Djurovic Dmitrij Főtörzszászlós jelentkezési lapja!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

3l1k4h

Zöldfülű
2024. 12. 01.
213
4
V4 karakter
Djurovic Dmitrij
k-p-2024-07-11-191253859.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat
Jelentkezési lap

Név:
Djurovic Dmitrij

Rendfokozat:
Főtörzszászlós

Beosztás:
Szolgálatparancsnok

Miért szeretne a KMSZ-hez csatlakozni?
Mióta a Katasztrófavédelem tagja vagyok azóta érdekel a KMSZ munkássága,mindig is kitágult szemekkel néztem a KMSZ-es bajtársak munkáját! Számomra nagyon tetszik hogy a kezembe vehetem az irányítást valamint komoly kihívások elé vagyok állítva! Bennem van a fejlődés szelleme és szeretném magam kipróbálni ezen a téren is!

Milyen esetben veheti át a kárhelyparancsnokságot a KMSZ?
Előszöris csak abban az esetben ha a helyszínen tartózkodik! Ezen kívül akkor ha úgy látja hogy az aktuális kárhelyparancsnok nem megfelelően adta ki utasításait valamint a döntései veszélybe sodornak emberi életeket! Ezen kívül abban az esetben is átveheti a kárhelyparancsnokságot ha megkérik rá!

Egy 4 emeletes társasház 2. emeletén tűz keletkezik az egyik lakásban. A lakás teljes terjedelmében ég. Milyen szereket riasztana a helyszínre, hogyan avatkozna be, illetve milyen sorrendben határozná meg a kimenekítési sorrendet, és miért?
OKF-KMSZ,SF/01,SF/02,SF/VIZ1,SF/LÉTRA! SF/01 legénysége megkezdi a többi emelet valamint a lépcsőház hűtését! Ezt követően SF/02 legénysége teljes légzésvédelemmel bemegy a társasházba és átvizsgálja hogy nem e tartózkodik bent személy! Ezt követően 1-1 sugárral ők is megkezdik a lángok oltását az épületen belülről! Eközben SF/VIZ1 táplálja a szereket! SF/LÉTRA pedig arra az esetre van ott ha netán ablakon keresztül kellene menekíteni valakit,valamint a későbbiekben róla is lehet oltani a lángokat!Ezt követően OKF-KMSZ hőkamerával átvizsgálja az épületet!

SF2 riasztást kap, hogy egy személyautó kigyulladt, a vonulás során kiderül, hogy a személyautó elektromos. Milyen szereket riasztana még a helyszínre, illetve hogyan számolná fel a káresetet?
OKF*KMSZ,SF/VIZ1,SF/01! SF/01 megkezdi hab keverékkel hűteni/oltani a gépjárművet,eközben SF/02 legénysége teljes légzésvédelemmel oltólándzsa segítségével az akkupakkot támadja! Mindeközben SF/VIZ1 táplálja SF/01-et illetve SF/02 amelyiket éppen szükséges! Valamint a KMSZ elsősorban a káreset levezénylését végzi,illetve a felszámolás után hőkamera segítségével átnézi a gépjárművet!

Két személyautó összeütközött. Az egyik járműben 2 beszorult sérült van, akik nem reagálnak semmire. A másik személyautóban egy beszorult sérült van, akinek erősen vérzik a lába. Határozza meg a mentési sorrendet, és indokolja meg a döntéseit:
Első lépésként az erősen vérző személy kimentését kezdjük meg ugyanis fennáll az elvérzés esélye! Majd miután őt ki tudtuk szabadítani a gépjárműből átadjuk az OMSZ-nek! Ezt követően a 2 eszméletlen személyt mentjük ki a gépjárműből! Ugyanis ők eszméletlenek,viszont a sérülések súlyossága miatt a vérző személy élvez elsőbbséget!

Kijelentem, hogy a jelentkezés során az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg a sajátomba belecsempészni.

-Djurovic Dmitrij, tü. Főtörzszászlós-
-Szolgálatparancsnok-

• Tetszik
Reactions: James E Wilshere

James E Wilshere

Lelkes fórumhasználó
2021. 12. 05.
403
57
23
V4 karakter
James E Wilshere
okflogo.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat

Tisztelt jelentkező!

A lapot átolvastam, a jelentkezését ELFOGADTAM. Kérem keressen fel személyesen, hogy konzultáljunk a további jelentkezéshez szükséges feltételek végrehajtásáról.

-James E Wilshere tű. Százados-
-KMSZ Parancsnok-

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.