Detektoros Rablás! Non rp.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 08. 23.
10
45
V4 karakter
Chris Valentine
LV karakter
-
V2 karakter
-
Sziasztok!

Kezdeném azzal,hogy nincs sok tapasztalatom viszont sok olyat látok ami érthetetlen számomra!

Pl.: Detektorozás közben egy fullos evo. vagy ma pl. egy M3 as BMW a hegyoldalra,fák közzé az útól 100-200 méterre fel jön hozzám és indul a rablás! nincs esélyed semmire!
Nem a rablással van bajom,hanem azzal: Ha ki akar rabolni szálljon ki az autóból fusson vagy fussanak fel hozzám ! mert ha én megyek mint civil pár métert ilyen helyen autóval és ezt admin látja már kapom is a 90.-percet NoN rp.-s vezetés miatt. ez konkrét példa.
Nem a rablás zavar /bár nem esik jól :D/ ez nem oké és azért mert valaki illegál tag ezt nem kellene engedni. vagy akkor hagyjuk a civilt is vezetni ahol akar! de az nem realisztikus a non rp az non rp.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Nem szükséges fegyvert hordani. Ha találsz két antinkot (vagy egy értékes valamit), rakd le a kocsidba, amit egy forgalmasabb út mellett helyezz el. Néha kicsit sokat kell futni hozzá, de megtérül. Végtére is nem ingyen pénzforrás a detektorozás.

Ha kirabolnak, tegyél bejelentést a 107-en (kocsi típus, rendszám, személyek száma, fegyverzet, helyszín) és a rendvédelmi szervek intézkednek.

Ezáltal nagyon ritkán tudnak megfosztani az értékeidtől (ha elég forgalmas helyre parkolod a kocsid, egyrészt nem fogják tudni, hogy a tied, másrészt ki sem nyittathatják veled, ha esetleg láttak volna vele érkezni. Egy idő után megjegyzik, hogy tőled nincs értelme rabolni, mert nem tudnak semmi értékeset elvenni és hagyni fognak. (nem 200 játékos rabol a szerveren egyszerre, csúcsidőben sincs több 5-6 kocsinál). Nincs ingyem nekik a lőszer, plusz a semmiért nem kockáztatják több 100.000$-nyi lőszer ellövését egy behatoláson, vagy az esetleges animba esést, fegyver figyut/elvételt, illetve fegyházat.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Kiszállni nyilvánvalóan nem fognak túl hamar, mert látszik rajtuk a fegyver. Ha jó a reakcióidőd, van egy kis előnyöd, amíg kiszállnak és elő tudsz venni fegyvert.

A földön, füvön való közlekedésre. Ha pl. levágod a San Fierro-i alagút után a kanyart, át a füvön, csak meet sietsz, kickelhetnek (ismétlődő esetben jail). Ugyanúgy, ha a mezőgazdasági nagykertől lezúgsz futóval a PF kiváltóig.

Nem olyan könnyű terepen haladni, mivel könnyen töri a kocsikat, plusz kisebb sebességgel lehet csak haladni. A földutakon szoktak menni jellemzően, csak akkor térnek le, ha meglátnak a fál közt, azaz célzottan mennek oda RP szituáció kezdeményezése céljából. Ugyanígy üldözésnél is lazábban vannak kezelve a közlekedési szabályok.

2019. 08. 23.
10
45
V4 karakter
Chris Valentine
LV karakter
-
V2 karakter
-
Értem az irányelvet,bár nem helyeslem. elfogadok mindent ha szabály és igyekszem betartani akkor is ha minden az illegálnak kedvez.
Szeretnék egy példát felhozni!
Fák közt vagy bármi egyéb helyen valaki vezet távol az úttól "föld út" is ide értve és egy másik illető látja majd jelenti azt adminak. ha van ideje megy és elintézi a dolgot ahogy mondod kickel vagy jailel.
Tegnap rablás közben hívtam admint. és kértem non rp.-s vezetését kapjon büntetést a sofőr és folytassuk az rp.-t a társával..
Meg tette!!!!!
És csak egy rablóval maradtam folytatni az rp.-t
Az autóról meg annyit nem teljes védelem, ma ki kellett nyitnom admin előtt a rablóknak az autót mert elvileg azt "épp ford kulcs" ic hazudhat a kari rp,re nem okés de ha nem kell átadnom a kulcsot,akkor honan tudhatnák hogy az én autóm főleg ha tagadod? ez kérdés köszi ha válaszoltok :)

• Vicces
Reactions: Luiis

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Lehet RP-sen vezetve is felmenni a terepen gépkocsival, nyilván nem a 70 fokos emelkedőről van szó. A legtöbb terület földútról belátható, illetve határozott céllal térnek le az útról.

A kulcsot RP-vel elvehetik. Többféleképpen tudhajták. Egy: Ott detektorozol a semmi közepén, más jármű láthatóan nincs a közelben. Kettő: látták, hogy megérkezel, vagy pakolsz bele. Három: konkrétan ott vagy a jármű közvetlen közelében.

Markusz.

Love Spaz
2019. 05. 21.
82
411
Szigetszentmiklós
V4 karakter
Erjet_Reufi
LV karakter
Finlay Willis
Nem a rablás a gond,hanem ahogyan rabolnak autóval!
Akkor mivel menjenek ? Biciklivel ? Vagy mivel? Teljesen nonszensz hogy ne autóval menjenek rabolni az a legjobb választás mivel gyors és akár 4 személyes.Meg vegyük már figyelembe hogy ez csak mégis egy játék ami irl dolgokra Alapszik de meg kell tartani a játék részét.

• Vicces
Reactions: .Hunor és Darki

Ticoo

Barangoló
Támogató
2022. 05. 15.
98
169
21
LV karakter
Tico Hawkins
V2 karakter
Ticoo Pablito
Soha véget nem érő vita lehetne ebből. Ez a kérdés is attól függ ki melyik félen áll. Ha illegálos vagy akkor nem baj, gond nélkül megcsinálnád, Ha nem vagy illegállos akkor meg mi az hogy ezt megcsinálja az illegál. Mindkét félből van benne "lehet is meg nem is". Erre 1 szabály kéne hozni, vagy megcsinálni hogy utcai autóval ha kimész a fűre/földre el tudsz akadni vagy valami ilyesmi stb.

2019. 08. 23.
10
45
V4 karakter
Chris Valentine
LV karakter
-
V2 karakter
-
Akkor mivel menjenek ? Biciklivel ? Vagy mivel? Teljesen nonszensz hogy ne autóval menjenek rabolni az a legjobb választás mivel gyors és akár 4 személyes.Meg vegyük már figyelembe hogy ez csak mégis egy játék ami irl dolgokra Alapszik de meg kell tartani a játék részét.
Gyere vagy Gyertek fel autóval mert ic ügy ki hogy vezet oké,de Ha meglát egy admin valakit füvön,fáközt,hegyekben autózni kapja az illető a non rp. indokos jailt. Én speciál kivételt éreznék Moutenbike,kross motor,terepjáró stb járművek használatát terepen. Sok mindent tul komolyan vesznek ebbe a játékba azt is amit nem kellene. Valami viszont csak eldöntött mert elfogadott. Hagyjuk élni a civilt is szerintem oly modon,ha ő nem csinálhatja. akkor a rablók se. természetesen csak ha az admin látja.

2019. 08. 23.
10
45
V4 karakter
Chris Valentine
LV karakter
-
V2 karakter
-
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. #Louise
Meg érteni szeretném a dolgokat nem kritizálni. Segítsetek ha tudtok.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
592
5 912
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Neked kedvez mert rövid időn belül mondhatni sok lóvét tudsz kiszedni, de kirabolhatnak.
Az illegálnak kedvez mert vannak elhagyatott helyen emberek amik eddig nem voltak, de rádmehet a rendőrség ha raboltál.
A legálnak kedvez mert nem csak egész nap embereket kell levillogni hanem van akció, de az akción meghalhatnak.

Mind a három oldal nyer vele, nem az illegálnak kedvez minden. Neked van pénzed ha szerencsés vagy, az illegálnak van bevétele ha szerencsés és olyan embert rabol ki akinél van antik, a legálnak van akciója és nem monoton a játékmenete.
Az autókra meg ne is térj rá, ne is akart korlátozni. Nem ér vége sose ez a vita.

A legál azért megy Demonnal, Rangevel és stb autókkal mert annak jó a handlingje és azt használja az illegál is.
Az illegál azért megy Demonnal, Rangevel, Camaroval és stb autókkal mert annak jó a handlingje és azt használja a legál is.

Lehet én csinálok valamit rosszul, 9 éve játszom a szerveren 0 jail és 0 ban a mutatóm !!9!! év alatt, pedig vágtam már le utat én is nem egyszer.
Az útlevágásnál is van különbség, ha valaki árkon-bokron keresztül közlekedik csak mert olyan kedve van, vagy mondjuk odahívták valahova ahol gyorsan ott kell lennie mert a haverja szarban van. Két külön szitu, egyiknél mégis megérhető, de másik szempontból meg NonRP.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.