Nem értem a felsorolást, szimplán feltettem egy kérdést de hogy normális választ és hozzáállást nem kaptam vissza az biztos, siralmas sajnos amit csináltok, nem csodálom hogy V3-ról költöztetek, a keresztapa cosplay azért mondjuk elég vicces, eleinte próbáltam hozzátok segítőkészen állni, nem voltam eredménnyel, ha nem fogadsz meg egy tanácsot se és mész a fejed után nem fogod sokra vinni egy szerveren se, visszatérve a siralmas részre az egészben, hogy az állítólagos nagy gyilkos mafioso:
Azért ez szerintem eléggé megmutatja a hozzá állásotokat sok részről, egy névváltást legalább írhatott volna, a másik hogy minek van V3 fórumon az LV nonscript? Igazán nem tellene sok időbe áthelyezni, na de ez a legkisebb probléma.
A lényeg annyi hogy veletek egyszerűen kimondva lehetetlen RP-zni, több heti várakozást követően se változott semmi felől a véleményed, nem tudom milyen karaktert csinálsz, de mondjuk ha Don Vito az akkor nem csodálom hogy egy komplett fél holtra verést követően te még mindig erősködsz hogy kinyírsz minket etc.. én eddig nem akartam semmiféle problémát, pedig a stílusoddal is volt egy-kettő, bármikor mennénk RP-zni, az az első hogy akadjunk le rólad, következő nap meg teszed ki a teljesen hiteles képet arról a nagy gyújtogatásról, ezt hívják úgy hogy cringe, majd két év alatt csináltam sok hülyeséget én is, csak veled szemben én tanultam a hibáimból és megfogadtam a tanácsokat, ezért vagyok ott ahol, nem akarom ide kirakni amiket OOC írtál az ügynél amiről beszéltem, szerintem tudod miről van szó, köszönjük a minőségi roleplay-t amit nyújtottatok a bő három hét alatt!