Donny Hickok --> Elif Osman, Aziz Samyr , Dean Williams, Thomas Hermes. [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hokes

Zöldfülű
2023. 07. 31.
217
1 218
Gotham (Wayne Manor)
LV karakter
Dale Carson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Donny Hickok >

Panaszra tett játékos neve:
<
Elif Osman, Aziz Samyr, Dean Williams, Thomas Hermes>

Panasz oka:
<
Frakció minősítés [?] FUN. PG. NON RP.>

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
ya.png

>

Megjegyzés:
<
Miután, eljöttek egy ILLEGÁL Frakció HQ-ra (körülbelül huszan.) és elkezdtek balhézni velünk, illetve húzni az agyunkat. Egy IC összebeszélés után tüzet nyitottunk rájuk, miután kilőttük Elif-et, ezt a szép kis szöveget dobta le nekünk OOC. Miközben balhéztak velünk Aziz felhívott valakit, és elkezdett funolni, a telefonnal. PG-nek találom azt, hogy civil-ként, valószínüleg Karakter történet nélkül, egy teljes fk ellen mennek. Miután ooc az egyik tagunk beirt egy XD-t, dean erre csak annyit írt hogy "ennyi megy nekünk." Illetve NON RP-nek találom azt, hogy Thomas, szintén nulla karaktertörténettel, szó szerint, a semmiből előkap egy P90-et, és nekiront a frakciónak, közben meg lelövi, valószínűleg az egyik társát. UI: a PK-hoz hozzászólhat @B4Ly mivel ő ott volt a lövöldözésnél. Illetve @pusztai is, mivel övé a videó a telefonálásról.
>

(két bizonyíték elcsúszott egy picit, remélem ez nem baj.)​

Utoljára szerkesztve:

Marci128

Újonc
2023. 12. 24.
23
11
V4 karakter
-
LV karakter
Dean William
V2 karakter
-
Hali, tudtommal arra írtam azt hogy " ennyi megy nektek" mert nagyon sok "xd"-ket írtatok ooc chatbe.

Mamamama65

Újonc
2024. 04. 16.
13
23
V4 karakter
Liam Carfot
LV karakter
Thomas Harmes
V2 karakter
-
Szépeket! a P90 kaliberű fegyverem nem viccből volt elő kapva,a másik társaimat már az előtt elkezdtétek ütni,fenyegetni,mellesleg ezek után fegyver csordult bele a kezetekbe,és ezért kezdtem el rátok lőni.A másik Donny OOC stilusa a maip napokban is eléggé faggasztó volt admin ügy közbe, kezdett ott irni hülyeségeket csak úgy (nem is volt az adminügy része).Másik akit lelőttem aztat admin tisztázta mert véletlen volt,és plusz még amikor elkezdődött a lövöldözés animba kerültem és te egyből le lőttél amit tudtomal nem szabad.

hokes

Zöldfülű
2023. 07. 31.
217
1 218
Gotham (Wayne Manor)
LV karakter
Dale Carson
Szia egy szimpla kérdés volt tőlem, hogy a frakció lövöldözésről szól e. Ezzel szabálysértést követtem el? Ez minősítésnek számít?
Minősítettél minket, nem megkérdezted.

Szépeket! a P90 kaliberű fegyverem nem viccből volt elő kapva,a másik társaimat már az előtt elkezdtétek ütni,fenyegetni,mellesleg ezek után fegyver csordult bele a kezetekbe,és ezért kezdtem el rátok lőni.A másik Donny OOC stilusa a maip napokban is eléggé faggasztó volt admin ügy közbe, kezdett ott irni hülyeségeket csak úgy (nem is volt az adminügy része).Másik akit lelőttem aztat admin tisztázta mert véletlen volt,és plusz még amikor elkezdődött a lövöldözés animba kerültem és te egyből le lőttél amit tudtomal nem szabad.
Szevasz! OOC stílusnak ezt nem nevezném, jogosan jöttem oda, mivel pont hogy téged kerestünk egy sráccal, mert állítása szerint, ma is lejöttetek hozzánk, és bele álltatok.

Utoljára szerkesztve:

B4Ly

Barangoló
2019. 12. 31.
141
1 134
V4 karakter
Ewan Hayes
LV karakter
Woods Cunningham
Veled a legnagyobb gond az volt, hogy te TGF-elni akartál volna hozzánk, amivel nem is lett volna baj, de te erre tüzet nyitottál arra a csapatra, akikhez tartozni szerettél volna. A lövöldözés előtt ráadásul téged direkt nem is bántottunk ennek tudatában, ezt te úgy háláltad meg, hogy elővetted a P90-t és szórtad az áldást.

Mamamama65

Újonc
2024. 04. 16.
13
23
V4 karakter
Liam Carfot
LV karakter
Thomas Harmes
V2 karakter
-
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont.
Veled a legnagyobb gond az volt, hogy te TGF-elni akartál volna hozzánk, amivel nem is lett volna baj, de te erre tüzet nyitottál arra a csapatra, akikhez tartozni szerettél volna. A lövöldözés előtt ráadásul téged direkt nem is bántottunk ennek tudatában, ezt te úgy háláltad meg, hogy elővetted a P90-t és szórtad az áldást.
De már az előtt szoltam neked hogy mégsem fogok csatlakozni.

Mamamama65

Újonc
2024. 04. 16.
13
23
V4 karakter
Liam Carfot
LV karakter
Thomas Harmes
V2 karakter
-
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! 10.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! -1saac
Bro, lehet nem akkor kellett volna ezt mondani. Ha előtte rám írtál volna, vagy csak simán a DC szerón mondod, jobb lett volna, nem pedig az ominózus eset idején.
Bocs.

pusztai

Újonc
2019. 07. 19.
64
237
miskolc
V4 karakter
-
LV karakter
kenny colt
V2 karakter
-
Na csövi.

Bekopogtok egy olyan frakció területére, ami evidens mindenki számára, hogy nem jó szívvel nézik el a feketéket, sötétebb bőrűeket közöttük.
De ennek ellenére folytattátok az inzultálást velünk, el lettetek küldve többször is, nem hallgattatok ránk, ez lett a vége.

Mielőtt minket szidnátok a sok “xd”-ért, meg megkérdőjeleznétek tetteinket, előszőr magatokat kéne rendbe szedni srácok.

[2024-06-25 21:01:09] [Output] : Hector Mayfield mondja: Mi a baj öcsém?
[2024-06-25 21:01:09] [Output] : *** Elif Osman elővett egy fegyvert (Vipera).
...
[2024-06-25 21:01:15] [Output] : Elif Osman mondja: Te.
...
[2024-06-25 21:01:21] [Output] : *** Hector Mayfield elővett egy fegyvert (Glock 17).
[2024-06-25 21:01:22] [Output] : *** Elif Osman elrakott egy fegyvert (Vipera).
...
[2024-06-25 21:01:26] [Output] : Donny Hickok mondja: Kell egy golyó? faszkalap?
[2024-06-25 21:01:29] [Output] : *** Elif Osman szakad a röhögéstől
[2024-06-25 21:01:29] [Output] : Elif Osman mondja: Dddddd

[Ezek után arrébb futott, elő kapta a lézeres pisztolyát és elkezdett ránk lőni]

cached-Image.png

Miután kinyírtuk Elif-et, visszajöttetek páran, hogy innátok egy-két sört:

[2024-06-25 21:41:57] [Output] : Thomas Harmes mondja: Be ugorhatunk 1 sörre?

[2024-06-25 21:42:13] [Output] : Dean William: (( jottunk sorozni ))

[2024-06-25 21:42:25] [Output] : Donny Hickok mondja: Mocskos niggerek, be nem jösztök!

[2024-06-25 21:42:32] [Output] : Donny Hickok: (( egy konfederacios zaszlo alatt? ))
[2024-06-25 21:42:32] [Output] : Elif Osman mondja: Azért mert nigger vagyok már nem sörözhetek, vagy mi?!
[2024-06-25 21:42:32] [Output] : Jafar Williams mondja: Ooo dikk

[2024-06-25 21:42:34] [Output] : Landon Pratt mondja: Mi a faszom van itt mi?
[2024-06-25 21:42:34] [Output] : Dean William mondja: Mikor belecsip a lyukadba
[2024-06-25 21:42:38] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzzatok már a placcunkról.
[2024-06-25 21:42:38] [Output] : Dean William mondja: Pap is emlegetni fog.

[2024-06-25 21:42:49] [Output] : Dean William mondja: Dik

[Nem értem a dikkezést egy amerikai szerveren, mindegy, biztos velem van a baj]

Ja és Elif, kérdésedre a válasz:

[2024-06-25 22:36:29] [Output] : Elif Osman: (( ez a frakció a lövöldözésről szól? ))
...
[2024-06-25 22:36:58] [Output] : Hector Mayfield: (( nem, csak kurvára elegünk van a funolókból mint ti vagytok ))
[2024-06-25 22:37:05] [Output] : Hector Mayfield: (( jöttök ide kelteni a feszültséget baszki ))

Még eme csodás képpel kiegészíteném hozzászólásom.

kiralylep.png

Marci128

Újonc
2023. 12. 24.
23
11
V4 karakter
-
LV karakter
Dean William
V2 karakter
-
Na csövi.

Bekopogtok egy olyan frakció területére, ami evidens mindenki számára, hogy nem jó szívvel nézik el a feketéket, sötétebb bőrűeket közöttük.
De ennek ellenére folytattátok az inzultálást velünk, el lettetek küldve többször is, nem hallgattatok ránk, ez lett a vége.

Mielőtt minket szidnátok a sok “xd”-ért, meg megkérdőjeleznétek tetteinket, előszőr magatokat kéne rendbe szedni srácok.

[2024-06-25 21:01:09] [Output] : Hector Mayfield mondja: Mi a baj öcsém?
[2024-06-25 21:01:09] [Output] : *** Elif Osman elővett egy fegyvert (Vipera).
...
[2024-06-25 21:01:15] [Output] : Elif Osman mondja: Te.
...
[2024-06-25 21:01:21] [Output] : *** Hector Mayfield elővett egy fegyvert (Glock 17).
[2024-06-25 21:01:22] [Output] : *** Elif Osman elrakott egy fegyvert (Vipera).
...
[2024-06-25 21:01:26] [Output] : Donny Hickok mondja: Kell egy golyó? faszkalap?

[Ezek után arrébb futott, elő kapta a lézeres pisztolyát és elkezdett ránk lőni]

cached-Image.png

Miután kinyírtuk Elif-et, visszajöttetek páran, hogy innátok egy-két sört:

[2024-06-25 21:41:57] [Output] : Thomas Harmes mondja: Be ugorhatunk 1 sörre?

[2024-06-25 21:42:13] [Output] : Dean William: (( jottunk sorozni ))

[2024-06-25 21:42:25] [Output] : Donny Hickok mondja: Mocskos niggerek, be nem jösztök!

[2024-06-25 21:42:32] [Output] : Donny Hickok: (( egy konfederacios zaszlo alatt? ))
[2024-06-25 21:42:32] [Output] : Elif Osman mondja: Azért mert nigger vagyok már nem sörözhetek, vagy mi?!
[2024-06-25 21:42:32] [Output] : Jafar Williams mondja: Ooo dikk

[2024-06-25 21:42:34] [Output] : Landon Pratt mondja: Mi a faszom van itt mi?
[2024-06-25 21:42:34] [Output] : Dean William mondja: Mikor belecsip a lyukadba
[2024-06-25 21:42:38] [Output] : Landon Pratt mondja: Húzzatok már a placcunkról.
[2024-06-25 21:42:38] [Output] : Dean William mondja: Pap is emlegetni fog.

[2024-06-25 21:42:49] [Output] : Dean William mondja: Dik

[Nem értem a dikkezést egy amerikai szerveren, mindegy, biztos velem van a baj]

Ja és Elif, kérdésedre a válasz:

[2024-06-25 22:36:29] [Output] : Elif Osman: (( ez a frakció a lövöldözésről szól? ))
...
[2024-06-25 22:36:58] [Output] : Hector Mayfield: (( nem, csak kurvára elegünk van a funolókból mint ti vagytok ))
[2024-06-25 22:37:05] [Output] : Hector Mayfield: (( jöttök ide kelteni a feszültséget baszki ))

Még eme csodás képpel kiegészíteném hozzászólásom.

kiralylep.png
Na csövi! Mi lenne a probléma azzal ha olyat irok kiraly lep?

fraudstar

Újonc
2024. 05. 03.
13
56
LV karakter
Elif Osman
Szia!

Kezdjük azzal, hogy miért futottunk is oda. Az egész ott kezdődött, hogy valamilyen oknál fogva ti egymást meglőttétek. Ezért futottunk oda, hogy megnézzük mi is volt az. Nem tudom miért lőttétek meg egymást, de ha nem volt szándékos,
akkor miért nem írtátok OOC-ban hogy véletlen lőttem meg? Mert nyilván ha véletlen volt, és meg sem kellett volna történnie, akkor ott sem vagyunk, mert csak úgy nem mászkálunk bármiféle kocsma területén. (A lővést farmoktól hallottuk)

HA nem volt véletlen a lövés, akkor miért lőttétek meg a saját társaitokat, majd úgy beszélgettek velünk mintha mi sem történt volna?
(A valóságban lehet valami más reakció lenne, de ti ennek ellenére úgy álltok ott mintha mi sem történt volna)

"De ennek ellenére folytattátok az inzultálást velünk, el lettetek küldve többször is, nem hallgattatok ránk, ez lett a vége."

↳ Miért hazudsz, amikor egyszer sem szólítottál fel hogy hagyjuk el a területet? Eltudnád küldeni a részét?

Még mielőtt belekerülnénk a szituációba, egy kérdésem lenne. Miért kell logot hamisítanod? És miért próbálod az egész történetet a magad javára rekreálni? Férre akarod vezetni az admint?

↳ Nem stimmel a sorrend. Miután leírtad azt hogy "Mi a baj öcsém", arra én nem rántottam elő a viperámat, hanem arra, hogy Hickok megütött

Te ezzel a sorrendcseréléssel azt próbáltad meg elérni, hogy én bele akartam kötni a bandába, amikor csak azért vettem elő ha meg akart volna verni.

[2024-06-25 21:01:15] [Output] : Elif Osman mondja: Te. - Ezt ezzel a mondattal próbálod összekombináln?: "Mi a baj öcsém?". Nem arra írtam a te-t, hogy te a vagy a baj, hanem hogy "Te" (Hickok) - "Ne üssél".

↳ Viszont ezt valamennyire férre érthető, így nem hibáztatlak ezért.

Viszont a log hamisítás, itt kezdődött valójában.

↳ Az én logom:

Nos itt azért kezdtem el xdzni, mert azt hittem viccből írja hogy "Kell egy golyó? Fastkalap"? A "Fastkalap" szó általában funnak használják, de ha itt logban te így át írod "Faszkalap"-ra, akkor miért nem javítottad ki OOC annyival hogy
"faszkalap*"?
Mert így kicsit máshogy jön le nekem, és nem xdztem volna. Ha kijavítottad volna, én is leooczom a nevetést, mert akkor más lett volna a helyzet.

Majd amikor Landon Pratt kijelentette hogy húzzak el a faszba, akkor elkezdtem sétálni. (Ez a videóban is látszódik.

Majd miután elkezdtem sétálni Hickok annak ellenére is megszúrt, amikor már sétáltam kifele. Ha nem szúr meg, nem nyitok rá tüzet, de azt sem látom elég indokoltnak hogy miért kellett megszúrnia.

Majd Hector azt írta oocba, hogy ma senkivel nem lehet rpzni, édes istenem bazdmeg. Tehát basszam is meg, hogy "nem" tudok rpzni. Köszönöm Hector. ( OOC MINŐSÍTÉS )

- Honnan veszed hogy rátok lőttem? Hickokra lőttem egyedül.

--------------------------------------------
Illetve a kérdéshez visszatérve, amit kérdeztem OOC. Ez miatt kérdeztem:

[2024-06-25 22:32:32] [Output] : Donny Hickok mondja: Hozom a buckshotot.
[2024-06-25 22:32:47] [Output] : Donny Hickok mondja: Maradtok, fasszopók.
[2024-06-25 22:32:53] [Output] : Donny Hickok mondja (rádióba): Hozzátok a buckshotot.
[2024-06-25 22:33:17] [Output] : Donny Hickok mondja: Sprayeljuk le őket.

[2024-06-25 22:33:36] [Output] : Woods Cunningham mondja: Most legyen nagy pofátok.
[2024-06-25 22:33:56] [Output] : Landon Pratt mondja: Álljatok már torna sorba, ne kelljen pazarolni.
[2024-06-25 22:34:03] [Output] : Donny Hickok mondja: SHOOT EM' UP! bASSZÁTOK MEG!

↳ Ezt sem tartom reálisnak, hogy te (feltételezem) leaderként elénk állsz, miután elmentek a rendőrök azt mondod hogy Maradtok fasszopók, miközben a kocsmátok mellett állunk, és ti itt akartok nyilvánosan mészárolni? "Sprayeljuk" le őket a kocsma mellett annak ellenére hogy a yard is kint volt? Elég merésznek tartom ezt a hozzáállást, a karakterednek inkább lehet azt kellene elérnie hogy elhúzzunk innen, és ne itt kelljen mészárolni, ezzel az egész frakciót veszélyeztetve.

VÉGSZÓ
: Hector jobb ha máskor nem bízod el magad azzal, hogy majd a másik félnek úgy se lesz videó az esetről. Mert itt tisztán látható, hogy az egész történetet a te javadra próbálod átalakítani illetve olyan dolgokat állítsz amik nem is valósak, amivel az admint próbálod férre vezetni.

TELJES KLIPP AZ ESETRŐL
: https://streamable.com/02609o

Mamamama65

Újonc
2024. 04. 16.
13
23
V4 karakter
Liam Carfot
LV karakter
Thomas Harmes
V2 karakter
-
Szia!

Kezdjük azzal, hogy miért futottunk is oda. Az egész ott kezdődött, hogy valamilyen oknál fogva ti egymást meglőttétek. Ezért futottunk oda, hogy megnézzük mi is volt az. Nem tudom miért lőttétek meg egymást, de ha nem volt szándékos,
akkor miért nem írtátok OOC-ban hogy véletlen lőttem meg? Mert nyilván ha véletlen volt, és meg sem kellett volna történnie, akkor ott sem vagyunk, mert csak úgy nem mászkálunk bármiféle kocsma területén. (A lővést farmoktól hallottuk)

HA nem volt véletlen a lövés, akkor miért lőttétek meg a saját társaitokat, majd úgy beszélgettek velünk mintha mi sem történt volna?
(A valóságban lehet valami más reakció lenne, de ti ennek ellenére úgy álltok ott mintha mi sem történt volna)

"De ennek ellenére folytattátok az inzultálást velünk, el lettetek küldve többször is, nem hallgattatok ránk, ez lett a vége."

↳ Miért hazudsz, amikor egyszer sem szólítottál fel hogy hagyjuk el a területet? Eltudnád küldeni a részét?

Még mielőtt belekerülnénk a szituációba, egy kérdésem lenne. Miért kell logot hamisítanod? És miért próbálod az egész történetet a magad javára rekreálni? Férre akarod vezetni az admint?

↳ Nem stimmel a sorrend. Miután leírtad azt hogy "Mi a baj öcsém", arra én nem rántottam elő a viperámat, hanem arra, hogy Hickok megütött

Te ezzel a sorrendcseréléssel azt próbáltad meg elérni, hogy én bele akartam kötni a bandába, amikor csak azért vettem elő ha meg akart volna verni.

[2024-06-25 21:01:15] [Output] : Elif Osman mondja: Te. - Ezt ezzel a mondattal próbálod összekombináln?: "Mi a baj öcsém?". Nem arra írtam a te-t, hogy te a vagy a baj, hanem hogy "Te" (Hickok) - "Ne üssél".

↳ Viszont ezt valamennyire férre érthető, így nem hibáztatlak ezért.

Viszont a log hamisítás, itt kezdődött valójában.

↳ Az én logom:

Nos itt azért kezdtem el xdzni, mert azt hittem viccből írja hogy "Kell egy golyó? Fastkalap"? A "Fastkalap" szó általában funnak használják, de ha itt logban te így át írod "Faszkalap"-ra, akkor miért nem javítottad ki OOC annyival hogy
"faszkalap*"?
Mert így kicsit máshogy jön le nekem, és nem xdztem volna. Ha kijavítottad volna, én is leooczom a nevetést, mert akkor más lett volna a helyzet.

Majd amikor Landon Pratt kijelentette hogy húzzak el a faszba, akkor elkezdtem sétálni. (Ez a videóban is látszódik.

Majd miután elkezdtem sétálni Hickok annak ellenére is megszúrt, amikor már sétáltam kifele. Ha nem szúr meg, nem nyitok rá tüzet, de azt sem látom elég indokoltnak hogy miért kellett megszúrnia.

Majd Hector azt írta oocba, hogy ma senkivel nem lehet rpzni, édes istenem bazdmeg. Tehát basszam is meg, hogy "nem" tudok rpzni. Köszönöm Hector. ( OOC MINŐSÍTÉS )

- Honnan veszed hogy rátok lőttem? Hickokra lőttem egyedül.

--------------------------------------------
Illetve a kérdéshez visszatérve, amit kérdeztem OOC. Ez miatt kérdeztem:

[2024-06-25 22:32:32] [Output] : Donny Hickok mondja: Hozom a buckshotot.
[2024-06-25 22:32:47] [Output] : Donny Hickok mondja: Maradtok, fasszopók.
[2024-06-25 22:32:53] [Output] : Donny Hickok mondja (rádióba): Hozzátok a buckshotot.
[2024-06-25 22:33:17] [Output] : Donny Hickok mondja: Sprayeljuk le őket.

[2024-06-25 22:33:36] [Output] : Woods Cunningham mondja: Most legyen nagy pofátok.
[2024-06-25 22:33:56] [Output] : Landon Pratt mondja: Álljatok már torna sorba, ne kelljen pazarolni.
[2024-06-25 22:34:03] [Output] : Donny Hickok mondja: SHOOT EM' UP! bASSZÁTOK MEG!

↳ Ezt sem tartom reálisnak, hogy te (feltételezem) leaderként elénk állsz, miután elmentek a rendőrök azt mondod hogy Maradtok fasszopók, miközben a kocsmátok mellett állunk, és ti itt akartok nyilvánosan mészárolni? "Sprayeljuk" le őket a kocsma mellett annak ellenére hogy a yard is kint volt? Elég merésznek tartom ezt a hozzáállást, a karakterednek inkább lehet azt kellene elérnie hogy elhúzzunk innen, és ne itt kelljen mészárolni, ezzel az egész frakciót veszélyeztetve.

VÉGSZÓ
: Hector jobb ha máskor nem bízod el magad azzal, hogy majd a másik félnek úgy se lesz videó az esetről. Mert itt tisztán látható, hogy az egész történetet a te javadra próbálod átalakítani illetve olyan dolgokat állítsz amik nem is valósak, amivel az admint próbálod férre vezetni.

TELJES KLIPP AZ ESETRŐL
: https://streamable.com/02609o
na és én ezért vettem elő az FN P90-et a bobcatem-ből mivel tudtam hogy Elifet a társamat le fogod lőni. de a giff-et amit küldtél NONRP néven az is ellened játszik mivel ott már tisztán látni Elifet lövitek és utána, kezdek én P90-el darálni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.