DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Arturo Prentis [ELFOGADVA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

csuli2002

Újonc
2020. 08. 07.
10
6
LV karakter
Arturo Prentis
bf35b5fce163fe64a7c339becc4221b2.png

I. TÁJÉKOZTATÓ
Olvassa el az instrukciókat a formanyomtatvány kitöltése előtt.
Kövesse az utasításokat, ahol jelölőnégyzetet talál, a következő módon jelölje: [X]
Ha valamelyik adat/állítás nem igaz önre, jelölje kötőjellel.
A csillaggal jelölt adatok megadása opcionális.
Dátumnál használja a HÓ/NAP/ÉV formátumot, helynél pedig a HÁZSZÁM/UTCA NÉV/VÁROS/ÁLLAM/IRÁNYÍTÓSZÁM formátum a mérvadó.
A súlynál az lbs mértékegység használatos, magasságnál pedig a feet; inches.​


II. SZEMÉLYES ADATOK

Teljes neve: Arturo Prentis
Születési helye, ideje: Las Venturas, Ford Carson, 07/09/1988
Állampolgárság: Amerikai

Személyi igazolvány száma: 687237EL
Vezetői igazolvány száma: 644196CE
Fegyverviselési igazolvány száma*: N/A

Lakcím: 3605/Casa Grande Ave/Las Venturas/SA/89102
Telefonszám: +38-76-247-8068
E-mail cím: arturo.prentis@seemail.com

Magasság: 6'1"
Testsúly: 180lbs
Etnikum: Kaukázusi
Nem: Férfi


III. TANULMÁNYOK
Legmagasabb iskolai végzettség: Hight School
Intézmény neve: Mississippi Mechanical School
Végzettség elvégzésének ideje: 06/15/2013

Idegennyelv megnevezése*: Spanyol
Megszerzett szint*: Középszint


IV. MUNKAVISZONY
Korábbi munkahely megnevezése: Las Venturas Mall
Betöltött pozíció: Kiszálitó
Munkaviszony kezdete és vége: 06/16/2022 - 31/12/2023

Szolgált-e korábban bármely rendvédelmi szervnél*: [-] IGEN [X] NEM
Szervezet megnevezése: N/A
Munkakör megnevezése: N/A
Eltöltött idő: N/A


V. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
Van-e bármilyen szenvedélybetegségben: [-] IGEN [X] NEM
Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [-] IGEN [X] NEM


VI. OOC KÉRDÉSEK
Neved, korod: Márk-nak hivnak, 22 éves vagyok.

Mutasd be magad legalább öt, legfeljebb tíz mondatban: Sziasztok, Márk-nak hivnak becenevem Kuci. Jelen pillanatban a szakmámban dolgozok mint Autószerelő. 3 éve fejeztem be az iskolát és azóta dolgozok a szakmámban. Munkámnak köszönhetően saját meglátásom szerint jó problémamegoldó vagyok. Legfőbb hobbim a foci, napiszinten focizok a falubeli csapattal, liga 5.-ben játszunk a srácokkal. Mostanság úgy láttam hogy a mindennapi munka és foci után még kerűl időm a haverokkal játszani és kedvem is volna. Kb 8 éve játszok MTA-val, a 2021-s szerverleállás/leégés elött is sokat játszottam a szerverenn. Nehezen tudok felmérgelődni terhelés alatt is tudok gondolkozdni, és segitőkész vagyok.

Csatolj linket az UCP szankcióidról: https://imgur.com/UyCZWsH
Csatolj linket az UCP névváltásaidról: https://imgur.com/tmAPrNz
Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miben különbözik az USA rendvédelme, a magyarországitól: Az amerikai és magyar rendvédelem sok dologban eltér, mind felépitésben, mind felszereltségben, mind képzettségben. Felépitiését tekintve sokkal részletesebb és kidolgozottabb, mint a magyar rendszer, de ez nem is csoda, hiszen nem egy kis országról beszélünk, hanem egy 50 tagállamból álló szövetségi köztársaságról. Képzettséget tekintve sokkal sokszinübb és több szituációra felkészitő, valamint hosszabb kiképzésben részesülnek az amerikai rendőrök. Az amerikai rendvédelem felszereltsége rendkivül fejlett és összetett. Hazánk rendőreivel ellentétben egy közönséges amerikai rendőrnek már van tézere, csomagtartóban tárolt golyóálló-mellénye, akár csomagtartóban tárolt nagykalibere/beanbag sörétese. Az autók teljesitményében és felszereltségében is hatalmas a különbség. Nyilvánvalóan azért van szükség ilyesmértékű arzenálra, mert szabad fegyvertartás végett sokkal bonyolultabb szituációkba kerűlhetnek a rend őrei. A magyar rendvédelemmel ellentétben az amerikai rendvédelem céltudatos, pontos, bármiféle szabálysértést követően reagálnak (pl. Traffic Stop esetében), nem pedig véletlenszerűen próbálják szűrni a bűnelkövetőket.
Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miért fontos ismertetni a Miranda-figyelmeztetést: A Miranda figyelmeztetés az érintett személy jogait védi. Az Egyesült Államok legfelsöbb birósága kimondja, hogy a hatóságok kötelesek tájékoztatni a letartóztatásban lévő személyt alkotmányos jogairól, máskülömben a személy vallomása nem használható fel.
Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál: Kedves, tiszteletudó, szavabetartó embert akit sokan ismernek jó szivéről, lendületességéről, megbizhatóságáról. A célom az, hogy egy olyan karaktert alakitsak, amiből a való életben sincs sok, viszont annál jobban kedveli őket mindenki. Nem állna távol a karatertől akár az sem, hogy munkavégzés közben beszédben elegyedjen a polgárokkal, ugyanakkor a törvényeket szigorúan betartassa.
Fejtsd ki, hogy mi a különbség a feljebbvaló és a felettes között: 1. Feljebbvaló: Feljebbvaló aki például egy alosztályon belül koordinálja a kollegáit például egy akción.
2. Felettes: A felettes pedig az össz állományon belül a ranglétrán adott emberek felett van.
 
  • Tetszik
Reactions: GeboXX és sanxi

Davee.

Lelkes fórumhasználó
SzerverAdmin
LV
2019. 02. 23.
341
570
V4 karakter
Ian_Vera
LV karakter
Darren Wells
hiring.png






STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Arturo Prentis!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

A jelentkezés következő lépése egy interjú beszélgetésen való részvétel. Ezzel kapcsolatban a következő 72 (hetvenkettő) órában belül értesítést fog kapni.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png


Lieutenant Darren Wells
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.