett
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Dr. Joe M Everett vám és pénzügyőr főhadnagy, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A cég továbbá nem alkalmazza:
- Tom Hyland // Kurt Green // Vlagyimir Szergej // Denis Cheslaw // Lucas Rodrigo // Jhon Tristan // John Palker személyeket

A cég alkalmazásába került(ek):
- Zane Riley // Dom Scott // Yohn Scott // Migo Gustavius // Diego Jhonson // Dawid O Connor // Leonardo Scaletta // Stojkovic Andrej // James Andersson // Jayden Westmiller // Jason O Connor // Michael Willson // Javon Bryan személyek

Aláírás:
Dr. Joe M Everett

Fadel

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
415
167
23
Budapest
V4 karakter
Zak Venturas
LV karakter
-
V2 karakter
-
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Giorgio Pellegrini vám és pénzügyőr Főhadnagy, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Páran leléptek a vállalkozásból: Dylan Cooke || Charlie Dawidson || Michael Willson viszont vannak újak is: Calvin Suarez

Aláírás:
Giorgio Pellegrini

Paulo

Legendás író
TS-SA
v4
2019. 01. 10.
4 408
1 899
V4 karakter
Paulo Trevisan
Edward Wilson / Zane Riley / Calvin Suarez / Migo Gustavius / Diego Jhonson / Dawid O Connor / Leonardo Scaletta / James Andersson / Jason O Connor / Javon Bryan már nem dolgozik a cégnél.
Új alkalmazottak: Leslie Langdon / Matthew Perez / Andrew C Santiago / Jessica Muranszky / Zoe Hamilton

EarlCarlos

Írnok deák
Támogató
2019. 01. 11.
589
87
V4 karakter
EarlCarlos
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Earl Carlos) vám és pénzügyőr Főhadnagy, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A cégtulajdonos felkeresett.A cégből kijelentette:Jessica Muranszky / Leslie Langdon / Jayden Westmiller // Zoe Hamilton. Az új allkalmazottak: Stan Moore // Jhon Hamilton // Dwayne William // Migo Gustavius // Marco Robarto // Skenderi Gianmarco // Rocky Hill

Aláírás:
Earl Carlos

Fadel

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
415
167
23
Budapest
V4 karakter
Zak Venturas
LV karakter
-
V2 karakter
-
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Giorgio Pellegrini vám és pénzügyőr Őrnagy, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Új emberek érkeztek: Marco Carson / Xavier Carson / Zain Carson / Breslav Russel / Justin Voman / Lewis Leo Dominic / Tomy Dipp illetve vannak távozók is. Andrew C Santiago // Rocky Hill / Dwayne William / Dom Scott / Yohn Scott / Skenderi Gianmarco / Migo Gustavius / Marco Robarto

Aláírás:
Giorgio Pellegrini

• Tetszik
Reactions: BenceV3

Rol4nd

🚜Traktór🚜
2019. 01. 12.
631
577
21
Harta
V4 karakter
John M Everett
LV karakter
Lisa Carlos
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Borislaw Carlos vám és pénzügyőr Hadnagy, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Bejelentve mint alkalmazott: Thomas De Lewis / Giannis Carter / Lucas Jaeger

Aláírás:
Borislaw Carlos

• Tetszik
Reactions: kyle.

Kevin.

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
384
V4 karakter
Kane Cobb
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Lucian Ingram vám és pénzügyőr Hadnagy, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Új alkalmazottak: Zane Riley, Chiara Lagoz, Taylor Joseph, Jaxson Murphy, Oliver Lagoz, Edward Wilson, Justin Voman
Már nem a cég alkalmazottjai: Marco Carson, Xavier Carson, Zain Carson, Ethan Carson

Aláírás:
Lucian Ingram

Kevin.

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
384
V4 karakter
Kane Cobb
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Lucian Ingram vám és pénzügyőr Hadnagy, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Új alkalmazottak: Simon Hoffmann, Patricia Miller, Billy Stassmore, Peter Laphroaig, Jacob Garcia, Tom Wise

Aláírás:
Lucian Ingram

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
Központi Nyomozó Főosztály
✉ kozpontinyomozofoosztaly@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Ian Neal vám és pénzügyőr Zászlós, KNyF-Nyomozó vagyok!

Megjegyzés:
A mai nap folyamán (2021.12.11.) ellenőriztem cégüket, illetve Jack Williams kollégájukat. Mind a céget, mind pedig kollégájukat rendben találtam. Sem a járművel, sem a papírokkal nem volt gond.

Aláírás:
Ian Neal

• Tetszik
Reactions: Gergő08

Kevin.

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
384
V4 karakter
Kane Cobb
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Megjegyzés:
Új alkalmazottak: Varga Zeteny, Fabrizio Lele Sebastiano
Már nem alkalmazottak: Jhon Hamilton, Edward Wilson, Oliver Lagoz, Taylor Joseph, Tom Wise
Adó befizetve 2023.01.31.-ig.

Aláírás:
Lucian Ingram

• Tetszik

Kevin.

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
384
V4 karakter
Kane Cobb
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt, egészséget kívánok! Lucian Ingram vám és pénzügyőr Főhadnagy, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Új alkalmazottak: Hayden Willis // Ryuki Kagawa // Jordan Lawrence // Felix Salas // Johnny Campbell // Ale Sawyer // Tristen Simth // Royce Myers
Már nem alkalmazott: Justin Voman // Anthony D Cooper // Zane Riley // Patricia Miller // Varga Zeteny // Jaxson Murphy // Jacob Garcia

Aláírás:
Lucian Ingram

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.