Lassan már Lakatos Julio, meg Balogh GWM fogja a katalizátorokat kivágni az autók alól? Nem kell ez ide, köszi.
Értem én Mr. Csak nem mindenki azért jön fel, hogy milliárdos legyen.Azt ugye tudod hogyha felnyomja a pénzt, akkor a kezdők pénze is megnő.
Hiszen Ők is tudják csinálni a bányászást, úgy mint a farmot.
Nem tudnak mit csinálni azzal, hogy megnő a pénzük, hogyha a szerverre befolyó sok pénz végett mindennek az ára az ötszöröse lesz az eredetinekAzt ugye tudod hogyha felnyomja a pénzt, akkor a kezdők pénze is megnő.
Ez egy akkora tévhit minden seemta szerveren hogy azt elmondani nem lehet. Egy kezdő játékos labdába se rúghat? Elmondom neked kb 1 hónapot csinálhattam a farmerkodást csirkékkel és 3-4 milliót hozott úgy hogy nem mondanám hogy nagyon nagy meló lett volna napi 1x rájuk nézni és néha hozni nekik valamit a mezőgazdasági nagykerből, ja és ebbe nem számoltam bele azt hogy a tyúkokat el is lehet adni és még ha eléggé szarul is vannak egy 100-ast kihozol belőlük bőven. Tehát ilyen pénzkeresési lehetőségek mellett amik jelenleg vannak a szerveren néhány player(tisztelet a kivételnek) cryol minden platformon és mindenhol ahol csak lehet hogy nem lehet érvényesülni kezdőként a szerveren. Nézd meg hogy mennyibe kerül egy gyári GTR szalonból, na az én barátom azt szerverkezdéskor árúszállítózta ki magának, és érdekes módon ő és az akkori játékosok nem sírtak hogy nehéz pénzhez jutni a szerveren. Bele kéne gondolni néha hogy nem mindig voltak farmok a szerveren, és az árak emelkedése teljesen jogos illetve normális főleg úgy hogy amikor kezdtem a játékot annó 2018-19-be akkor körülbelül ugyan ezek az árak voltak. Akkoriba E34-et például 2.2 körül akartak adni nekem, és most se sokkal több tehát a mostani árakkal semmi gond sincsen, és egy kezdő játékos sokkal könnyebben tud érvényesülni a szerveren mint régen. +Ha úgy érzed még mindig hogy jaj de nehéz érvényesülni a SeeMTA szerverein, akkor próbáld ki a GTA V RP-t, az életkedved is elfog menni csak megsúgom.Ezt már egy másik szerver megvalósította, + már most olyan árak vannak, hogy egy kezdő játékos itt labdába se rúghat kb.