-Crescenzo Connection-

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Na de srácok.. nem flamelni akarok de étterem maffiából hajós banda? ?
1. Nem étterem maffia
2.az étterem egy vállalkozas volt...
3. Ez is egy vállalkozás lenne majd...
Nem értelek téged... Fejtsd ki jobban miért lenne ez hajó banda.

• Vicces
Reactions: wata

wata

Írnok deák
2019. 01. 10.
574
1 581
pangea
V4 karakter
cassey_xaevan
LV karakter
ida_nieves
Nem értem a felsorolást, szimplán feltettem egy kérdést de hogy normális választ és hozzáállást nem kaptam vissza az biztos, siralmas sajnos amit csináltok, nem csodálom hogy V3-ról költöztetek, a keresztapa cosplay azért mondjuk elég vicces, eleinte próbáltam hozzátok segítőkészen állni, nem voltam eredménnyel, ha nem fogadsz meg egy tanácsot se és mész a fejed után nem fogod sokra vinni egy szerveren se, visszatérve a siralmas részre az egészben, hogy az állítólagos nagy gyilkos mafioso:
b05861d5b9057f40401f84d5834a8b0c.png
ccf23ef54f2fb9c2c0928d12339729cb.png

Azért ez szerintem eléggé megmutatja a hozzá állásotokat sok részről, egy névváltást legalább írhatott volna, a másik hogy minek van V3 fórumon az LV nonscript? Igazán nem tellene sok időbe áthelyezni, na de ez a legkisebb probléma.
A lényeg annyi hogy veletek egyszerűen kimondva lehetetlen RP-zni, több heti várakozást követően se változott semmi felől a véleményed, nem tudom milyen karaktert csinálsz, de mondjuk ha Don Vito az akkor nem csodálom hogy egy komplett fél holtra verést követően te még mindig erősködsz hogy kinyírsz minket etc.. én eddig nem akartam semmiféle problémát, pedig a stílusoddal is volt egy-kettő, bármikor mennénk RP-zni, az az első hogy akadjunk le rólad, következő nap meg teszed ki a teljesen hiteles képet arról a nagy gyújtogatásról, ezt hívják úgy hogy cringe, majd két év alatt csináltam sok hülyeséget én is, csak veled szemben én tanultam a hibáimból és megfogadtam a tanácsokat, ezért vagyok ott ahol, nem akarom ide kirakni amiket OOC írtál az ügynél amiről beszéltem, szerintem tudod miről van szó, köszönjük a minőségi roleplay-t amit nyújtottatok a bő három hét alatt! ;)

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Nem értem a felsorolást, szimplán feltettem egy kérdést de hogy normális választ és hozzáállást nem kaptam vissza az biztos, siralmas sajnos amit csináltok, nem csodálom hogy V3-ról költöztetek, a keresztapa cosplay azért mondjuk elég vicces, eleinte próbáltam hozzátok segítőkészen állni, nem voltam eredménnyel, ha nem fogadsz meg egy tanácsot se és mész a fejed után nem fogod sokra vinni egy szerveren se, visszatérve a siralmas részre az egészben, hogy az állítólagos nagy gyilkos mafioso:
b05861d5b9057f40401f84d5834a8b0c.png
ccf23ef54f2fb9c2c0928d12339729cb.png

Azért ez szerintem eléggé megmutatja a hozzá állásotokat sok részről, egy névváltást legalább írhatott volna, a másik hogy minek van V3 fórumon az LV nonscript? Igazán nem tellene sok időbe áthelyezni, na de ez a legkisebb probléma.
A lényeg annyi hogy veletek egyszerűen kimondva lehetetlen RP-zni, több heti várakozást követően se változott semmi felől a véleményed, nem tudom milyen karaktert csinálsz, de mondjuk ha Don Vito az akkor nem csodálom hogy egy komplett fél holtra verést követően te még mindig erősködsz hogy kinyírsz minket etc.. én eddig nem akartam semmiféle problémát, pedig a stílusoddal is volt egy-kettő, bármikor mennénk RP-zni, az az első hogy akadjunk le rólad, következő nap meg teszed ki a teljesen hiteles képet arról a nagy gyújtogatásról, ezt hívják úgy hogy cringe, majd két év alatt csináltam sok hülyeséget én is, csak veled szemben én tanultam a hibáimból és megfogadtam a tanácsokat, ezért vagyok ott ahol, nem akarom ide kirakni amiket OOC írtál az ügynél amiről beszéltem, szerintem tudod miről van szó, köszönjük a minőségi roleplay-t amit nyújtottatok a bő három hét alatt! ;)
Szóval. Michael már nincs a frakcióban szóval nincs hozzá túl sok közöm , és már amúgy 2 . szoltam Fő Moderátornak nem rakta átt, és még be is irtam a topicba , gondolom azt nem vetted észre... Nem Don Vito , nem tudom honnan vetted ezt ... de mindedj .És az hogy ide jöttök , és Adót követeltek tőlünk vagy megöltök . Pffff mi ez már ? :D de komolyan , szerintem pontosan jól tudtátok mikor ide jöttetek hogy ez lesz belőle( szóval dara ) , és még hogy én vagyok a cring? már elnézést kérek , egész nap M4 , AK-val járkáltak a szürke skylanal , meg etc -etc ... És még mi vagyunk a cringek? Elsőnek nézd meg a saját frakciódat hogy milyen ... és aztán gyere beefelni máshoz... Ja és mi is köszönjük azt a minőségi RP-t veletek, nem várunk vissza mert valahogy már nem veszünk komolyan titeket. Ennyi a véleményem . el lehet gondolkodni rajta . Heló! Ui:aztán ne ide gyere HSZ-huntolni Kösz...

wata

Írnok deák
2019. 01. 10.
574
1 581
pangea
V4 karakter
cassey_xaevan
LV karakter
ida_nieves
Nagyon nem érted a lényeget, de hamár itt tartunk fejtsd már ki a beef fogalmát.. azt a bizonyos “szóval dara” részt nagyon komolyan véve pont te mondtad, nem vagy hajlandó egyszeűen gondolkozni, és sajnos ez az igazság, konkrétan kemény 3db emberrel akartok fenyegetőzni teljesen indoktalanul, az meg hogy nem vesztek komolyan nem neked kéne mondani a gyerekes műsorod után amit letoltál, érdekes módon aki nincs a nonscriptes étterem frakciódban neked ahoz nem lesz közöd hirtelen? annyi kérdésem van még amire úgy se kapok egy normális kultúrált választ hogy akik kiléptek, vajon miért tették??//telo
Edit: Ne értsd félre, mi normálisan álltunk hozzátok, gondolva hogy nem lesztek ennyire gyerekesek, pontosabban te.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: stan

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Nem mozgok LV -n meg ilyenek, pont ezért NÉZEM A V3 RÉSZLEGET FÓRUMON. Mennyiből tartana kimásolni a leírást, letölteni a képeket, és újra megnyitni az LV szekcióba, ezt meg záratni???

• Tetszik

tokas

Újonc
2019. 01. 10.
50
95
23
LV karakter
Zane_Bennington
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha v3on nem jött össze, ugyan ez, akkor miből gondoljátok, hogy majd LV-n jó lesz. Itt nem sok ember kíváncsi erre. Kemény kalap, 2017 óta szidják. Olasz éttermesből maffiózó, mindig is szidták. Most meg valami hajós izé lesz, amit megint nem értek, hogy mekkora értelme van.. De oké, nekem mindegy, ti tudjátok...

• Tetszik
Reactions: stan és wata

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Továbbiakban ide élmény képek fognak kikerülni... És nem kérek az ilyen senkiházi commentből ( Pl: Trenton) Akiknek nincs annyira jó szó kincsük hogy megtudják fogalmazni hogy mi a rossz az adott témában/Frakcióban . az ilyen "szar" "nulla a frakció" okos kommenteket,hanyagoljuk, Építő jellegű negatív/Pozitív kommenteket várok amik segítenek a frakciónak hogy jobb legyen!

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha v3on nem jött össze, ugyan ez, akkor miből gondoljátok, hogy majd LV-n jó lesz. Itt nem sok ember kíváncsi erre. Kemény kalap, 2017 óta szidják. Olasz éttermesből maffiózó, mindig is szidták. Most meg valami hajós izé lesz, amit megint nem értek, hogy mekkora értelme van.. De oké, nekem mindegy, ti tudjátok...
Szia kemény kalapot elhagytuk mint látszik a képeken. Igen Éttermünk van , de nem pincér /szakácsok lesznek maffiózók hanem testőrök vagyis Enforcerek . A hajós cucc ahogy fogalmaztál egy vállalkozás lesz, ahogy az étterem, remélem már érted ...

By: Vito .

tokas

Újonc
2019. 01. 10.
50
95
23
LV karakter
Zane_Bennington
Pont most írtad, le, hogy éttermesekből lesznek maffiózók... Ez megint tök jól súrolja a realitást... Nem kell bele sok, de legalább valami normálishoz kapcsolódjon az a "maffiózó". Testőr XD Meghalok. Jó oké, vállalkozás.. És akkor az már feljogosít titeket arra, hogy illegálozzatok? What? Nem értem az összefüggéseket. Megmagyaráznád?

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: stan és wata

wata

Írnok deák
2019. 01. 10.
574
1 581
pangea
V4 karakter
cassey_xaevan
LV karakter
ida_nieves
Hé hé, srácok, ez egy keresztény élménykép topic, ide nem kerülhetnek ilyen commentek kérem!
Amúgy @Vito aki megfogalmaz neked egy értelmes véleményt, úgy se kezdesz vele semmit se csak elküldöd a búsba, nem értem mire vagy ennyire elszállva.. :censored:

• Tetszik
Reactions: stan és Bernát

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Topic törölhető

Utoljára szerkesztve:
  • Hűha
T

Trenton

Továbbiakban ide élmény képek fognak kikerülni... És nem kérek az ilyen senkiházi commentből ( Pl: Trenton) Akiknek nincs annyira jó szó kincsük hogy megtudják fogalmazni hogy mi a rossz az adott témában/Frakcióban . az ilyen "szar" "nulla a frakció" okos kommenteket,hanyagoljuk, Építő jellegű negatív/Pozitív kommenteket várok amik segítenek a frakciónak hogy jobb legyen!

milyen senkihazi te?a frakciod meg te vagytok te, kinek kepzeled magad.elertel 500k dollart a szerveren azt meno vagy vagy mi a gyasz van mar?rp szinted 0 ocskos, 0 vagod?

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Vito... En ismerlek teged regebb ota de itt amiket az elejen fogalmaztak meg a sracok az teljesen korrekt volt. Tanacsokat, epito jellegu kritikakat kozoltek veled. Erre te elkuldtel mindenki a picsaba...Kicsit gondolkozz azon hogy hogyan allsz masokhoz mert ez amit most lemuveltel hogy is fogalmazzak...Gáz.
//telo

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Cadey és wata

Aaron

EX GA5/EX Veterán GMOD
Támogató
2019. 01. 09.
577
337
37
V4 karakter
Aaron Keegan

Aaron válasza:
Katasztrófa látni ami folyik az ilyesmi NS frakcióknál.. Mindenki nagyon okos, mindent jobban tud mindenkinél.. Vicc kazegória srácok, hogy itt méregetitek a .... Zárok itt mindent Trenton Te pedig kapod a figyut..

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Jerry
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.