Damien Rhymes Feljelentése

nagybalint02

Újonc
2021. 01. 06.
34
9
V4 karakter
Damien Rhymes
LV karakter
Mitsuaki Horiuchi
haroldlogo.png

Feljelentési formanyomtatvány

Feljelentő adatai

Teljes név:
Damien Rhymes
Telefonszám:
+38-76-233-9989
Személyazonosító igazolványról készült másolat:

Amennyiben a feljelentő járművel érintett az ügyben

Vezetői engedélyről készült másolat:
Forgalmi engedélyről készült másolat:

Amennyiben a feljelentő fegyverrel vagy fegyverviseléssel érintett az ügyben

Fegyverengedélyről készült másolat:
-

Amennyiben a feljelentő horgászat végett érintett az ügyben

Horgászengedélyről készült másolat:
-

Jogi képviselő adatai
Jogi képviselő tölti ki amennyiben megbízás alapján küldi be a nyomtatványt a feljelentő nevében.

Teljes név:
-
Telefonszám:
-
Ügyvédi iroda neve:
-
Ügyvédi iroda működési engedélye:
(Vállalkozói igazolvány / számlatömbbről készített másolat)
-

Feljelentett fél adatai

Személyleírás:
Nem:
Életkor: Fiatal
Testalkat: Átlagos, alacsony
Bőrszín: fehér
Hajszín: -
Haj típus: -
Haj hossza: -
Arcszőrzet: nincs
Ruházat és annak színe: Fekete golyóálló mellény
Egyéb viselt ruházati cikkek, színei: -
Egyéb további megjegyzés (ha van): -
Teljes név:
-
Telefonszám:
-
Járművének adatai:
Típus: Audi RS6
Rendszám: Nem látszódott
Szín: Bordó
Egyéb ismertető jelek: Sziréna

Feljelentés kifejtése

A feljelentés leírása, indoka, előzményei:
Kényelmes tempóba haladtam, majd hirtelen egy rendvédelmis autó a szembe sávba jön megkülönböztető jelzést használva, de sziréna nélkül. Próbáltam elhúzni a kormányt, de az út pont megdobta kicsit az autót, ezért nem tudtam semmit se tenni. Repültem egy párat a levegőben, mögöttem jött egy mentős aki azonnal a segitségemre sietett. Egy perc elteltével megjelent a hölgy, nagyjából 10 méterről megkérdezte, hogy vagyok, nem adtam rá választ, mivel a mentőssel voltam elfoglalva, erre elhajtott. A látásom nem volt a tökéletes az ütközés után és a fedélzeti kamera se működött utána, ugyanis kilazult az akumlátor.

Szenvedett el sérülést az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Eltört a bal kezem és lábam, a fejemet is súlyosan beütöttem, majdnem meghaltam.
Érte önt kár az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Az autóm súlyosan összetört.

Mellékletek

Rögzített videó és/vagy hanganyag:
Fényképek:
Iratok / dokumentumok:
Orvosi látlelet:
Egyéb:
-

Kártérítési igény esetén kitöltendő
Kitöltés hiányában a hatóság nem fog megállapítani kártérítést.

Eltulajdonított tárgyak listája, azok állapota, ismertetőjele (pl. sorozatszám, telefonszám):
-
Hatóság által kiállított csekk mely a feljelentett fél hibájából következett:
-
Szervíz számla:
Egészségügyi számla:

Ezen formanyomtatvány aláírásával és beküldésével kijelenti, hogy elolvasta a feljelentéssel kapcsolatos információkat valamint követelményeket, és ennek megfelelően töltötte ki a nyomtatványt. Elismeri, hogy a nyomtatványban leírt adatok és állítások a teljes valóságnak megfelelnek, abban kétes, nem bizonyítható vagy feltételezésre alapuló adat / állítás nincs. Elfogadja amennyiben a nyomtatványt bizonyíték és / vagy egyéb a leírásban szereplő követelmények hiányában nyújtja be a Rendőrség elutasíthatja a feljelentést.

Feljelentéssel élő aláírása:
DamyRhymes

KELTEZÉS HELYE, 2025.05.10.​

• Tetszik
Reactions: Subarashi

Reece

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
499
337
V4 karakter
Kyran Reece
fejlec.png

Tisztelt Damien Rhymes!

Tájékoztatom, hogy felülvizsgálati kérelmét belső ellenőrzési osztályunk folyó év május tizedikén megkapta, amit feldolgozott, illetve kivizsgált.
A panaszhoz kötődő tiszthelyettesek testkamerájának felvételét kikértük, alaposan kielemeztük.

Az Ön leírásával ellentéttel a rendőrségi jármű szirénája be volt kapcsolva, azonban indokolatlanul közlekedett a menetiránnyal szerinti bal oldalon.
Szeretnénk szíves elnézését kérni, hogy ebből adódóan egy baleset elszenvedője lett. A rendőrautó sofőrjét a megfelelő megrovásban részesítettük.

Továbbá felhívom figyelmét arra, hogy "Hivatásos állományú pénzügyőrrel/rendőrrel/katonával szemben amennyiben szolgálat alatt történt incidens, felülvizsgálati kérelmet kell tenni". Legközelebb ilyen helyzetben el lesz utasítva feljelentési kérelme.

Kártérítésként a visszaigényelt összeg 150%-át, azaz 237.387 dollárt állapítok meg. A kártérítés összegét a Los Santosi Rendőrség portáján veheti át Kyran Reece rendőr Hadnagyot vagy Ruby Clements rendőr Főtörzszászlóst keresve.

Los Santos 2025/05/10
Kyran Reece
r. Hadnagy​

• Tetszik
Reactions: tonias és Néma