Drake Chapman bátyus története!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DrakeBáttya

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
25
212
Alsószentmárton
www.instagram.com
V4 karakter
Drake Chapman
Thavesz Baktalo vagy mondhatnám úgy is legyetek szerencsések!

Drake Chapman vagyok,23 éves. Szegény családból származom,egy kisebb cigánysoron nőttem fel Ózdon.
édesapám Frederich Chapman(magyar gyermekkori neve Orsós Ferenc volt) csóró cigány ember volt,aki üres zsebbel indult neki a világnak majd letelepedett LS-ben,ahol megismerte olasz származású édesanyámat Julia Giovanna-t. A fater nagyon sokat melózott,gyárból gyárba kevergőzött az öreg,de egyszer megsegítette a jó isten és bejött neki a tippmix,nagyjából 112.000 dollárt nyert a 80-as évek végén,össze házasodtak édesanyámmal majd úgy gondolta befekteti a pénzét és elkezdett kijárni németországba ahonnan különböző ismeretlen eredetű autókat hozott LS-be,felújítgatta őket,kilakatolta,szépen visszatekergette a KM óra állást majd jó nagy haszonnal tovább adta őket,olyan szintre nőtte ki magát a család hogy mára már az egész város ismer minket,a családi műhely a mai napig működik annak ellenére hogy édesapám már közel fél éve nincs a városban,na de ne szaladjunk ennyire előre a sztoriban...tehát megszülettem 96 nyarán,szeretetben békességben nevelgettek édesapámék...egészen 17 éves koromig mikor is édesapámtól megkaptam a legelső autómat egy 1-es VW Golf-ot. Fiatal voltam ugyebár az autót csinálgattam magamnak,járkáltam vele utcai versenyekre és nem egyszer akadt összetűzésem a rendőrséggel,ekkor kissé megromlott a kapcsolatom édesapámmal mivel rendszeresen kellett járkálnia miattam a rendőrségre,kaptam is tőle az átszállókat bőséggel. Az utcai versenyeket sorra nyertem,a Golf-om motorházteteje alatt egy 1300-as Suzuki Hayabusa szíve dobogott....Emlékszem mintha tegnap történt volna,beállított egy forma a műhelybe egy E60-as BMW-vel,egy 530d volt,ami a megjelenése óta egy nagy álmom volt,majd azt mondta nekem hogy azt szeretné hogy én csináljam meg az autót és ne édesapám...teljesen le voltam hűlve hogy a forma miért kér ilyet tőlem édesapám szaktudása helyett...
kopogás hallatszik a műhely ajtaján
-Drake: igen ki az?
-ismeretlen középkorú forma: hoztam egy autót,hallottam rólad fiam...kellene alá egy nyitott rendszer,kicsit halk a gép
-Drake: rendben,hagyja csak itt..viszont menjen be az irodába kérem és beszéljen édesapámmal
-ismeretlen: rendben van azonnal jövök.
mondanom sem kell a forma vissza sem jött...az autó több hónapot állt apám garázsában,majd addig baszogatott a tudat hogy beültem a kocsiba,beindítottam majd kinyitottam a kesztyűtartót és egy cetlit találtam benne amire a következő volt írva:
"fiam ha megtaláltad ezt a cetlit,a kocsi a tiéd...hívj fel:3876112812"
délután mikor már teljesen kiürült a műhely felhívtam a számot,az az ismerős hang mutatkozott be akinek sosem tudnám elfelejteni a hangját...ez az ember Anthony Chapman volt...édesapám testvére,bemutatkozott a telefonba majd egy percig nem habozott,Anthony elég jól menő "vállalkozó" volt..legalább is én ezt hittem..a későbbiekben olyan munkákat ajánlott nekem olyan pénzekkel amire egyszerűen nem tudtam nemet mondani,egyik napról a másikra egy bűnszervezet sofőrjeként találtam magam az 530D volánja mögött..no de megint nagyon előre ugrottunk,a telefonban még azt is elmondta hogy készítsem fel a kocsit egy nagy bulira...nagyon gyorsnak kell lennie,ahogy leraktam a telefont neki estem a kocsinak és egész este bütykölgettem...megpillantottam a kinti régi Rába traktort,ördögi gondolatok formázódtak fejemben..kivettem belőle a turbót,írtam az E60-ra egy új programot majd lemértem a padon..az autó közel 400le-t tudott és több mint 600nm nyomatékot adott le!! Mondanom sem kell mennyire boldog voltam..2 nappal utána megcsináltuk az első bulit,leesett belőle egy nagy csomó della,a rendőrök a poros nyomomban sem tudtak érni,a vagyonom nagyon gyorsan nőtt..sorra vettem magamnak a németből importált kocsikat...de nem gondolkoztam időben,sajnos elszálltam...a NAV a nyakamra járt egyre többet és többet,majd egy délutáni napon mikor a garázsban bütyköltem az új 540i-t amit nem rég hoztam be németből letepertek a NAV emberei majd bevittek...mindent tudtak rólam,a rendőrség közreműködésével több éve nyomoztak már utánam,majd azt kérték tőlem dobjam fel Anthony-t,amit persze nem tettem meg nekik...leültem a büntetésem ami több mint 1 év volt. Szabadulásom után haza mentem,de nem akartam Anthony-t felkeresni...pénzem nem volt,majdnem mindenemet lefoglalták,némi KP-m maradt és az 530D-m a többi kocsimat mindet elvitték...eltelt egy pár nap felkeresett a NAV egyik magasrangú vezetője majd állást ajánlott...mivel nem volt más választásom el kellett fogadjam és gyakorlatilag egy vezetéstechnikai kiképző bőrében találtam magamat...szolgáltam a nav-nál közel 3 hetet...sajnos a többi szerv nem nézte ezt jó szemmel hogy egy "bűnöző" tanítja vezetni a NAV-os kollegákat...ezért tettek is,elküldtek a NAV-tól,nekem sem kellett több...felcsörögtem Anthony-t,de sajnos panamában jégre küldték...12 évet kapott kábítószer kereskedelemért...még bent voltam ő más vizekre evezett,hát nem kellett volna neki ez egyszer biztos...nem maradt semmim,reménytelen voltam..majd újra elkezdtem versenyezni,ahol ismét szakítottam egy csomó pénzt. A fater nem sokkal utána ahogy kijöttem itt hagyta a várost,a műhelyt teljes egészben rám hagyta és édesanyámra. Jól éltünk,de mivel már megszoktam egy színvonalat nem tudtam alább adni,fogalmam sem volt mit hogyan csináljak de az éjszakai élet vitt magával,megismertem új arcokat és jelenleg is az alvilág mély bugyraiban mozgom,kapcsolatom kiválló több a környéken kíméletlen bandával is...minden pénzt megragadok,mára már a ravaszt sem félek meghúzni ha nagyon muszáj...egyet jegyezz meg,ameddig kocsiban ülök és én vezetek neked nem sok esélyed marad!

(( folytatás,kiegészítés várható!! nem értek a fórumhoz,azt sem tudom hogyan kell kidíszíteni meg kicicomázni itt a dolgokat,úgy gondolom a tartalom ami számít,csók!))

DrakeBáttya

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
25
212
Alsószentmárton
www.instagram.com
V4 karakter
Drake Chapman
minden karakter mese karakter...épp az a célja ennek a játéknak hogy ne szabjunk határokat a képzelőerőnknek...persze érthető az álláspontod,én ezt a vonalat viszem jó ideje,szerintem semmi olyan nincs benne ami a valóságban nem történhetne meg...csak gondolj arra pl kanadában mennyi cigány él.. :)

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Bakker, akkor ezért volt, hogy 700 playerből 50 törekedett csak reális szerepjátékra.
50 ember félreértette a játék lényegét ezek szerint.
Félre értették a játék lényegét, akkor ezért lehet fukszba, keménykalapba és partyszemübe tüzet oltani.
Ne szabj határt a kreativitásnak.
d324298ea441b7847fc69d80391d4f0b.png

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford
Egy halálos iramban storyba valóban jó, viszont realitás alapja az nagyon csekély.
Amerika, nav, cigányok, nav sofőr?
Jó volt olvasni, ezt nevezem is, de ez inkább mesekarakter, mintsem reális hús vér karakter.

Ezen egyszerre szörnyűlködtem el, és egyszerre nevettem el magamat. Ajánlom figyelmedbe ezt a filmet : A miskolci boniésklájd -> lesz itt neked enyhe kisebbség ,nav,rendőrség bőven ;)

Drakenek pedig annyi lenne a hozzáfűzni valóm, hogy fasza lett nekem nagyon bejövős, és persze hogy nem valóságalapú teljes mértékben, mint ahogy a szerveren rengeteg minden, mert gondolom IRL egy 1.4-es rendőr Opel H-Astra majd 300 felett jön a seggembe a BMW M5e60–am után ?. Pacsi ?

Utoljára szerkesztve:

yourlocalqsty

Fórum Mester
2019. 01. 10.
1 439
5 943
Angeles Los
LV karakter
chadwick eastwood
Nincs mit ragozni báttyus, talán ez a karakterisztika ami bejön itt a fórumon, látszik hogy a csibészség bent van az IC karakterben is.
Képekkel akár további történetekben még kifejthetnéd a mindennapokat.
Le a kalappal, Pacsi! ?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.