Don Hektor Parkoló felügyelet jelentkezési lap

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Oregg11

Újonc
2025. 03. 07.
2
3
V4 karakter
Don hektor
logo3-2.png
A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Don Hektor
- Születési neve: Don JD Hektor
- Születési helye, év, hónap, nap: California 1985 05 19
- Anyja neve: Don Lina Hanna
- Személyi igazolvány száma: 758897VI
- Vezetői engedély száma: 667186BZ
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-77-181-6698
- Családi állapota: 1 fiú,nőtlen
- Lakóhelye: Nincs
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Katonai szolgálat Iraq 3év
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Nem volt rendes munka helyem.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Munkámat csinálom ahogy mondják és szeretek vezetni illetve szeretem tartani tisztán az utakat
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Jó fizetés kedves segitőkéz társak.

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Attilának hívnak Vajdaságban élek 20 éves vagyok, Most tervezem és lassan elérem hogy a Szegedi határőrséghez megyek dolgozni hogy többet tudjak nyujtani a családomnak barátnőmnek illetve anyámnak.A szakma amit be fejeztem a fémmegmunkálo gépkezelő szakk azaz CNC amit nem nagyon szeretek illetve nem sokkat dolgoztam munka helyen ahol az a szakk megy nem az én stilusom ezért is szeretnék a határőrséghez csatlakozni.Szeretek a gépnél kicsit pihenni főleg itt a seemta-n mivel jó kikapcsol főleg ha tartózol valahova és vannak jő haverok akikel birsz játszani. Ez mellet a barátnőmel sokkat szoktam lenni mivel ő még közép suliba jár de együtt tevezük hogy ki megyünk Magyarba.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? Nem olyan rég óta 2400 játszok percem van 40 óra de régeben v2 kezdtem játszani.
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Mert ez nyugis ahoz képest ,hogy nem szeretnék nagyobb frakcóba menni most még ezért ki seretném probálni ez is ,hogy mien.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? TEK ORFK NNI MAFFIA BANDA mindenem voltam kivéve OMSZ voltam frakció leader is illetve tag is mindeben.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Szeretek vezetni és ez nekem új volna ezért szeretném ha én is tag volnák.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: Mivel most indúl az egész Szegen és nekem a sok utazás meg minden de igy egy 3-5 óra hosszát tudok lenni mindig hétévégén többet.
- AccountID?: 249240
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Igen van és Igen használom a ts3-mat
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Nem volt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.