- 2023. 05. 16.
- 160
- 26
- V4 karakter
- Pablo Huantez
- LV karakter
- Victoria Bennett

District Court - Kerületi bíróság
▶ Felperes adatai ◀
Név:
~ Victoria Bennett ~
Születési hely, idő:
~ Los Santos Szent Thomas Hopsital 1993.09.19 ~
Bejelentett lakcím:
~ költözés miat nincs ~
Telefonszám:
~ +38-76-539-7266 ~
▶ Alperes adatai ◀
Név:
~ Zaid Lewis ~
Születési hely, idő:
~ ismeretlen ~
Bejelentett lakcím:
~ ismeretlen ~
Telefonszám:
~ ismeretlen ~
▶ Feljelentés oka, részletei ◀
Az eset pontos időpontja, helyszíne:
~ OLX Licitáltam ingatlanra 20.00 lehetett Licitálni Licit zárás elött Licitáltam 19.55 környékén kb és a személy nem fogadja el a Licitett ~
Szemtanú(k) neve(i) (amennyiben nincs jelölje X-el ezt a mezőt)
~ x ~
Keletkezett anyagi kár:
~ 0Dollár ~
A történtek részletes leírása:
~ Licitálásra Bocsájtott egy B Saidi ingatlant ami személyre szabodtan be tudok rendezni 20.00 adot meg Licit zására mikor meg kérdeztem kezdö áral keztem a Licitett majd mások is be száltak de én a Licit zárása elött be adtam egy új és teljesen érvényes Licitett mivel tudtomal semi nem Tiltsa hogy Licit zárás elött nem lehet Licitálni fel vettem velle a kapcsolatott hogy átt vegyem levélben közölte hogy nem fogadja el az ajánlatott mivel nem szép dolog igy licitálni ~
A bíróság döntésére irányuló határozott kereseti kérelem:
~ Kérem a Bíroságot hogy szólitsa fel az alperest hogy adja átt a Lakás kulcsokat hozzá járo minden egyes dokomentumot amenyiben nem hajlando akkor fizzesse meg a Licitem x Százalékát kártérités gyanánt ~
Bizonyítékok:
~
Z/H
Bayside-i ingatlanom eladó ÁR, KÖLTSÉGEK: - 5.000.000$ kezdőár Villámár: 9.000.000$ - MEGNEVEZÉS: - Bayside-i ingatlanom eladó - KERES / KÍNÁL: - Kínál - INGATLAN LEÍRÁSA: - Eladó szeretett ingatlanom, beállós nagy hátsó udvarral rendelkező. Szerkeszthető 6x6-os alapterület ...

Victoria Bennett
Utoljára szerkesztve: