Donny Hickok --> Elif Osman, Aziz Samyr , Dean Williams, Thomas Hermes. [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

pusztai

Újonc
2019. 07. 19.
64
237
miskolc
V4 karakter
-
LV karakter
kenny colt
V2 karakter
-
HA nem volt véletlen a lövés, akkor miért lőttétek meg a saját társaitokat, majd úgy beszélgettek velünk mintha mi sem történt volna?
Akkor kezdjük el itt, nem lőttük meg egymást, lövöldözés se volt, nem tudom miből vetted ezt, Donny bökött meg véletlenül a késével, azért véreztem.

↳ Miért hazudsz, amikor egyszer sem szólítottál fel hogy hagyjuk el a területet? Eltudnád küldeni a részét?
Kicsit értelmezd már amit írtam, nem azt állítottam, hogy én küldtelek el.

Küldöm persze.

[2024-06-25 21:01:23] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzd el a beled.

[2024-06-25 21:02:03] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzz el a faszba!

[2024-06-25 21:02:09] [Output] : Landon Pratt mondja: Most mondom, többet nem fogom.

Másodjára mikor vissza jöttetek a csipet csapattal:

[2024-06-25 21:41:48] [Output] : Donny Hickok mondja: Menj innen büdös nigger.

[2024-06-25 21:42:25] [Output] : Donny Hickok mondja: Mocskos niggerek, be nem jösztök!

[2024-06-25 21:42:38] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzzatok már a placcunkról.

[2024-06-25 21:43:19] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzd el a tikkadt beled, most.

[2024-06-25 21:44:07] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzz a faszomba.

[2024-06-25 21:44:15] [Output] : Hector Mayfield: (( inkább toljátok el a biciklit, nem kell itt megint a balhétok ))

[2024-06-25 21:45:04] [Output] : Donny Hickok mondja: Menjetek innen, mielőtt szétlövöm az agyatok.

Csak ennyiszer lettetek elküldve, sebaj.

Még mielőtt belekerülnénk a szituációba, egy kérdésem lenne. Miért kell logot hamisítanod? És miért próbálod az egész történetet a magad javára rekreálni? Férre akarod vezetni az admint?
Nem hamisítottam semmit.
Nem kreáltam a magam javára, kiszedtem minden fontosat, a többi "..." elválasztottam vagy szóközt hagytam köztük.
Nem célom félrevezetni senkit.

Nos itt azért kezdtem el xdzni, mert azt hittem viccből írja hogy "Kell egy golyó? Fastkalap"? A "Fastkalap" szó általában funnak használják, de ha itt logban te így át írod "Faszkalap"-ra, akkor miért nem javítottad ki OOC annyival hogy
"faszkalap*"?
Mert így kicsit máshogy jön le nekem, és nem xdztem volna. Ha kijavítottad volna, én is leooczom a nevetést, mert akkor más lett volna a helyzet.
Azt bevallom a fastkalapot átírtam faszkalapra mert nem tetszett a szememnek.

Majd Hector azt írta oocba, hogy ma senkivel nem lehet rpzni, édes istenem bazdmeg. Tehát basszam is meg, hogy "nem" tudok rpzni. Köszönöm Hector. ( OOC MINŐSÍTÉS )
Ha magadra veszed így jártál, nem tudok vele mit csinálni.

- Honnan veszed hogy rátok lőttem? Hickokra lőttem egyedül.
Az viszont érdekes, az én szemszögemből felénk is jött egy pillanatra a lézer, de ha a barátunkat elkezded lőni, mit vársz? -Nézzük tátott szájjal?

↳ Ezt sem tartom reálisnak, hogy te (feltételezem) leaderként elénk állsz, miután elmentek a rendőrök azt mondod hogy Maradtok fasszopók, miközben a kocsmátok mellett állunk, és ti itt akartok nyilvánosan mészárolni? "Sprayeljuk" le őket a kocsma mellett annak ellenére hogy a yard is kint volt? Elég merésznek tartom ezt a hozzáállást, a karakterednek inkább lehet azt kellene elérnie hogy elhúzzunk innen, és ne itt kelljen mészárolni, ezzel az egész frakciót veszélyeztetve.
Nem vagyok leader pozízióban, szimplán a Fort Carson Chapternek a Sergeantje vagyok.

Nem én mondtam a "Maradtok, fasszopók"

[2024-06-25 22:32:49] [Output] : Donny Hickok mondja: Maradtok, fasszopók.

Elértük, hogy elmenjetek? -Nem sikerült, mert ti nem hallgatok semmilyen fenyegető megnyílvánulásra, te még az egész balhé közepén berádiózol egy ilyet:

[2024-06-25 22:33:20] [Output] : Elif Osman mondja (rádióba): Backup
[2024-06-25 22:33:20] [Output] : [R1] Landon Pratt mondja: El fogok borulni...
[2024-06-25 22:33:22] [Output] : Elif Osman mondja (rádióba): Valaki
valaki.png

VÉGSZÓ: Hector jobb ha máskor nem bízod el magad azzal, hogy majd a másik félnek úgy se lesz videó az esetről. Mert itt tisztán látható, hogy az egész történetet a te javadra próbálod átalakítani illetve olyan dolgokat állítsz amik nem is valósak, amivel az admint próbálod férre vezetni.
Nem bíztam el magam, remélem jobban érzed magad, hogy most megmutattad milyen fasza gyerek vagy.

Nem próbáltam a saját javamra, szimplán a logokat leegyszerűsítve összegeztem, nem fogok az adminnak +50 felesleges sort bemásolni, hogy abból bogozza ki az érdemleges válaszokat.

Mutasd már meg kérlek mit állítok ami valótlan és mivel vezetem félre az admint.

Nekem érdekes máshogy mentette le a logsorokat.
Amíg nálad "07" másodpercet mutat mindkettőnél, a kettő mondatot felcserélve, addig nálam így:

logfirst.png

A végére annyit mondanék, ha már IRL-re alapszik a játék, akkor viselkedjünk már benne is úgy, jó-jó értem ez egy játék, de ha nem tudjátok komolyan venni nem kell játszani, egy amerikai motoros bandával újat húznál élőben is, aki benne van az alvilágban ha körül állnának? -Fele priuszos, meg elítélt.

Részemről ennyi.

aziz

Barangoló
Támogató
2019. 02. 14.
76
31
LV karakter
Aziz Samyr
Részemről nem történt FUN, egyik barátom mögött ültem a motoron végig, felhívtam egy ismerősöm és beszéltünk, nevettünk, szidtuk egymást IC, ezt nem tartom FUN-nak attól, mert jól érzem magam a szerveren. Illetve mi nem tartozunk azokhoz, akik balhéztak, és le lettek darálva.

• Tetszik
Reactions: Kolozs és pusztai

fraudstar

Újonc
2024. 05. 03.
13
56
LV karakter
Elif Osman
Akkor kezdjük el itt, nem lőttük meg egymást, lövöldözés se volt, nem tudom miből vetted ezt, Donny bökött meg véletlenül a késével, azért véreztem.

Kicsit értelmezd már amit írtam, nem azt állítottam, hogy én küldtelek el.

Küldöm persze.

[2024-06-25 21:01:23] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzd el a beled.

[2024-06-25 21:02:03] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzz el a faszba!

[2024-06-25 21:02:09] [Output] : Landon Pratt mondja: Most mondom, többet nem fogom.

Másodjára mikor vissza jöttetek a csipet csapattal:

[2024-06-25 21:41:48] [Output] : Donny Hickok mondja: Menj innen büdös nigger.

[2024-06-25 21:42:25] [Output] : Donny Hickok mondja: Mocskos niggerek, be nem jösztök!

[2024-06-25 21:42:38] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzzatok már a placcunkról.

[2024-06-25 21:43:19] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzd el a tikkadt beled, most.

[2024-06-25 21:44:07] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzz a faszomba.

[2024-06-25 21:44:15] [Output] : Hector Mayfield: (( inkább toljátok el a biciklit, nem kell itt megint a balhétok ))

[2024-06-25 21:45:04] [Output] : Donny Hickok mondja: Menjetek innen, mielőtt szétlövöm az agyatok.

Csak ennyiszer lettetek elküldve, sebaj.

Nem hamisítottam semmit.
Nem kreáltam a magam javára, kiszedtem minden fontosat, a többi "..." elválasztottam vagy szóközt hagytam köztük.
Nem célom félrevezetni senkit.

Azt bevallom a fastkalapot átírtam faszkalapra mert nem tetszett a szememnek.

Ha magadra veszed így jártál, nem tudok vele mit csinálni.

Az viszont érdekes, az én szemszögemből felénk is jött egy pillanatra a lézer, de ha a barátunkat elkezded lőni, mit vársz? -Nézzük tátott szájjal?

Nem vagyok leader pozízióban, szimplán a Fort Carson Chapternek a Sergeantje vagyok.

Nem én mondtam a "Maradtok, fasszopók"

[2024-06-25 22:32:49] [Output] : Donny Hickok mondja: Maradtok, fasszopók.

Elértük, hogy elmenjetek? -Nem sikerült, mert ti nem hallgatok semmilyen fenyegető megnyílvánulásra, te még az egész balhé közepén berádiózol egy ilyet:

[2024-06-25 22:33:20] [Output] : Elif Osman mondja (rádióba): Backup
[2024-06-25 22:33:20] [Output] : [R1] Landon Pratt mondja: El fogok borulni...
[2024-06-25 22:33:22] [Output] : Elif Osman mondja (rádióba): Valaki
valaki.png

Nem bíztam el magam, remélem jobban érzed magad, hogy most megmutattad milyen fasza gyerek vagy.

Nem próbáltam a saját javamra, szimplán a logokat leegyszerűsítve összegeztem, nem fogok az adminnak +50 felesleges sort bemásolni, hogy abból bogozza ki az érdemleges válaszokat.

Mutasd már meg kérlek mit állítok ami valótlan és mivel vezetem félre az admint.

Nekem érdekes máshogy mentette le a logsorokat.
Amíg nálad "07" másodpercet mutat mindkettőnél, a kettő mondatot felcserélve, addig nálam így:

logfirst.png

A végére annyit mondanék, ha már IRL-re alapszik a játék, akkor viselkedjünk már benne is úgy, jó-jó értem ez egy játék, de ha nem tudjátok komolyan venni nem kell játszani, egy amerikai motoros bandával újat húznál élőben is, aki benne van az alvilágban ha körül állnának? -Fele priuszos, meg elítélt.

Részemről ennyi.

"Akkor kezdjük el itt, nem lőttük meg egymást, lövöldözés se volt, nem tudom miből vetted ezt, Donny bökött meg véletlenül a késével, azért véreztem." - Valóban Donny bökött meg a késével? Ez akkor minek a hangja volt? Mint említettem, ha nem lett volna lövés, nem lettünk volna ott. - Egy késelést nem hallani és csak úgy nem futottunk volna oda.. Most ezzel az admint szeretted volna átverni? Ha van rá logod, akkor küldd el az adminnak, viszont nem annyira csatoltál ide logot, így azt feltételezem hogy valóban adminnak hazudtál most. :(

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Először is kitérnék erre a Loghamisitásos részre, az hogy nálatok a logba a sorrend nem egyezik meg, az nem attól van, hogy szerkesztve lett, szimplán máshogy logolta le, ez a másodpercnél is érzékelhető, az pedig,hogy egy betüt átirt, nincs semmi jelentősége.

@fraudstar és @Mamamama65 Ha lövést hallotok a közeletekbe miért indultok abba a pillanatba arra, ha egy civil maga mellől lövést hallana, az lenne a legelső, hogy elhúz amennyire tud, és ha kell onnan hív rendőrt, ehelyett ti mit csináltok, oda mentek közéjük és ordibálod, hogy hivod a rendőrt, miután elküldenek te kineveted őket, ahonnan lövést hallotál, ott nem hiszem, hogy igy viselkednél, ebből az egészből, azt tudom levenni, hogy itt is a provokálás volt a cél, ami lövöldözéshez vezet, sajnos nálatok ez nem az első eset, hogy ilyet látok.

@Mamamama65 Ha te egyszer velük rpzel, akkor ha jön a spanod, már a másik pillanatba ellenük fogsz lövöldözni, teljesen irreális karakteralakitás, bejelented egyik másodpercbe, hogy te inkább mégse csatlakozol, aztán lelövöd őket. A másik ami számomra eléggé furcsa, hogy a motorosokkal csak egy összeszólalkozás volt, Elif berádiózza, hogy itt a motorosok, te az esetről semmit nem tudván, egyből p90-el indulsz meg, ekkor még egy motoros se vett elő fegyvert, emiatt nem éppen volt indokod, hogy felvedd a nagykalid.

@fraudstar Ha figyelembe vesszük az elmúlt 1-2 hónapba tanúsitott viselkedésed, azt vélem felfedezni, hogy nagyon sok esetben provokálsz ki lövöldözést, legyen az illegál, esetleg rendvédelem, nekem az tünik fel, hogy a motorosok nem igazán keresik veletek az rpt, de te valahogy mégis, oda mész provokálni őket, amiből mindig egy lövöldözés alakul ki, ha a motorosok valamelyik haverodra, vagy rád fegyvert fognak, ti már abban a pillanatba lőni kezdtek, ha a rendvédelem megállit, provokálni kezdtek, tiszteletlenek vagytok, az adott rendvédelmi taggal, ha esetleg valami nincs rendben, és előkerül a bilincs, abban az esetben lövöldözni kezdtek (Tegnapi eset). Múltkor egy emberrablás közben, lézerrel világitottad rablókat, majd követted, ez sem reális a civil karakterednek. A Szankciódat az elmúlt időben töltött viselkedésed miatt fogod megkapni, nem csak a pkban feltöltött bizonyitékok alapján.

@pusztai Több logban is meglátszik, hogy komoly stílust vettél fel ooc, ez nem mentség, hogy jelenesetben te vagy a sértett, admint kell hivni, és nem ooc-ba kiosztani a másikat.

Aziz és Dean részénél nem láttam semmi olyan dolgot, amiért szankciót osztanék.

A szankciók igy néznek ki:

Thomas_Harmes: Súlyos NonRP - 300 perc adminjail
Elif_Osman: Többszörös feszültségkeltés, Lövöldözés generálás - 1 hónap kitiltás
Hector_Mayfield: Súlyos OOC Stílus - 240 perc adminjail

A Panaszkönyv helyezhető.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.