Crypto valuta bányászat a SeeMTA szerverein

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

IsekaiLord

Újonc
2021. 03. 20.
10
87
V4 karakter
Brendon Shelby
LV karakter
Loygav Drater
A szerveren crypto valutákat lehetne bányászni melyeknek az ára fel/le menne időnként, így sokat lehetne vele keresni/bukni. Gép alkatrészeket kéne vásárolni, jobbakat, újabbakat a gazdagabbaknak, régebbieket a kicsit szegényebbeknek. Összerakás menetele a fejlesztőkre lenne bízva(egyértelműen), és az üzembe hozatal+árak, coin/hour,day,week előre jóslás...(nem jutott egyszerűbben az eszembe). Ez egy hatalmas update és munka lenne a szerveren, így sokan ezt Is csinálnák, így egy passzív jövedelemhez jutnának. Nemsokára egy tőzsdés ötletem is lenne a szerveren, ezzel az embereket még közelebb hozni a valós világ szimulációjához.

santeR

Újonc
Támogató
2020. 08. 22.
38
34
Túrkeve
LV karakter
Bruce Brassco
Teljesen felesleges ez az ötlet, hogy megvalósuljon. Így is annyi pénz mozog a szerveren plusz még egy okot adna ez az ötlet arra, hogy GAZDAG RP szerver legyen. Előttem szólokkal kell egyetértsek, hogy ez még egy ok arra, hogy az emberek tele tömjék a zsebüket. :)

• Tetszik
Reactions: LRbrah

lajarel

Barangoló
Támogató
2021. 03. 20.
117
165
21
V4 karakter
Verneri Niskanen
LV karakter
Tyrone Lowe
Ezt már egy másik szerver megvalósította, + már most olyan árak vannak, hogy egy kezdő játékos itt labdába se rúghat kb.

• Tetszik
Reactions: mex radio enjoyer

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Igen, az elmúlt időben kicsit megemelkedtek az árak. De ez mind azért mert bejöttek olyan pénzszerzési lehetőségek, mint a nagyker, meg az állatfarm. Ha most bekerülne ez az ötleted, akkor még feljebb mennének ezek az árak. Valószínűleg egy kezdő meg se tudna venni egy ilyen dolgot, mert elkapkodnák előtte az összes termet, és ki adna ki a kezéből egy olyan pénzfarmot, ahol csak AFK-olni kell?
Ezt már egy másik szerver megvalósította, + már most olyan árak vannak, hogy egy kezdő játékos itt labdába se rúghat kb.
Pont, hogy ez az ötlet mellett nem tudna labdába rugni egy kezdő játékos.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Nekem tetszik az alap ötlet, de nagyon le kéne korlátozni hogy ne legyen negatív hatása a szerverre.
Olyan dolgokra gondolok hogy:
- Naponta max x mennyiségű eCoint tud kibányászni a gép amit jobb esetbe max 10.000$ ért lehet eladni.
- Legyen egy korlát hogy max x mennyiségű eCoin lehessen birtokolni/tárolni. (ne legyen az hogy egy hét után feljössz és dől a lé a semmitől.)

De ezek az esetleges korlátozások mellet is csak azt tudom mondani hogy nem támogatom!

U.I a tőzsdés ötletedre kíváncsi vagyok, abba több potenciált látok

T1BI

Újonc
2020. 03. 08.
56
73
LV karakter
George T Black
Teljesen felesleges felettem leirtak már mindent csak több pénz lenne a szerveren, nem támogatom.

Veetyah

Barangoló
Támogató
2019. 03. 27.
89
107
V4 karakter
John Tristan
LV karakter
John McDonald
V2 karakter
Stanislav Anisimov
Egyébként az az ember könnyen beszél, akinek már megvan a 100 millió és csak afkolj a kamatot az intibe. Értem én, azt is össze kellett szedni, de most gondolj bele egy kicsit. A mostani kezdőknek is össze kell szedni a pénzt a kocsikra, amik drágábbak (igaz, a fizetés-ár arány is változott arányosan, illetve Ladával is lehet élni). DE, akinek nincs ideje naponta 2x felmenni és gondozni a farmját annak jól jöhet ez a crypto-valutás megoldás. Egyébként is rengeteg farm van relatív gazdagabbak kézében. Ettől függetlenül tartózkodom, ha valaki MEGÉRVELI, hogy ez miért jó vagy éppen rossz, akkor esetleg tudok rá reflektálni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.