Dragan Dokic > Henry Monrow + társai (McGregor családtagok) [Markus]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
U

uncseh

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Dragan Dokic

Panaszra tett személy InGame neve:
Henry Monrow, Benett G McGregor, Jesse McGregor, Marcus McGregor, Lamar B McGregor, Drake McGregor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kinn hagyják a pénzszállítót az út közepén, aztán bedriftelnek a másik utcába és ledarálnak.
Leírás:
Éppen töltöttem fel 'élményképeket' a topicomba, mikor Theodore elkezdett dudálni.
Ekkor visszatálcáztam a játékba, és egy FÜSTÖLŐ, JÁRÓMOTOROS pénzszállító
fogadott engem, és mondta IC, hogy vigyem. (Katonaságra szoktuk vinni amúgy.)
Meg sem fordulok, már az fogad a másik utcában, hogy random emberek
ott állnak egy EVO X & Subaru mellett, AK-47ekkel meg halál tudja még,
hogy mik voltak ott.
A semmiből elkezdtek lőni rám (pénzszállítóra).*

Rájöttem, hogy amúgy a pénzszállító nem TK-zódik,
ezért rögtön le is húzódtam, nem mentem tovább.

Autó rendszámok: WRX-STI1 // KAD-15

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

https://i.postimg.cc/wTNB4FBx/image.png

Megjegyzés:
Miután ők is lelettek lőve (C0) ezért nem, nem érdekel, hogy lelőttek.
Bírok veszíteni, van pár eset mikor éppenséggel lelőnek, viszont az, amit
a jelenlévők műveltek picit sok már. Egy RP szerveren vagyunk.
Ezt az infót kaptam, arra, hogy miért daráltak le:
[2019-03-01 21:51:20] [Output] : Mauro D Francesco: (( merre volt dara? ))
[2019-03-01 21:51:26] [Output] : Henry Monrow: (( Ohh, sf. ))
[2019-03-01 21:51:31] [Output] : Dragan Dokic: (( Le campeltek egy pénzszállítót. ))
[2019-03-01 21:51:34] [Output] : Dragan Dokic: (( Szuper. ))
[2019-03-01 21:51:38] [Output] : Henry Monrow: (( A-a ))
[2019-03-01 21:51:40] [Output] : Dragan Dokic: (( Nem? ))
[2019-03-01 21:51:45] [Output] : Henry Monrow: (( csak arra jártunk. ))
[2019-03-01 21:51:47] [Output] : Dragan Dokic: (( Hát akkor minek daráltál ki? ))
[2019-03-01 21:52:00] [Output] : Henry Monrow: (( Mondom arra jártunk. ))

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: borondi12
U

uncseh

Tagelem azért @Rodek (Henry), nehogy elkerülje a figyelmét.

Illetve a további tagok akik daráltak (persze, lehet tévedés!):
Marcus McGregor
Lamar B McGregor
Benett G McGregor
Jesse McGregor
Drake McGregor

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Ezt itthagynám mint bizonyítékot.
A videón a chat azért van kitakarva mert mint látható, privát beszélgetést folytattam egy adminnal, ami teljesen független az ügytől. Ugyanakkor már a YouTube-al sem akartam szarakodni fél nap múlva mikor jön az értesítés, hogy letiltották a videót a zenék miatt, ezért előre letiltottam a hangsávot az autóból kiszállásig. Persze ha nagyon szükséges privátban elküldöm @Markus -nak a videót vágatlanul, de szerintem nem lesz erre szükség.
Másrészről nem szeretnék jobban belefolyni az ügybe, persze ha kérdés van bármelyik fél, vagy Markus felől akkor arra szívesen válaszolok.

Edina: ugyanakkor az érintettek a következőek:
  • Benett G McGregor
  • Jesse McGregor
  • Marcus McGregor
  • Lamar B McGregor
  • Drake McGregor
  • Henry Monrow

• Hűha
Reactions: komuves
U

uncseh

Beleírtam a PK-ba a neveket.

@Markus ez is jól jöhet (a másik fél szemszöge):
1:18:09-től.
Ez ha nem számít DM-nek, NONRP-nek, vagy semmilyen szabályszegésnek akkor nem értem, hogy minek vannak a szerveren szabályok.
Arról nem is beszélve, hogy civilek. Persze, ha fórumon(!!) vezetnék a karaktereiket, TALÁN elfogadható lenne (NEM) hogy csak úgy ránk
daráljanak mert egy elhagyatott pénzszállítót viszünk leadni a Katonaságra. Úgy gondolom, hogy az Aranybankot nem ezért rakták be,
hanem hogy valaki legyen kreatív, és találjon ki valami komoly RP-t rá, hogy kirabolják. Az, hogy csak egy Live miatt mennek darálni, mert
a nézői erre kíváncsiak, eléggé érdekes. (Liveból kiderül, hogy amúgy ezelőtt is daráltak pénzszállítóval. De ugyanez van BGame-nél is, én
őszintén megvallva örülnék, ha behoznák azt a szabályt, hogy 24 óránként maximum 1x lehessen egy adott embernek/társaságnak
kirabolni - megpróbálni - az Aranyraktárat.)
  1. Csak azért, mert ott van egy füstölő, járómotoros pénzszállító nem fog adni senkinek sem indokot arra, hogy ledarálja a benne ülő játékost, esetleg játékosokat.
  2. Nem jelzett be, tény, viszont pont ezért vittük el, mert ott volt már szinte TK-san. (járt a motor)
  3. Azt hittem, hogy Henry csak viccelt azzal, hogy "arra jártunk" és ezért daráltak le. (Valljuk be, tényleg vicces.)
  4. Az is kivehető Theodis videójából, hogy először őt kezdték el darálni. (MÉG IS MIÉRT???)

• Vicces
Reactions: borondi12

Oliver223

Újonc
2019. 03. 02.
19
54
Pécs
www.youtube.com
V4 karakter
Jesse McGregor
Várom az érintettek válaszát.
Sziasztok! Ha holnap lehetne akkor mindenkit összeszednénk és megbeszélnénk TeamSpeak-en ezt az egész dolgot ,mert voltak olyan dolgok benne amit rendesen hozzáköltöttek.
Ha mindenkinek megfelelne holnap 15:00-kor akkor mennénk és megbeszélnénk ezt az egész ügyet...

U

uncseh

Én tartanám magam a fórumon való beszéléshez, hogy MINDEN FELHASZNÁLÓ/JÁTÉKOS láthassa az érveket, illetve, ilyen eseteknél lehessen bizonyítani, hogy ez igen is szabályszegés. (Már ha az. . . /)

A videót jobban átvézve, valóban van a PK-mban "rendesen hozzáköltöttek"-és, méghozzá a következő:
"Kinn hagyják a pénzszállítót az út közepén, aztán bedriftelnek a másik utcába "
Ezt javítanám is a következőre:
"Kinn az utcán megtalálnak egy pénzszállítót, TS-en közlik egymással, majd mondják hogy "dara dara" (más szavakkal) aztán oda mennek az utcába, leállnak a járdára és elkezdenek darálni. "
A lényeg ugyanaz, nem tudom, hogy mi ebben az a "rendesen hozzáköltés". Kifejtenéd kérlek?

Oliver223

Újonc
2019. 03. 02.
19
54
Pécs
www.youtube.com
V4 karakter
Jesse McGregor
Én tartanám magam a fórumon való beszéléshez, hogy MINDEN FELHASZNÁLÓ/JÁTÉKOS láthassa az érveket, illetve, ilyen eseteknél lehessen bizonyítani, hogy ez igen is szabályszegés. (Már ha az. . . /)

A videót jobban átvézve, valóban van a PK-mban "rendesen hozzáköltöttek"-és, méghozzá a következő:
"Kinn hagyják a pénzszállítót az út közepén, aztán bedriftelnek a másik utcába "
Ezt javítanám is a következőre:
"Kinn az utcán megtalálnak egy pénzszállítót, TS-en közlik egymással, majd mondják hogy "dara dara" (más szavakkal) aztán oda mennek az utcába, leállnak a járdára és elkezdenek darálni. "
A lényeg ugyanaz, nem tudom, hogy mi ebben az a "rendesen hozzáköltés". Kifejtenéd kérlek?
Szia! Ismét nem az történt amit te leirtál ide ,mert nem csak TS-en közöltük egymással azt ,hogy mi most lőni fogunk ,hanem rádióztuk is!...
És mi nem le campeltük a páncél autót ,hanem pont arra jártunk és gondoltuk elvisszük ,mert amikor mi kiszálltunk tudtommal csak kettő NAVOS volt ott ,mi pedig heten voltunk ellene ,ha jól emlékszem...
De legközelebb figyelmesebben nézd meg ,hogy mit Írsz le ide.....

U

uncseh

Jaj ne haragudj! Ez volt az indok?
Heten voltatok? Miért nem jöttetek oda, szálltatok ki és fogtatok ránk fegyvert? Minek darálsz 1 másik utcából?
Most nagyon figyelek, remélem ez már így megfelelő. Figyelemmel írom le a Ti Liveotokból a dolgokat:
1:18:27 Teamspeak: "Ott van! Ott van! Megállt, megállt!
1:18:28 Teamspeak: "Hol?"
1:18:30 Teamspeak: "Ja o- balr..a- mögöttünk.. menjünk, menjünk előrébb-..."
1:18:30 In-Game: "bal"
1:18:31 Teamspeak: "RÁDIÓ! Rádió srácok, balra!"
1:18:34 Teamspeak: "Nem látsz előre Nippon? Vagy mi a faszom van?"
1:18:36 Teamspeak: "Ott van, kiszállt."
1:18:36 In-Game: "jaja"
1:18:36 Teamspeak: "De látom."
1:18:37 Teamspeak: "Ott van, mit csinálsz? Ne menj oda!"
1:18:40 Teamspeak: "Menjünk már innen..."
1:18:40 In-Game: "ottvan"
1:18:41 Teamspeak: "Kiszállt, menjünk oda daráljuk le."
1:18:42 Teamspeak: "Vigyük e- vigyük el."
1:18:43 In-Game: "Dara"
1:18:46 Teamspeak: "Most viszik, most vett- most veti be- most."
1:18:50 In-Game: "most menjünk"
1:18:51Teamspeak: "Vigyük, menjünk."
1:18:51 In-Game: "menjünk"
1:18:52 Teamspeak: "Menjünk, menjünk. De..."
1:18:52 In-Game: "vigyük el azt"
1:18:53 In-Game: "vigyük"
1:18:54 Teamspeak: "Itt szállj ki."
camping
1. To spend time with nature, leaving behind much of the technological advances and "roughing it."
2. The act of staying in one spot in a game and "sniping" other players.

Hát nem tudom, ebből még mindig ugyanott tartunk, azaz: SZERINTEM semmi okotok nem volt darálni.

[Küldött PM]: Markus (126): Henry Monrow: (( csak arra jártunk. )) -- ez volt az indok, hogy ledaráltak
[Segítség] Admin[5] Markus: Akkor a hét vicce is megvolt nekem, köszi :D

Borisz válasza:
Sosem volt ilyenről szó, hogy ezért kitiltunk bárkit is. 1-2 admin egy egyszerű dolgot értett félre és ebből lett a balhé. Eddig sem és ezután sem bannolunk ilyenért. Azért van/volt/lesz ban osztás ha Gipsz Jakab egész nap üldözteti magát csak azért, hogy tudjon lövöldözni a PD-re "hiszen nála m4 van". Ha valaki csak azért hord magánál fegyvert, hogy a körözött kocsiba tudjon menekülni és lőni az ki lesz téve, eddig is tiltottunk ezért. Ha valakinél van egy UZI mert illegális életet él senki sem fogja kitiltani. Ha meg igen akkor írjatok PK-t és hamar a végére járunk.

[2019-03-01 20:37:38] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Figyelem! Az egyik ellenőrzőponton (Red County) egy körözött jármű haladt át!
[2019-03-01 20:37:39] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Rendszám: WRX-STI1 Típus: Subaru Impreza WRX STI Színek: szín1 szín2
[2019-03-01 20:37:39] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Ezért körözik: Feltételezett IFB(TEK, Hunor, 02.25)/8xREM(j),RUM (TEK, Hunor, 02.25)

[2019-03-01 20:59:42] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Figyelem! Az egyik ellenőrzőponton (Commerce) egy körözött jármű haladt át!
[2019-03-01 20:59:42] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Rendszám: WRX-STI1 Típus: Subaru Impreza WRX STI Színek: szín1 szín2
[2019-03-01 20:59:42] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Ezért körözik: 8xREM(j),RUM (TEK, Hunor, 02.25)/GYKH(3), IFB, REM, RUM (PD111 03.01)/Tűzparancs (PD111 03.01)
image.png

Rodek

Újonc
2019. 01. 10.
5
0
V4 karakter
Henry Monrow
Heló, sziasztok.

Ezt a "Henry Monrow: (( csak arra jártunk. ))" nem pont így gondoltam mint ahogyan megfogalmaztam azt.
A Subarus pedig csak annyit, hogy a kocsi nem nálam volt , mivel éppen meghaltam akkor már.
De Teamspeak-en nagyon szívesen elmesélném, megbeszélném a dolgokat, ha az lehetséges.

U

uncseh

Miért nem írod le ide?
(A videó/live is az mutatja amit te kijelentettél.)

borondi12

Újonc
2019. 02. 25.
3
9
" Kinn hagyják a pénzszállítót az út közepén, aztán bedriftelnek a másik utcába és ledarálnak. " Na ezt honnan szedted hogy ők hagyták kinn, Bgame live volt és az 5ös szállítót ők hagyták kinn.... alaptalan vádaskodás!
Másik hogy azért mutatja annyiszor a körözést mivel szokás szerint nem veszitek le a körözést ami meg is lett már beszélve liveban, de ezt tudnod kellene ha ilyen szinten ismered a live részleteit csak bemásolni nem tudtad!! :D

U

uncseh

Nem érdekel annyira semelyikőtök sem a munkássága sem, csak belepörgettem ahhoz a részhez ami a PK-hoz tartozik.
Utána javítva lett, pont ezért van a PK és a válaszok engedélyezése, hogy tisztázzátok magatokat. :)

Markus

ex GameAdmin [5]
2019. 01. 10.
115
44
24
Újpest
V4 karakter
Markus Reiner
A két navos mindent elküldött ami számomra szükséges. Örülnék ha ezt a másik fél is megtenné.
Ts megbeszélésre nincsen szükség.

• Imádom
Reactions: Danesz

Oliver223

Újonc
2019. 03. 02.
19
54
Pécs
www.youtube.com
V4 karakter
Jesse McGregor
Még mindig nem értem mire kéne választ adnunk ,amikor mi elindultunk a aranyszállitóért akkor az volt tervben ,hogy feltörjük a kódos helynél ahonnan el lehet hozni a páncél kocsit ,de ti pont ott voltatok és igy könnyebnek tűnt ,hogy mi elvesszük tőletek..
De nem tudom másképp ,hogyan tudtuk volna elvenni tőletek a páncélautót szerintem ,hogyha rád fogom a fegyvert te egyből elindulsz a kocsival szóval akkor már ott megbukott ez a dolog, és mi nem OK nélkül akartunk megölni titeket nekünk szükségünk volt a páncélautóra és nem értem ,hogy hogyan vettük volna el? Kérjem el tőletek??
A Másik meg az ,hogy aki felvette ezt a videót
Akkor nem értettem 1:25-nél kiszáll a kocsiból és elkezdődik a tűzharc ,akkor te /fall-ozol és téged ugye meglőnek aztán felkelsz és leguggolsz és nem értem ilyen OP ez a páncél hogy ha téged meglőnek akkor nem törik el semmid? És utána még bekötöd magad és össze vissza rohangálsz ezt nem értem igazán..

U

uncseh

A pénzszállító kb. 50-re gyorsul fel, illetve nem kell rólam ilyen feltételezéseket írkálni, mert nem, akkor feltett kézzel kiszálltam volna ha 7 DARAB!!! civilkimmandós rám tartja kintről a fegyverét.
Mit tehettél volna? Elég érdekes, hogyha már PÉNZSZÁLLÍTÓKAT rabolgattok nem készültek fel ilyenekre, nem tudtok semmi konkrét tervet az ilyen helyezetekre...
Én pedig még mindig tartom magam ahhoz, hogy OK nélkül öltetek meg, az miért ad bármire is okot, hogyha beülünk egy Pénzszállítóba ti ledaráljatok semmi felszólítás, és egyéb nélkül?

• Tetszik
Reactions: Ervinj1

kinder

Újonc
2019. 01. 14.
38
19
Budapest
www.youtube.com
V4 karakter
Lucas Seymour
A pénzszállító kb. 50-re gyorsul fel, illetve nem kell rólam ilyen feltételezéseket írkálni, mert nem, akkor feltett kézzel kiszálltam volna ha 7 DARAB!!! civilkimmandós rám tartja kintről a fegyverét.
Mit tehettél volna? Elég érdekes, hogyha már PÉNZSZÁLLÍTÓKAT rabolgattok nem készültek fel ilyenekre, nem tudtok semmi konkrét tervet az ilyen helyezetekre...
Én pedig még mindig tartom magam ahhoz, hogy OK nélkül öltetek meg, az miért ad bármire is okot, hogyha beülünk egy Pénzszállítóba ti ledaráljatok semmi felszólítás, és egyéb nélkül?
Szia!Milyen felszólitásra gondolsz?Kérjük el tőletek vagy mi, mert ha odamennék és kérnénk valószinüleg nem járnánk sikerrel.Ha a pénz szállitó egymagába lenne ott akkor úgy vittük volna el, de mivel ti már ott voltatok, igy muszáj volt tűzharcba keveredni a kocsiért.Tervünk az volt, hogy elhozzuk a garázsból, de mivel ott megpillantottunk egyet kint az utcán, azt gondoltuk, hogy egyszerűbb lett volna elhozni azt, mint, hogy újra megpróbáljuk feltörni a kaput.

U

uncseh

> 2 kocsival vagytok
6 ember van összesen tőletek
subaru pénzszállító elé, evo x pénzszállító mögé
kiszáll mindenki a két kocsiból, kivéve a vezető
rám tartod a fegyvered
/s KIFELÉ A JÁRMŰBŐL!!!!
kiszállok
/handsup-al felrakom a kezem
4-ből 1 ember beszáll a pénzszállítóba
többi 3 visszaül a subaruba, evo xbe
közben theodis erősítést hív
megpróbáltok elszökni

Ha ezt levezettétek volna IG, akkor nem lenne most semmiféle probléma. (SŐT, MÉG RENDES RP IS KIALAKULHATOTT VOLNA!!!)
DE mivel nem ez történt, hanem rögtön elkezdetek darálni az "RP-zés" helyett, sajnos a PK lehetőségével éltem.
Sőt, el is rabolhattatok volna engem a pénzszállítóval együtt. De hát, minek is egy RP szerveren RP-sen levezetni
egy ilyen dolgot ha ott van már az AK-47 meg a halál tudja még milyen fegyver nálunk, nemde? ?

borondi12

Újonc
2019. 02. 25.
3
9
Ez komoly? Menjenek oda fegyverekkel egy olyan pénszállítóhoz amiben navos van és még 1 vagy 2 navosautó vigyáz rá biztos RP-s lett volna ha odamennek és bekopognak hogy létszi add már oda a kocsit mennénk kirabolni a bankot, ebből az lett volna hogy a navosok visszafordultak volna azt ugyan úgy ment volna a dara! IRL se mész oda elkérni a kocsit!! XD http://www.origo.hu/nagyvilag/20190...agban-ego-kamionokkal-alltak-el-az-utjat.html
Fogd fel ezt egy rajtaütésnek nem tudom mit kell ezt túltárgyalni, így is úgy is meghalt mindenki!
Amugy is a PK első sora hogy ők hagyták kint a kocsit csak hogy be kempeljék az honnan jött? :D

• Tetszik
Reactions: DonnieWinszton.

Krisz202

Újonc
2019. 01. 10.
19
23
V4 karakter
Frederic Straight
LV karakter
Marcus McGregor
Szia! Ha megpróbálunk elmenekülni, mint írtad, a pénzszállító körülbelül 50-re gyorsul fel, szerinted mennyi esélye van vele elmenni? Annak is ugyan így dara lenne a vége. Ez így ahogy megpróbáltuk, sokkal egyszerűbb lett volna, hogyha megölünk mindkettőtöket, nem tudja meg az egész rendvédelem egyből, hogy mi visszük azt a pénzszállítót. Nyerünk vele egy kis időt, talán el is tudtuk volna vinni. Meg hát arra, hogy mi körbeálljuk azt a kocsit, Theodis simán reagál, kiszáll és még a kocsiba kilő minket, így ameddig mi rá figyelünk, te is ki tudsz szállni, és lőttek az egésznek.. Számomra sokkalta jobbnak tűnt az, ahogy mi ezt megvalósítottuk volna..

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.