Szerver szabájzat ide vonatkozó része:
Mivel rengeteg panaszkönyvszól, pp-s itemek, event itemek ki lopásáról járművek csomagtartójából, gondoltam össze szedek pár szösszenetet, hogy mivel is jár ha valaki ilyet csinál.
Nos az esetek nagyrészében az ilyet cselekvő játékos, ha nem tudja vissza adni, megtéríteni akárt, játékon belül akkor biztos hogy örökös kitiltásban részesül.
A korábbi az ebben a témában létrejött PK-kat olvasva az esetek elenyésző részében a tettesek minimum 120 perces admin jaileket kaptak ami véleményem szerint ugyan csak nem vlamai kényelmes opció.
Egysszóval nem értem kinek éri meg ezek után is oda menni egy egy elhagyatott járműhöz is a játékban legyen az bárhol, híd alatt barlangban vagy a vasúti alagútban. Ha kiveszel dolgokat, a tulajdonos amint észreveszi, már írja is a panaszkönyvet, te pedig imádkozhatsz, hogy nehogy kitiltsanak. Nem beszélve arról, hogy akik már ezellőtt megtették és kitiltást kaptak, rá párhétre már írják is az unban kérelmet fleslegesen hisz egy perma bant nem fognak feloldani.
Össszegezve, ha nem tudjuk normális RP-vel kipakolni azt a kocsit, csak simán felnyitod és kiszeded nem műküdik a dolog. Másrészt ha amit kiveszel ráadásul PP-s item, vagy event item(tök, csokitojás, Treasure Chest) akkor felejtsük már el azt a csomagtartó nyitogatást, kíméljétek meg magatokat, játékos társaitokat és az adminokat a kellemetlenségektől. Sőt ha nyitott kocsit találsz írsz egy reportot és egy admin még be is zárja, ha szépen megkéred.
Utoljára szerkesztve: