Dijego jelentkezése Globális moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dotty

Újonc
2021. 11. 01.
26
72
23
Szerbia
V4 karakter
Dottie Crespo
Szia! Szerintem megállnád a helyed a moderátori csapatban, jó fej vagy, és segítőkész. Sok sikert kívánok!?

• Imádom
Reactions: Dijego

Alfaaa

Barangoló
Támogató
2019. 09. 20.
113
241
24
steamcommunity.com
V4 karakter
Santiago Perez
LV karakter
Victoria Fright
V2 karakter
------
Helló, sziasztok! Eléggé régóta ismerem @Dijego -t és úgy gondolom eléggé kiismertem ahhoz hogy azt merjem mondani, hogy ő lenne az egyik ember aki megérdemelné, hogy bekerüljön a moderátorok közzé. Korrekt, megbízható, segítőkész, rendes srácról van szó. Teljes mértékben TÁMOGATOM a dolgot! Sok sikert, remélem sikerül bekerülnöd!

RAZI

Újonc
Támogató
2020. 08. 17.
59
189
V4 karakter
💎 Mario De Lucci💎
Megbízható srác, szerintem is megállná a helyét, sok szerencsét! :)

• Imádom

Enenile

Barangoló
Támogató
2020. 10. 14.
126
253
23
Kistarcsa
V4 karakter
Nizan J Alexandros
LV karakter
Charles Monroe
V2 karakter
-
Rosszat nem tudok mondani, pozitívat viszont annál többet.
Ismerem egy ideje, lehet rá számítani, mindig a maximumot nyújtja mindenben, csalódást sohasem okoz.
Jól megállná szerintem a helyét itt is, mint a legtöbb helyen.

• Imádom

Jalapeno

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 13.
437
1 833
23
V4 karakter
Leah Wexler 🇩🇪
LV karakter
Nina Hüber 🇩🇪
Hát Amigo, nem tudok mit írni, gondolkodtam hogy mi rosszat lehetne rólad írni, de semmit nem tudtam kiötleni. Eddig bármiben is kértem segítséget tőled mindenben maximálisan segítettél. Elmondhatom lassan ismerlek egy jó kis ideje, úgy érzem egy igazi barátként tekinthetek rád, legyen szó bármiről is. De egy szó mint száz, egy segítőkész kis emberke vagy, nem mellesleg maximalista is. Szóval biztos hogy megállnád a helyedet. Remélem hamarosan Lila kis kitűzővel láthatlak szaladgálni itt fórumon, pacsi!

• Imádom

Wolf

?Vuf Vuf?
2019. 01. 10.
144
127
25
Kecskemét
V4 karakter
Federigo Peppi
Nem nagyon tudok semmi rosszat írni veled kapcsolatban, régóta ismerjük egymást szerintem megállnád a helyed, mindig próbálsz segíteni másoknak. Hajrá ;)

• Imádom

BLANCO.

?
Támogató
2019. 01. 29.
162
705
Budapest
V4 karakter
Sergio Romulus
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Szevasz Amigo!

Több, mint fél éve ismerlek, ezalatt az időszak alatt, azért leszűrtem egy-két dolgot. Határozottan az a személyiség vagy, aki megállná a helyét GMOD-ként. Szerény, jó szándékú, korrekt vagy, de ugyan akkor kellően oda tudsz csapni, ha a helyzet megköveteli. Igazi társasági ember, egy vérbeli csapatjátékos.
A lapodat átolvastam, igényes lett, látszódik rajta, hogy nem csaptad össze.
Aktív fórumozóként átlátod a platform működését, korrekt KÉB-et vezetsz.
Csak támogatni tudom a lapodat,

Sok szerencsét Neked is!

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 133
6 149
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Örömmel tájékoztatunk, hogy jelentkezésed elnyerte tetszésünket, ezért továbbjutottál egy második körös TS3 meghallgatásra! ?
A meghallgatási időpontot hamarosan közzétesszük!

Egyéni megjegyzés: a korábbi jelentkezési lapod után ez messze szebb, és tartalmilag jobb. Próbáljuk meg! Várunk a meghallgatásra.

Üdvözlettel:
SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.