Crypto valuta bányászat a SeeMTA szerverein

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Petyuli

Újonc
2021. 01. 18.
45
302
V4 karakter
Vitéz Herbert
LV karakter
Redwood Herbert
V2 karakter
Guzenko Goran
A kettőt nem lehet egy lapon sem említeni.
Látom nálad is megvan a hozzáértés a témával kapcsolatban.

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Szerintem a farm bőőven eleget hoz, akine kevés az tud kereskedni, frakcióba menni, rabolni, túszt ejteni, civil munkát végezni, horgászni, rákászni, bérbeadná járműveket aztán még kitudja mit..

• Tetszik
Reactions: aDylann

aDylann

Barangoló
2019. 10. 21.
81
90
20
Salgótarján
LV karakter
Dylan Potter
Ezt az ötletet kimondottan ELLENZEM! Tényleg ez kell ide? Amikor próbálnak egyedi szervert teremteni és már Fly mta-n vagy melyik szerveren is hasonló dolgok vannak. Hozzatok elő inkább egyedi ötleteket. Például ha már itt tartunk akkor inkább valami farm fejlesztést hoznék . De ez is csak egy pénzkeresési lehetőség lenne a sok közül. Attól eltekintve hogy valaki nem gazdag a szerveren a mostani lehetőségekkel az nem azt jelenti hogy be kell hozni másik módokat.

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Ez egy ujjab ötlet arra, hogy legyen 90 milliárdom a szerveren. Fölösleges, vagy nagyon felnyomná a szerveren a pénzt ami a kezdő játékosoknak nagyon megnehezítené a játékát, vagy nagyon lenyomná ami szintén szar lenne a régebb óta aktív, relatív nagyobb vagyonnal rendelkező játékosoknak.

Petyuli

Újonc
2021. 01. 18.
45
302
V4 karakter
Vitéz Herbert
LV karakter
Redwood Herbert
V2 karakter
Guzenko Goran
Azt ugye tudod hogyha felnyomja a pénzt, akkor a kezdők pénze is megnő.
Hiszen Ők is tudják csinálni a bányászást, úgy mint a farmot.

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Hiszen Ők is tudják csinálni a bányászást, úgy mint a farmot.
Értem én Mr. Csak nem mindenki azért jön fel, hogy milliárdos legyen.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 911
19 277
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
Nem tudnak mit csinálni azzal, hogy megnő a pénzük, hogyha a szerverre befolyó sok pénz végett mindennek az ára az ötszöröse lesz az eredetinek :unsure:

• Tetszik
Reactions: bubbi

Petyuli

Újonc
2021. 01. 18.
45
302
V4 karakter
Vitéz Herbert
LV karakter
Redwood Herbert
V2 karakter
Guzenko Goran
Jelenleg is 5x áron van minden, kábé kezdőként érvényesülni se tudnék.
Egyedül frakiba jártam fel rp-zni, 2000 dollárral.

DNL

Pletykafészek
2019. 01. 10.
948
2 414
20
Dunaharaszti city
V4 karakter
Lola Caro👻
Ezt már egy másik szerver megvalósította, + már most olyan árak vannak, hogy egy kezdő játékos itt labdába se rúghat kb.
Ez egy akkora tévhit minden seemta szerveren hogy azt elmondani nem lehet. Egy kezdő játékos labdába se rúghat? Elmondom neked kb 1 hónapot csinálhattam a farmerkodást csirkékkel és 3-4 milliót hozott úgy hogy nem mondanám hogy nagyon nagy meló lett volna napi 1x rájuk nézni és néha hozni nekik valamit a mezőgazdasági nagykerből, ja és ebbe nem számoltam bele azt hogy a tyúkokat el is lehet adni és még ha eléggé szarul is vannak egy 100-ast kihozol belőlük bőven. Tehát ilyen pénzkeresési lehetőségek mellett amik jelenleg vannak a szerveren néhány player(tisztelet a kivételnek) cryol minden platformon és mindenhol ahol csak lehet hogy nem lehet érvényesülni kezdőként a szerveren. Nézd meg hogy mennyibe kerül egy gyári GTR szalonból, na az én barátom azt szerverkezdéskor árúszállítózta ki magának, és érdekes módon ő és az akkori játékosok nem sírtak hogy nehéz pénzhez jutni a szerveren. Bele kéne gondolni néha hogy nem mindig voltak farmok a szerveren, és az árak emelkedése teljesen jogos illetve normális főleg úgy hogy amikor kezdtem a játékot annó 2018-19-be akkor körülbelül ugyan ezek az árak voltak. Akkoriba E34-et például 2.2 körül akartak adni nekem, és most se sokkal több tehát a mostani árakkal semmi gond sincsen, és egy kezdő játékos sokkal könnyebben tud érvényesülni a szerveren mint régen. +Ha úgy érzed még mindig hogy jaj de nehéz érvényesülni a SeeMTA szerverein, akkor próbáld ki a GTA V RP-t, az életkedved is elfog menni csak megsúgom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.