Stille
Zöldfülű
- 2019. 01. 09.
- 221
- 147
- V4 karakter
- Johnny Corncob
- LV karakter
- Honti Jeno
Szerintem ugyanazért, amiért sok embernek az jön be, hogy négert RP-zik. Tetszik neki és jólvan.
Nem attól lesz valakinek cigány a karaktere, mert hogy IC folyamat írkálja, hogy "dik, teee, he".Nem tudom miért ekkora divat, hogy mindenki cigányt rpzik, de a civilek háromnegyedének roma a karaktere.
Nem tudom miért ekkora divat, hogy mindenki cigányt rpzik, de a civilek háromnegyedének roma a karaktere.
Nem vagyok rasszista, de lassan átnevezhetjük a szervert Tiszabő MTA-ra.
a civilek fele csak funolásból cigány..Nem tudom miért ekkora divat, hogy mindenki cigányt rpzik, de a civilek háromnegyedének roma a karaktere.
Nem vagyok rasszista, de lassan átnevezhetjük a szervert Tiszabő MTA-ra.
ne nevettessHa lesz 2019 legjobb karaktertörténete akkor a bátyusét szavazom ő volt a legjobb és ő is lesz a legjobb nagyon jól megcsinálta az öreg gratulálok hozzá!
Nem attól lesz valakinek cigány a karaktere, mert hogy IC folyamat írkálja, hogy "dik, teee, he".
hehe,széT 4Dl4K K1RáJ0M!!!!Thavesz baktaló, mulatós zene és driftelgetés = nézettség, hírnév a szerveren.
Egyetértek a felettem hozzászólóval, ezen nevetni sem lehet már. Sokan irónia nélkül ezt gondolják menőnek, meg milyen hű de jónak.
russzo válasza:13.) A közvetlenül előtted levő hozzászólást tilos idézni! Figyelmeztetést osztottam.
Csak ezt tudom mondani.Hat ez viccnek is rossz. ?