-Crescenzo Connection-

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Crescenzo Crime Group
((IC))
Crescenzo Crime Group 1994-ban alapult Los santos északi részén . akkoriban kisseb gengszterek Vito Sonny Crescenzo, és Rossewelt Doski alapította. Rossewelt volt a szervezet agya. Nagyon értett az üzlethez, és ő agyalta ki hogy hogyan lehetne még többet keresni. Sonny pedig egy vérbeli psyopata aki imádja ha az ember kinlódik., ő vezeti felülről az egész szervezetet. a szervezet kisseb rablásokkal , benzin csalásokkal , és drog árusítással foglalkozott kezdetben . Mikor egyre nagyobb lett a szervezet,egyre nagyobb balhékba csaptak bele.fenyítés,prostitúció, és nagyobb rablások.Elkezdtek éttermeket , clubbokat üzemeltetni ezzel is mosva a pénzüket ami bejött az illegális bizniszekből. Az egyik zűrös balhé után, Sonnyt és embereit le csukták... 10 évet kaptak zsarolás miatt. A börton nem akadájozta meg Sonnyt és társait a bizniszben. Pár emberével csempésztetett be drogot,telefont, és egyéb cuccokat hogy itt drágábban tudják eladni! Sonnyt isten ként kezelték a börtönben, mert ő mindent be tudott szerezni amit kellet. 8 év múlva Sonnyt kiengedtek jó maga viselettel, mikor ki jött 2002 Ben, egyre óvatosabban kezdett üzletelni, mert megint nem akart sitre menni, ezért fizetett le rendőröket, és ügynököket, hogy mégegyszer ne fordulhasson elő!

((OOC))

TGF

1. Fogadd el hogy bármikor kivégezhet egy CCG s vezető.

2.Mivel egy jó társaságot szeretnénk létre hozni aki nem szimpatikus nem fogjuk be venni.

3. Tgf re úgy tudsz jelentkezni ha kihirdetjük hogy éttermünkben/clubbunkba testőrt keresünk. ilyenkor oda kell menni a helyszínre és rpzni velünk.

Elvárások:
1. Közepes rp tudás.
2. Legyél normális.
3. Hanyagold a jobb és bal kezezést, és ne használj majdot.
4. Legyél aktív a szerveren.
5. Szerveren lévő szabályok ismerete.

(( képek hamarosan jönnek ))

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: wata

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Miért kell azt erőletetni ami nem megy? Ez már régen is el volt játszva tudtommal, mindenki adott vagy 8 millió tanácsot, semmi sem lett belőle. De ha azoktól eltekintek, akkor sem tudok ennek az egésznek pár hétnél több jósolni. Képek ide -oda, nekem ez elég "DM -re jó lesz" leírás. Szerezz még egy kis tapasztalatot, vagy valami, mert ebben az összecsapott leírásban ha van 20 perc munka. Nem tudom, hogy azóta mióta én láttalak hogy RP -zel, de ezen az NS-en gondolkodj el, mert nem látni rajta nagy változást az előzőhöz képest. Még azt is hozzá tenném, hogy nem értem miért kell ennyire erőltetni a család alapú olasz vaskalapos, bőrszivaros, nagyapás maffiákat. Van millió meg egy nagyon faszán kivitelezhető, kicsit sem sablon szervezet amit lehetne a szerveren RP-zni, de ha valaki erre tart igényt... (semmi beef, meg ilyenek, csak na.)

• Tetszik
Reactions: Danesz

7am

Barangoló
2019. 01. 10.
121
311
25
Szolnok
V4 karakter
Darion Mograine
LV karakter
Isaac Finley
Ez a leírás a célnak megfelel, szval tudtok szankció nélkül dmelni.

• Imádom
Reactions: crybaby

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Stiphes étterem
Történetünk: A Stiphes éttermet 2018.9.12. Vito Sonny Crescenzo alapította , egy közeli barátjával Rosewelt Doski-val . Az éttermet befektetés céljából hozták létre, hogy jöjjön belőle egy kis plusz pénz.Az étteremben szoktak üzleti vacsorákat , születésnapokat rendezni . Az étlap tele van olasz különlegességekkel .Mint pl : Melanzane alla parmigiana vagy,Saltimbocca alla romana. Az étteremben több híresség is megfordult.

Helyszín :

Tulajdonosok : Vito Sonny Crescenzo , Rosewelt Doski .
Vezetők: Jason Blye.
Elérhetőségek:
Vito Sonny Crescenzo 38761120151873.
Rosewelt Doski : ----------------
Jason Blye: ---------------

Tulajdonos feladatok :Vito Sonny Crescenzo , és Rosewelt Doski az étterem tulajdonosai , akik felelnek a hely bejelentéséről , és fent tartásáról .

Vezetői feladatok: Jason Blye veszi fel az embereket , és ő tartja a rendezvényeket . Ami a kasszába megy , abból ő kapja a negyedét .

Ink:
családi vacsora - 10 000 .
Születésnap - 8000 $ - 10 000 $ AKCIÓ!
Romantika részleg - 14 000 $ .

A mai ajánlat :
1.

Pasta genovese.

2.
Melanzane alla parmigiana.

3.
Carbonara.

4.
Pasta al tartufo nero.

5.

Gnocchi alla sorrentina.

Utoljára szerkesztve:

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
felesleges ekkora betumerettel irni
kicsivel is lehet latni

mehettek
Úgy bírom ezeket a commenteket hogy dm fk dm dm dm stb stb, a leírás nem számít semmit, hanem az amit csinálunk IG, de a betű méretes dolgot elfogadod, következő kisseb lesz

tonihuncho

Újonc
2019. 01. 11.
38
77
BasedWorld
V4 karakter
Hoes what?
Ez a leírás a célnak megfelel, szval tudtok szankció nélkül dmelni.
88415d3c4ca43199ac6df186700368d8.png
:unsure::unsure:

• Szomorú
Reactions: Cadey

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
sok sikert és rp tapasztalatot

bfd472e11cbaf1ce5370bcdaf50bbc8b.png
Szia , és köszi, a fraki most egy újra szervezésen esik át . azért nincs élmény kép , pár embert kirúgtam akik csak a darára mentek , semmi rp , akik meg maradtak ,azzal rp-zünk . Tanulgatom a Phoshopot még szóval csak IG rp-zünk , képeket majd akkor rakok ki ha egy olyat össze dobtam ami tetszik a népnek, addig is bővítem a topic történetét, és az étterem dolgait, + veszek fel embereket! By:A Vitoooooooo ...

• Tetszik
Reactions: Fr4nK

BenjY404

Barangoló
2019. 01. 14.
99
22
V4 karakter
Kolya Zbirak
LV karakter
Benjamin Torsten
V2 karakter
❌
Nekem tetszik a formázás, a színösszetétel is nagyon jó. Csak a betűmérettel vannak bajok, kicsit nagy lett!

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Cadey és Jojo
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.