Csomagtartók fosztogatása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ricky91

Zöldfülű
Támogató
2020. 12. 08.
191
388
Liverpool
V4 karakter
Richard Oneill
LV karakter
🚫

Szerver szabájzat ide vonatkozó része:

K_perny_k_p_2024-02-11_064653.png

Mivel rengeteg panaszkönyvszól, pp-s itemek, event itemek ki lopásáról járművek csomagtartójából, gondoltam össze szedek pár szösszenetet, hogy mivel is jár ha valaki ilyet csinál.

Nos az esetek nagyrészében az ilyet cselekvő játékos, ha nem tudja vissza adni, megtéríteni akárt, játékon belül akkor biztos hogy örökös kitiltásban részesül.

A korábbi az ebben a témában létrejött PK-kat olvasva az esetek elenyésző részében a tettesek minimum 120 perces admin jaileket kaptak ami véleményem szerint ugyan csak nem vlamai kényelmes opció.

Egysszóval nem értem kinek éri meg ezek után is oda menni egy egy elhagyatott járműhöz is a játékban legyen az bárhol, híd alatt barlangban vagy a vasúti alagútban. Ha kiveszel dolgokat, a tulajdonos amint észreveszi, már írja is a panaszkönyvet, te pedig imádkozhatsz, hogy nehogy kitiltsanak. Nem beszélve arról, hogy akik már ezellőtt megtették és kitiltást kaptak, rá párhétre már írják is az unban kérelmet fleslegesen hisz egy perma bant nem fognak feloldani.

Össszegezve, ha nem tudjuk normális RP-vel kipakolni azt a kocsit, csak simán felnyitod és kiszeded nem műküdik a dolog. Másrészt ha amit kiveszel ráadásul PP-s item, vagy event item(tök, csokitojás, Treasure Chest) akkor felejtsük már el azt a csomagtartó nyitogatást, kíméljétek meg magatokat, játékos társaitokat és az adminokat a kellemetlenségektől. Sőt ha nyitott kocsit találsz írsz egy reportot és egy admin még be is zárja, ha szépen megkéred.

Utoljára szerkesztve:

Zozzer

Vive quod mentitur Mendacium quod vivis
2019. 01. 09.
200
257
21
Oroszlány
V4 karakter
Keantay Gaulden
LV karakter
Tommy Logan
V2 karakter
Zack Corvia
Erre tényleg kell egy ilyen topic? Ekkora lenne a baj?

"Sőt ha nyitott kocsit találsz írsz egy reportot és egy admin még be is zárja, ha szépen megkéred."​

Ezen meg picit gondolkodjunk el mennyire fér bele az RP kereteibe...

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
608
1 478
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Ez miért egy leírásként született meg?
Off topicba tedd ha zavar téged a kocsi csomagtartózás, és egy véleményezést szeretnél erről.

Ez a leírás kb másról sem szól csak arról, hogy téged valszeg kicsomiztak és elvették a nem PP dolgaid és felháborodtál rajta.

Nem kell különösebb RP a csomagtartózáshoz, sőt nem is kell, csak megfelelő indíték. Azért nem fogsz egy kocsit kicsomizni mert hat ez nyitva volt a zacis előtt, de azért igen mert egy erdő közepén nyitva találtad.

Ez teljesen ic ügy addig ameddig nem pp itemek kerülnek kicsomizásra. Akkor ilyen erővel ne is raboljunk mert kiszúrunk a másik játékossal?

Senkit nem tiltottak még ki azért mert olyan itemet vett ki ami nem PP-s, nem értem miért állítasz ilyet. Csak olyankor kapsz kitiltást ha PP/event itemet szedsz ki, és azt nem szolgáltatod vissza. Teljesen érthetetlenül fogalmaztál, és úgy szól az írásod mintha az kapna kitiltást aki egy sima kicsomizott tárgyat nem tud visszaadni.

Senki nem kapott még azért jailt mert ki csomizott valakit kivéve ha pl a tulajdonos orra előtt teszi ezt mert NonRp.

ricky91

Zöldfülű
Támogató
2020. 12. 08.
191
388
Liverpool
V4 karakter
Richard Oneill
LV karakter
🚫
Ez miért egy leírásként született meg?
Off topicba tedd ha zavar téged a kocsi csomagtartózás, és egy véleményezést szeretnél erről.

Ez a leírás kb másról sem szól csak arról, hogy téged valszeg kicsomiztak és elvették a nem PP dolgaid és felháborodtál rajta.

Nem kell különösebb RP a csomagtartózáshoz, sőt nem is kell, csak megfelelő indíték. Azért nem fogsz egy kocsit kicsomizni mert hat ez nyitva volt a zacis előtt, de azért igen mert egy erdő közepén nyitva találtad.

Ez teljesen ic ügy addig ameddig nem pp itemek kerülnek kicsomizásra. Akkor ilyen erővel ne is raboljunk mert kiszúrunk a másik játékossal?

Senkit nem tiltottak még ki azért mert olyan itemet vett ki ami nem PP-s, nem értem miért állítasz ilyet. Csak olyankor kapsz kitiltást ha PP/event itemet szedsz ki, és azt nem szolgáltatod vissza. Teljesen érthetetlenül fogalmaztál, és úgy szól az írásod mintha az kapna kitiltást aki egy sima kicsomizott tárgyat nem tud visszaadni.

Senki nem kapott még azért jailt mert ki csomizott valakit kivéve ha pl a tulajdonos orra előtt teszi ezt mert NonRp.

Nem, engem még sosem csomiztak ki, csak azért nyitottam mert kb 20-30 PK van jelenleg ebben a témában archívumban, és folyamatosan nyitnak nem egyet nem kettőt hetente, theát sok játékos nincs tisztában azzal mit szabad és mit nem. Ennyi volt a célom vele ha zavar rakjátok át, de szerintem kéne foglalkozni a témával.

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
608
1 478
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Mindig is volt olyan, hogy valaki kicsomagtartózott egy PP-s itemet pl egy pp-s fegyvert. Mindig is lesz ilyen, míg világ a világ. Ezen nehezen lehetne változtatni, és úgy gondolom emiatt nem kellene beszüntetni az egész csomagtartózást.

Van olyan pk amiben azt panaszolták hogy ki lettem csomizva stb, de ezek mind jogtalanok hiszen sima dolgok elvehetőek, esetek ritka százalékában van csak olyan PK amiben event item kerül kicsomizásra (ezek nagyrészében a kár megtérül) illetve valamivel gyakrabban van olyan pk amiben az történik, hogy egy pps fegyot csomiznak ki pl. Ezt sem szándékosan szedik ki a csomiból, látszólag egy PP-s fegyver ugyanolyan mint egy sima nem PP-s, nincs semmi megkülönböztető jelzés. Mindig is volt rizikófaktor és lesz is. Ha PP itemet szedsz ki és visszaadod az esetek nagy százalékában nem lesz következménye, ennyi.
Emiatt fölösleges lenne az egész csomizást beszüntetni mert havonta van 1 ember aki kiszed egy mikulás ajándékot és nem adja vissza.

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 889
14 729
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Nem kell lerpzni egy csomagtartózást. Ugyanazt felesleges leírni még egyszer amit automatikusan kiír a játék. Magára a szituációra vonatkozik ez a szabálypont. Például ha valaki az autója mellett áll, akkor ne menjen oda senki turkálni benne, mert egyszerűen nem reális.

Miért ne pakolhatnék ki zacis előtt egy nyitott autót? Ha valaki meg is lát nem lát semmi mást csak, hogy valaki kivett pár itemet egy csomagtartóból. Semmi rendellenes nincs ebben. Nem lesz a végtelenségig fogva a játékosok keze, nem olyan bonyolult bezárni a járművet.

Az adminok meg nem zárják be a csomagtartókat mert valaki véletlen nyitva hagyta. Ez az egész topic megtévesztő a hosszászólásokkal együtt, tele van téves információkkal. Legközelebb kérdezzetek meg valakit.

justcody

irigylik a semmit meg a papírkoronát
Globális Moderátor
v4
2021. 08. 19.
883
2 286
V4 karakter
Cody_Bishop 🦆
Ez az egész topic megtévesztő a hosszászólásokkal együtt, tele van téves információkkal. Legközelebb kérdezzetek meg valakit.
Ennek fényében átrakom az elavultak közé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.