Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Drake Fentress
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
T-6
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Lukas Falkner Őrmester
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Benjamin Kendrick
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.29.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
85.1 § Fegyveralkatrész - Birtoklása (IFAB)
Az intézkedés részletes leírása:
Április 29-én járőrszolgálatot teljesítettünk Falkner Őrmesterrel Blueberry és zálogház környékén a TRAFFIC-6os egységben amikor nagy sebességgel kicsúszott elénk egy citrom sárga Mercedes W212, amiben három személy tartózkodott. Intézkedés alá vontuk őket. Fokozott ellenőrzésre való tekintettel átnéztem két utasnak a ruházatát akik tiszták is voltak, ekkor Falkner Őrmester egy Benjamin Kendrick nevű férfi ruházatát nézte át amikor is talált nála egy illegális fegyveralkatrészt. Miután megtörtént a ruházatátvizsgálás, kiszabtam a sofőrnek egy helyszíni bírságot: Közúti veszélyetetés - személyi sérülés nélküli indokkal. Amikor átadtam a helyszíni bírságot, Falkner Őrmester addig megbilincselte Kendrick-et majd a kocsiba besegítette ahonnan el is indultunk a Los Santos-i rendőrkapitányságra előállítás végett. Közben Sullivan Zászlós is csatlakozott az előállításhoz. Sajnos komolyabb és kézzel fogható információt nem kaptunk Kendrick-től hogy mégis honnan szerezte ezt a fegyveralkatrészt. Miután ismertettük vele a jogait amikkel nem kívánt élni, így megkezdtük Benjamin Kendrick rabosítását. (( 2-es szintű volt, nem kapott pénzbírságot, illetve óvadékot sem ))
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$1
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
30 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Előágy felső része (AK-47) (1 darab)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
5000$
Aláírás:
Drake Fentress
Drake Fentress