Akkor kezdjük el itt, nem lőttük meg egymást, lövöldözés se volt, nem tudom miből vetted ezt, Donny bökött meg véletlenül a késével, azért véreztem.HA nem volt véletlen a lövés, akkor miért lőttétek meg a saját társaitokat, majd úgy beszélgettek velünk mintha mi sem történt volna?
Kicsit értelmezd már amit írtam, nem azt állítottam, hogy én küldtelek el.↳ Miért hazudsz, amikor egyszer sem szólítottál fel hogy hagyjuk el a területet? Eltudnád küldeni a részét?
Küldöm persze.
[2024-06-25 21:01:23] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzd el a beled.
[2024-06-25 21:02:03] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzz el a faszba!
[2024-06-25 21:02:09] [Output] : Landon Pratt mondja: Most mondom, többet nem fogom.
Másodjára mikor vissza jöttetek a csipet csapattal:
[2024-06-25 21:41:48] [Output] : Donny Hickok mondja: Menj innen büdös nigger.
[2024-06-25 21:42:25] [Output] : Donny Hickok mondja: Mocskos niggerek, be nem jösztök!
[2024-06-25 21:42:38] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzzatok már a placcunkról.
[2024-06-25 21:43:19] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzd el a tikkadt beled, most.
[2024-06-25 21:44:07] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzz a faszomba.
[2024-06-25 21:44:15] [Output] : Hector Mayfield: (( inkább toljátok el a biciklit, nem kell itt megint a balhétok ))
[2024-06-25 21:45:04] [Output] : Donny Hickok mondja: Menjetek innen, mielőtt szétlövöm az agyatok.
Csak ennyiszer lettetek elküldve, sebaj.
Nem hamisítottam semmit.Még mielőtt belekerülnénk a szituációba, egy kérdésem lenne. Miért kell logot hamisítanod? És miért próbálod az egész történetet a magad javára rekreálni? Férre akarod vezetni az admint?
Nem kreáltam a magam javára, kiszedtem minden fontosat, a többi "..." elválasztottam vagy szóközt hagytam köztük.
Nem célom félrevezetni senkit.
Azt bevallom a fastkalapot átírtam faszkalapra mert nem tetszett a szememnek.Nos itt azért kezdtem el xdzni, mert azt hittem viccből írja hogy "Kell egy golyó? Fastkalap"? A "Fastkalap" szó általában funnak használják, de ha itt logban te így át írod "Faszkalap"-ra, akkor miért nem javítottad ki OOC annyival hogy
"faszkalap*"? Mert így kicsit máshogy jön le nekem, és nem xdztem volna. Ha kijavítottad volna, én is leooczom a nevetést, mert akkor más lett volna a helyzet.
Ha magadra veszed így jártál, nem tudok vele mit csinálni.↳ Majd Hector azt írta oocba, hogy ma senkivel nem lehet rpzni, édes istenem bazdmeg. Tehát basszam is meg, hogy "nem" tudok rpzni. Köszönöm Hector. ( OOC MINŐSÍTÉS )
Az viszont érdekes, az én szemszögemből felénk is jött egy pillanatra a lézer, de ha a barátunkat elkezded lőni, mit vársz? -Nézzük tátott szájjal?- Honnan veszed hogy rátok lőttem? Hickokra lőttem egyedül.
Nem vagyok leader pozízióban, szimplán a Fort Carson Chapternek a Sergeantje vagyok.↳ Ezt sem tartom reálisnak, hogy te (feltételezem) leaderként elénk állsz, miután elmentek a rendőrök azt mondod hogy Maradtok fasszopók, miközben a kocsmátok mellett állunk, és ti itt akartok nyilvánosan mészárolni? "Sprayeljuk" le őket a kocsma mellett annak ellenére hogy a yard is kint volt? Elég merésznek tartom ezt a hozzáállást, a karakterednek inkább lehet azt kellene elérnie hogy elhúzzunk innen, és ne itt kelljen mészárolni, ezzel az egész frakciót veszélyeztetve.
Nem én mondtam a "Maradtok, fasszopók"
[2024-06-25 22:32:49] [Output] : Donny Hickok mondja: Maradtok, fasszopók.
Elértük, hogy elmenjetek? -Nem sikerült, mert ti nem hallgatok semmilyen fenyegető megnyílvánulásra, te még az egész balhé közepén berádiózol egy ilyet:
[2024-06-25 22:33:20] [Output] : Elif Osman mondja (rádióba): Backup
[2024-06-25 22:33:20] [Output] : [R1] Landon Pratt mondja: El fogok borulni...
[2024-06-25 22:33:22] [Output] : Elif Osman mondja (rádióba): Valaki
Nem bíztam el magam, remélem jobban érzed magad, hogy most megmutattad milyen fasza gyerek vagy.VÉGSZÓ: Hector jobb ha máskor nem bízod el magad azzal, hogy majd a másik félnek úgy se lesz videó az esetről. Mert itt tisztán látható, hogy az egész történetet a te javadra próbálod átalakítani illetve olyan dolgokat állítsz amik nem is valósak, amivel az admint próbálod férre vezetni.
Nem próbáltam a saját javamra, szimplán a logokat leegyszerűsítve összegeztem, nem fogok az adminnak +50 felesleges sort bemásolni, hogy abból bogozza ki az érdemleges válaszokat.
Mutasd már meg kérlek mit állítok ami valótlan és mivel vezetem félre az admint.
Nekem érdekes máshogy mentette le a logsorokat.
Amíg nálad "07" másodpercet mutat mindkettőnél, a kettő mondatot felcserélve, addig nálam így:
A végére annyit mondanék, ha már IRL-re alapszik a játék, akkor viselkedjünk már benne is úgy, jó-jó értem ez egy játék, de ha nem tudjátok komolyan venni nem kell játszani, egy amerikai motoros bandával újat húznál élőben is, aki benne van az alvilágban ha körül állnának? -Fele priuszos, meg elítélt.
Részemről ennyi.