U
uncseh
Ilyenek után nincs több hozzáfűzni valóm. Köszönjük!biztos RP-s lett volna ha odamennek és bekopognak hogy létszi add már oda a kocsit mennénk kirabolni a bankot
@Markus várom a bírálásodat.
Ilyenek után nincs több hozzáfűzni valóm. Köszönjük!biztos RP-s lett volna ha odamennek és bekopognak hogy létszi add már oda a kocsit mennénk kirabolni a bankot
Nos, először is, miért van a golyóálló mellény ha nem azért, hogy mint ahogy a nevében is van, megfogja a golyót? Persze egy AK-47-es töltényt annyira nem feltétlen fogna meg golyóálló mellény, de feltételezzük azt, hogy mivel egy játékról van szó, és korlátozások kellenek ezért igen megfogja, de RL se rohangál minden második civil maffiás AK-val. Ugyanakkor két golyót kaptam mellénybe, még ha bordám is törik, akkor is az adrenalin hatására nem fogja az adott emberke annyiban hagyni magát, elvégre az élete és társa élete múlik rajta. Ugyanakkor te nem tartod logikusnak, hogy ha kifogy a táram, akkor inkább lefekszel a földre mielőtt fejbelő valaki? Vagy talán RL csak állni tudsz lövés előtt/közbe/után? Utána logikusan azért gugoltam be, hogy tudjak újratölteni.A Másik meg az ,hogy aki felvette ezt a videótAkkor nem értettem 1:25-nél kiszáll a kocsiból és elkezdődik a tűzharc ,akkor te /fall-ozol és téged ugye meglőnek aztán felkelsz és leguggolsz és nem értem ilyen OP ez a páncél hogy ha téged meglőnek akkor nem törik el semmid? És utána még bekötöd magad és össze vissza rohangálsz ezt nem értem igazán..
Ez komoly? Menjenek oda fegyverekkel egy olyan pénszállítóhoz amiben navos van és még 1 vagy 2 navosautó vigyáz rá biztos RP-s lett volna ha odamennek és bekopognak hogy létszi add már oda a kocsit mennénk kirabolni a bankot, ebből az lett volna hogy a navosok visszafordultak volna azt ugyan úgy ment volna a dara! IRL se mész oda elkérni a kocsit!! XD http://www.origo.hu/nagyvilag/20190...agban-ego-kamionokkal-alltak-el-az-utjat.html
Fogd fel ezt egy rajtaütésnek nem tudom mit kell ezt túltárgyalni, így is úgy is meghalt mindenki!
Amugy is a PK első sora hogy ők hagyták kint a kocsit csak hogy be kempeljék az honnan jött?
Szia! Ha megpróbálunk elmenekülni, mint írtad, a pénzszállító körülbelül 50-re gyorsul fel, szerinted mennyi esélye van vele elmenni? Annak is ugyan így dara lenne a vége. Ez így ahogy megpróbáltuk, sokkal egyszerűbb lett volna, hogyha megölünk mindkettőtöket, nem tudja meg az egész rendvédelem egyből, hogy mi visszük azt a pénzszállítót. Nyerünk vele egy kis időt, talán el is tudtuk volna vinni. Meg hát arra, hogy mi körbeálljuk azt a kocsit, Theodis simán reagál, kiszáll és még a kocsiba kilő minket, így ameddig mi rá figyelünk, te is ki tudsz szállni, és lőttek az egésznek.. Számomra sokkalta jobbnak tűnt az, ahogy mi ezt megvalósítottuk volna..