Dragan Dokic > Henry Monrow + társai (McGregor családtagok) [Markus]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Markus

ex GameAdmin [5]
2019. 01. 10.
115
44
24
Újpest
V4 karakter
Markus Reiner
Történt bármilyen előrp, hogy a civilek elakarják tulajdonítani azt a pénzszállító kocsit, vagy csak megláttátok és úgy gondoltátok, hogy ellopjátok?

Krisz202

Újonc
2019. 01. 10.
19
23
V4 karakter
Frederic Straight
LV karakter
Marcus McGregor
Eleinte a terv az volt, hogy kihozzuk a garázsból, de amikor megpillantottuk a kocsit, akkor ic írtuk, hogy vigyük el azt, gondoltuk egyszerűbb, nem riaszt be meg satöbbi, tehát mondtuk egymásnak az egészet.

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Na Hali. Mint mondtam nem szerettem volna jobban belefolyni az ügybe, csak a bizonyíték miatt írtam legfőképpen. Őszíntén szólva nekem nem volt nagyon bajom az akciótokkal, igen nem tartottam nagyon reálisnak, de mivel nem haltam meg ezért nem volt miért "panaszkodnom", persze uncseh ezt már nem hagyhatta annyiban, mivel csórót tényleg jól kidaráltátok. Szépen sorban reagálnék akkor a dolgokra.

A Másik meg az ,hogy aki felvette ezt a videót
Akkor nem értettem 1:25-nél kiszáll a kocsiból és elkezdődik a tűzharc ,akkor te /fall-ozol és téged ugye meglőnek aztán felkelsz és leguggolsz és nem értem ilyen OP ez a páncél hogy ha téged meglőnek akkor nem törik el semmid? És utána még bekötöd magad és össze vissza rohangálsz ezt nem értem igazán..
Nos, először is, miért van a golyóálló mellény ha nem azért, hogy mint ahogy a nevében is van, megfogja a golyót? Persze egy AK-47-es töltényt annyira nem feltétlen fogna meg golyóálló mellény, de feltételezzük azt, hogy mivel egy játékról van szó, és korlátozások kellenek ezért igen megfogja, de RL se rohangál minden második civil maffiás AK-val. Ugyanakkor két golyót kaptam mellénybe, még ha bordám is törik, akkor is az adrenalin hatására nem fogja az adott emberke annyiban hagyni magát, elvégre az élete és társa élete múlik rajta. Ugyanakkor te nem tartod logikusnak, hogy ha kifogy a táram, akkor inkább lefekszel a földre mielőtt fejbelő valaki? Vagy talán RL csak állni tudsz lövés előtt/közbe/után? Utána logikusan azért gugoltam be, hogy tudjak újratölteni.
Másodszor, igen bekötöztem magam, de a script miatt. Mivel nincs külön script arra, hogy a golyót megfogja a mellény ezért be kell kötöznöm, különben fél pillanaton belül elvérzek. Igen, "rohangáltam" tovább mert a veszély nem volt elhárítva, elvégre még 2 másik társatok ott volt.

Ez komoly? Menjenek oda fegyverekkel egy olyan pénszállítóhoz amiben navos van és még 1 vagy 2 navosautó vigyáz rá biztos RP-s lett volna ha odamennek és bekopognak hogy létszi add már oda a kocsit mennénk kirabolni a bankot, ebből az lett volna hogy a navosok visszafordultak volna azt ugyan úgy ment volna a dara! IRL se mész oda elkérni a kocsit!! XD http://www.origo.hu/nagyvilag/20190...agban-ego-kamionokkal-alltak-el-az-utjat.html
Fogd fel ezt egy rajtaütésnek nem tudom mit kell ezt túltárgyalni, így is úgy is meghalt mindenki!
Amugy is a PK első sora hogy ők hagyták kint a kocsit csak hogy be kempeljék az honnan jött? :D

Nem tudom milyen 1-2 NAVos autó, láttátok, hogy egyedül voltunk ott, akkor érkeztünk ki, és ketten voltunk, a LIVE-ban is látszik.
"biztos RP-s lett volna ha odamennek és bekopognak hogy létszi add már oda a kocsit mennénk kirabolni a bankot, ebből az lett volna hogy a navosok visszafordultak volna azt ugyan úgy ment volna a dara! IRL se mész oda elkérni a kocsit!! XD"
Tök jó ez a link is, bár nem tudom hány olyan hírt láttál ahol kiszálltak 6-an aztán elkezdték darálni a pénszállítót :) Ugyanakkor igen lehet RP-sebb lett volna ha "túszokat" is ejtetek, annyival is be van biztosítva a seggetek ha esetleg nem úgy jönne össze, nem gondolod?

Szia! Ha megpróbálunk elmenekülni, mint írtad, a pénzszállító körülbelül 50-re gyorsul fel, szerinted mennyi esélye van vele elmenni? Annak is ugyan így dara lenne a vége. Ez így ahogy megpróbáltuk, sokkal egyszerűbb lett volna, hogyha megölünk mindkettőtöket, nem tudja meg az egész rendvédelem egyből, hogy mi visszük azt a pénzszállítót. Nyerünk vele egy kis időt, talán el is tudtuk volna vinni. Meg hát arra, hogy mi körbeálljuk azt a kocsit, Theodis simán reagál, kiszáll és még a kocsiba kilő minket, így ameddig mi rá figyelünk, te is ki tudsz szállni, és lőttek az egésznek.. Számomra sokkalta jobbnak tűnt az, ahogy mi ezt megvalósítottuk volna..

50-nél biztos gyorsabban megy, de akkor kérdezem én, mennyire volt logikus inkább egy NAV-os egységre rárontani, amiből valószínüleg tűzharc keletkezik, mintsem bepróbálkozni egy feltöréssel és elvinni egyet csöndesen? Arról nem is beszélve, hogy majdnem TK volt. Mielőtt elloptok egy út közepén ott hagyott pénszállítót nem nézitek meg, hogy egyáltalán működik-e? Valószínüleg nem hagyják ott ha semmi baja.. Ha meg odajösztök 6-an, aztán ránkfogjátok a fegyvert, és arra elkezdenénk darálni az öngyilkosság lenne, és PG is.

• Tetszik
Reactions: stan

Markus

ex GameAdmin [5]
2019. 01. 10.
115
44
24
Újpest
V4 karakter
Markus Reiner
Egy aranyraktár rablás megkezdéséhez és sikeres véghezvitelezéséhez fontos lehet az aranyszállító autó.
Ennek megszerzéséhez két lehetőség van. Az egyik, mint ami a panaszt is jellemezte, a "non slient robbery", avagy erőszakkal megszerezni egy pénzszállítót, esetleg ha a kapu vagy az autó bejelez, akkor a menekülés helyett történő kikerekedett lövöldözés. A második értelemszerűen a "slient", vagyis a csendes, figyelmet nem felkeltő rablás. Az, hogy melyiket szeretné megkezdeni egy adott szervezet lényegében mindegy. Amennyiben az itt is előfordult első eshetőséget választják, számolniuk kell a halállal. Itt olyan kérdések vetülhetnek fel, minthogy vajon "megéri-e az egész kockázatot?" , "Leszünk-e elegen a lövöldözéshez, és nem támad-e ránk egy egész hadsereg?" és még sorolhatnám...
Ezt a panaszt egy nevetségesen rosszul megtervezett akció jellemezi. Két pénzügyőrt megtámadni, majd eltulajdonítani egy félig lerobbant pénzszállítót?
A kivitelezés során olyan hibák merültek fel, hogy kapásból az egyik navos túlélte, vagyis a segítségkérés esélye szinte biztos.
Aláírom, hogy vannak a valóságban is pénzszállítók rablása. Vagy esetleg az egyik kedvenc filmemben amely a Gengszerzsaruk címet kapta. Ott is, a kivitelezés megtervezése napokig tartott, hiszen a céljuk a város legnagyobb bankjának kirablása volt ugyan úgy ezt a "silent" módszert alkalmazva.

Amire nagyon kiakarok térni, és kicsit hátrahagyva ezt a sok rizsát, hogy szerintem ti inkább lövöldözés beállítottságúak vagytok. Köztetek ismerek is olyan embert, aki ezt már régebb óta csinálja több-kevesebb kihagyással. Nem így megy egy pénzszállító eltulajdonítása, ahogyan ti tettétek. Visszapörgettem korábbra Nippon élőadását. Nagyjából a szervezkedésnél hangzott el a "Mit csinálunk?" erre a válasz "Még egy ugyan ilyet". Konkrétan egy célotok volt, azaz egy pénzszállító megszerzése.

Szóval srácok, ha már az általam említett első opciót választjátok, avagy amelyik a lövöldözés esélyét nagyban megnöveli, akkor legyen már valami RP, vagy IC normális konzultáció, hogy mit is szeretnétek, és hogyan.

Figyeljetek arra egy élőadás során, hogy inkább több legyen az IC, mint a beszélgetés.

Büntetés nem kerül kiosztásra. Amennyiben találtak egy egyszerűbb megoldást, akkor azzal is lehet próbálkozni.
A panaszt zárom, helyezhető a lezártakhoz.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.