Civilmunkák kihatása a szerver életére.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
K

Kaamil

Itt nem az 1 órán van a hangsúly. Nekem is van 3-4 órám naponta see-zni, de nem fér bele az, hogy reggel is feljöjjek 1 órára a farm miatt suli előtt (ezzel nem csak én vagyok így, abban biztos vagyok). Sokan 0-24-ben fent vannak a szerón, feltételezem, hogy te is közéjük tartozol, de azért nem ez az általános és a normális. Hozzáteszem, hogy ez az egész nem a szerver hibája mielőtt megint valaki félreérti.
este 10kor megötözöd / kiganézod simán kibírja délután 4ig sőt még talán fél 5ig is egy farm, legyen az növéény farm is, ki bírja, tudom jól mert volt, hogy 10farmot csináltam egyedül (növény) és állatozni is állatoztam az is kibírta mindig pedig én is suliba járok.

@TARIK szavaira meg annyit mondanék, hogy pontosan azért emelték az emberek az árakat, mert feljebb lett véve a meló ár, akármennyit veszekszünk az árakon mindig ugyan annyit ér minden, KIVÉVE a legeslegelején, amert akkor még meglehetett venni a be nem telt limites kocsikat amik mostanra elég sokat érnek

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: ReWeR és TARIK

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
hát kinek??? na kinek? frakcióba az elvárás 1000perc egy héten napi 3óra majdnem hát kinek lenne ennyi ideje másfél-2óra egy teljes nap uristen hát kinek lehet ennyi ideje az én időmbe még dolgoztunk a földön nem volt időnk ilyenre, fegyelem volt! hát kinek? mindenkinek aki seezik szerintem van másfél órája napotna valljuk be, ez nem az a játék ahoz 1óra elég játszani, ez tényleg az a játék ahol ha igazából akarsz játszani akkor rá kell szánni az idődet durván. szóval konkrétan mindeenkinek van napi minimum 2órája, ez nyilván nem feltétlen mindenapra igaz közbe jöhet más de akkor max másnap játszik 4órát
Én mondjuk heti 3-4 órát érek rá ??‍♂️ van amikor annyit se.
Abban a kevés időben, mondjuk nem robotolnék 5-15 ezer dollárért amikor a szereltetés 30-60 ezer$

• Tetszik
Reactions: ReWeR

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
424
4 128
V4 karakter
Argo Danzi
LV karakter
Vincze Daniel
V2 karakter
Bodor Szabolcs
hát kinek??? na kinek? frakcióba az elvárás 1000perc egy héten napi 3óra majdnem hát kinek lenne ennyi ideje másfél-2óra egy teljes nap uristen hát kinek lehet ennyi ideje az én időmbe még dolgoztunk a földön nem volt időnk ilyenre, fegyelem volt! hát kinek? mindenkinek aki seezik szerintem van másfél órája napotna valljuk be, ez nem az a játék ahoz 1óra elég játszani, ez tényleg az a játék ahol ha igazából akarsz játszani akkor rá kell szánni az idődet durván. szóval konkrétan mindeenkinek van napi minimum 2órája, ez nyilván nem feltétlen mindenapra igaz közbe jöhet más de akkor max másnap játszik 4órát
Hát ez top komment lett. ??
Lásd, valaki 12 órázik. Reggel 6kor megindul melóba, mint Zrínyi harcolni, avagy reggel 5kor elmegy farmozni, hogy legyen pénze szereltetni. (senki sem csinálja, de tegyük fel)
Végez este 8kor, hazaér este 10re, majd leül egyből az élet szervere elé, hogy megitathassa s megetethesse a csirkéket. Szerintem erre mindenkinek lenne ideje, hát hisz itt játszik! Ha meg valaki 24 órás műszakban van, heti 2x, há' vegyen laptopot és tolja melóból. Looks kinda ok

K

Kaamil

Hát ez top komment lett. ??
Lásd, valaki 12 órázik. Reggel 6kor megindul melóba, mint Zrínyi harcolni, avagy reggel 5kor elmegy farmozni, hogy legyen pénze szereltetni. (senki sem csinálja, de tegyük fel)
Végez este 8kor, hazaér este 10re, majd leül egyből az élet szervere elé, hogy megitathassa s megetethesse a csirkéket. Szerintem erre mindenkinek lenne ideje, hát hisz itt játszik! Ha meg valaki 24 órás műszakban van, heti 2x, há' vegyen laptopot és tolja melóból. Looks kinda ok
Nyilván vannak ilyen kivételes esetek de nem igazodhat a szerver ahoz az 5-8%hoz akik heti 4órát érnek rá játszani, tegyük fel most hozzátok igazodna a szerver és 4óra alatt lehetne keresni 1milliót, ami neked 1hét játék, de aki meg napi 8órát játszik az meg meggazdagszik belőle. Sajnos nem a 12órás műszakos emberekhez és azokhoz akik heti 4órát játszanak van összesen van kitalálva nem csak ez de akármelyik játék ami ilyen típusu. de hogy nagyon picit ne legyek ellenetek, valóban jó lenne ha a farmok nem 18órát bírnának max hanem 24et, szóval csak 24óra után dögöljenek az állatok meg halljanak ki a növények, tényleg kényelmesebb lenne, de ettől még a mostani is nagyon az " elfogadható " határon van szerintem.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Nyilván vannak ilyen kivételes esetek de nem igazodhat a szerver ahoz az 5-8%hoz akik heti 4órát érnek rá játszani, tegyük fel most hozzátok igazodna a szerver és 4óra alatt lehetne keresni 1milliót, ami neked 1hét játék, de aki meg napi 8órát játszik az meg meggazdagszik belőle. Sajnos nem a 12órás műszakos emberekhez és azokhoz akik heti 4órát játszanak van összesen van kitalálva nem csak ez de akármelyik játék ami ilyen típusu. de hogy nagyon picit ne legyek ellenetek, valóban jó lenne ha a farmok nem 18órát bírnának max hanem 24et, szóval csak 24óra után dögöljenek az állatok meg halljanak ki a növények, tényleg kényelmesebb lenne, de ettől még a mostani is nagyon az " elfogadható " határon van szerintem.
Érthető, hogy nem lehet mindekinek a kedvére tenni ??‍♂️ Csak sokan panaszkodnak, hogy napi 4-5 óra játékkal kevés pénzt szereznek ??‍♂️
Megpróbáltam én is a farmozást, de nem ment. A scriptelt munkák meg unalmasak.

• Tetszik

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
424
4 128
V4 karakter
Argo Danzi
LV karakter
Vincze Daniel
V2 karakter
Bodor Szabolcs
Hát én nem tudom, engem nem érdekel túlságosan a pénz, amennyit a szerveren tudok lenni, gazdag sosem leszek, de hogy egy farmot nem tudok megcsinálni se suli, se munka mellett, hát az köszi. Legyen itt szó drog vagy állat farmról, teljesen mindegy. Nem kell, hogy ebből legyek gazdag legyek, de azért egy teljes napot csak-csak kibírnék a farm helyében, ha ő lennék.

Nursultan

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 11.
396
1 057
32
Budapest
V4 karakter
Nursultan Murtazayev
12 órázom, tehenes-disznós farmot tolok. Szó sincs itt órákról, 10 perccel kelek hamarabb a farm miatt reggelente (fél 5), mert ennyi idő alatt meg lehet csinálni. Sőt, kevesebb idő alatt is, mert beálltam arra a rendszerre, hogy reggel etetek-itatok és csak a farm 1/3-át szalmazom újra. Este 7 körül ugyanúgy etetés-itatás és a maradék 2/3-ad szalmázása. Ez bőven elég arra, hogy mindig 100%-os állatokat adjak le. Most nem azt mondom, hogy ez így jól van, mert lehetne emelni a farmok idején. De aki meg akarja csinálni, az egy minimális, pár perces erőbefektetéssel képes erre. (1 db farmról beszélek természetesen.)

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: ReWeR és Burn

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
424
4 128
V4 karakter
Argo Danzi
LV karakter
Vincze Daniel
V2 karakter
Bodor Szabolcs
Akkor ezt próbáld meg 1-2 drog farmmal és abba a helyzetbe kerülsz, hogy locsolni csak-csak, de amikor már aratni + ültetni kell, hát az nem a 10 perces kategória.

• Szomorú

Nursultan

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 11.
396
1 057
32
Budapest
V4 karakter
Nursultan Murtazayev
Állatfarmról beszélek, 1 db-ról, ahogyan le is írtam. Drogfarmom soha nem volt és nem is vagyok a szerveren olyan helyzetben, hogy drogra lenne szükségsem, így ebbe nem látok bele. Most alapvetően pénzszerzési lehetőségről beszélünk, aminek egyik formája az állatfarm. Aki csak a pénzért farmozik, annak mindegy melyiket csinálja, így választhatja ezt is, amelyet könnyebb fenntartani. De ismételni tudom megint csak magamat: nem feltétlen jó ez így, de aki akarja az meg tudja oldani. Legalábbis szerintem, aki pár perc plusz rászánással 12 óra munka mellett meg tudja csinálni mindenféle gond nélkül, ráadásul hibátlan minőségű állatokkal a végén.

Vehulles

Barangoló
2019. 01. 10.
75
315
22
Moscow
V4 karakter
Alexandr Senaviev🇷🇺
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
+Farmozni úgyis lehet, hogyha egy nap csak 1 órád van a szerverre -----> a teli csirke farm 24 órát kibír de ha biztonságira játszol nem rakod tele hanem csak pl 25 darabot és máris tovább bírja, én is így csinálom ha nincs annyi időm. Nem kötelező tele rakni.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: ReWeR és Nyikhajlo

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
+Farmozni úgyis lehet, hogyha egy nap csak 1 órád van a szerverre -----> a teli csirke farm 24 órát kibír de ha biztonságira játszol nem rakod tele hanem csak pl 25 darabot és máris tovább bírja, én is így csinálom ha nincs annyi időm. Nem kötelező tele rakni.
Megpróbálkoztam én is ezzel a megoldással 3 jércét vettem. 220 órára elég 1x szállítással az alom/ kaja. Nem sokat termel, de passzív jövedelemnek jó a kamat mellé.

• Tetszik
Reactions: ReWeR és Vehulles

Norma

Barangoló
2019. 07. 08.
141
98
19
V4 karakter
Arkell Dean
LV karakter
Cole Rees
Értsük meg hogy ez egy játék, nem IRL ahol minden függ minden mástól. Maga az ötlet nem rossz, csak éppen nincs annyi és olyan player, aki egész nap csak melózik. Kikapcsolódni jön fel a szerverre, nem azért hogy mások miatt robotoljon a nagykerfutáros melóval, vagy a pizzafutárral hogy legyenek pizzák amiket beraknak a boltokba, nem azért hogy késsenek a fizetések mert nincs elég postás meg ilyenek.

Régen 150 dollárt adott 1 postás CP, most 1050 dollárt ad.
Régen 3 millió volt egy M5, most 13 millió.
Régen 20.000 CP volt egy postás melóval egy M5, most pedig 12380 CP.

Régen nem voltak farmok amik plusz bevételt hoztak, most vannak tehát még a 12380 CP is kevesebb.

Infláció, gazdaság romokban hülyeségget felejtsük már el. Magasak az árak? Azért magasak, mert egyre több pénz van a szerveren, nem azért mert nem ér ugyan annyit mint azelőtt. Drágul minden? Felhúzzák a munkák fizetéseit, behoznak alternatív dolgokat még pluszban a pénzszerzésre.

Szimplán több számot írsz az adott adásvételire, ennyiben változott a dolog az évek alatt. Amúgy pedig kereset-kínálat érvényesül.
IRLel dobálózunk minden esetben, de IRL nem minden 3. gengszter, nem minden 5. ember terminátor és ott több millió emberről beszélünk, itt átlagosan cserélődik 1000 darab player más-más szerepben.

De szimpla IRL példa. El akarod adni tegyük fel az autódat.. jön 2 lehetőség, az egyik ad érte egy millió forintot, a másik ad érte másfél milliót. Kinek fogod eladni? Nyilván annak aki többet ad érte. Ugyan ez van játékban is, nem fogod eladni 10 millióért az autódat, ha más ad érte 13 milliót.
Aranyat beszélsz, számból vetted ki a szót.

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
Ötletnek tényleg nem rossz.. viszont lássuk be, senkinek nincs kedve alap munkázni. Persze ha valamiért megszorul az embert akkor jó az is. Ha az lenne ami megszorítaná akkor persze többen csinálnák.. de akkor meg csak melós autók lennének az útakon.

• Tetszik
Reactions: Sense és ReWeR

Vehulles

Barangoló
2019. 01. 10.
75
315
22
Moscow
V4 karakter
Alexandr Senaviev🇷🇺
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Ötletnek tényleg nem rossz.. viszont lássuk be, senkinek nincs kedve alap munkázni. Persze ha valamiért megszorul az embert akkor jó az is. Ha az lenne ami megszorítaná akkor persze többen csinálnák.. de akkor meg csak melós autók lennének az útakon.
Amúgy most nem azért de irl is főleg a fővárosban (nem a reggeli/esti csúcsban) több céges autó rohangál az utakon mint magán és ezzel a szerveren se lenne semmi baj hogyha változatos, sok színűek lennének az alap munkák. Lehet akkor többen is használnák ezeket.

• Tetszik
Reactions: ReWeR és aludanyi

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Legelső és legfontosabb mondat, ami még nem vélemény, csak tény. A szerveren lévő farmoknak bőven több mint a fele ki van használva, és ezeknek legalább a 90%-án állatfarmoznak az emberek valamiért.
Én délután 1 és este 11 között játszok, mikor hogy. Suli és tanulás mellett 3 fullos csirkefarm mellett még besegítgetek a haverom növényfarmján. A 85% este 10-től kihúzza másnap dálután 4-ig biztos. És 85%-ra felvinni a 3 farmot kőkemény fél óra. Dálután, amikor hazaérek megcsinálom ugyanezt, és a 3 farm termel naponta 120-150 ezret, attól függ, hogy adom el a tojásokat. Ilyen árak mellett 3 hónap lenne egy E60, elég vicces. De mi a büdös lóf+ értelme lenne emelni, kicsit továbbgondolom. Mindennek emelkedik az ára, az elején talán sok ember szerencsével hozzájut ezekhez a kocsikhoz. Újabb undorító infláció,céltalanul. A növekvő fizuk növekvő árakat hoznak, de ez egy tény.
A kezdő játékosnak is lesz bőven lehetősége pénzt szerezni, de nézzünk utána. Feljövök 1-es szinten, legfaszább csávó, elkezdek postázni, 1-2 hét alatt felmegyek 10-12-es szintre, veszek egy E60-at a fizetésből, és megyek nonosan vezetni. NEM jó,és ez lenne, ha nem infláció. Vagy játszik 3-4 hónapot, amit mégcsak keménynek is alig nevezhetően végigdolgozik,megismeri a szabályokat, megtanul vezetni, beilleszkedik a közösségbe, és pont. Szerintem pedig így van rendjén. Nekem bő 1 év alatt 35-40 milliós vagyon jött össze, ami relatív már közepesnek mondható szerintem, de úgyis csak egy autót tudsz egyszerre vezetni, nem? :p
Amire kell, arra most már bőven van pénz, persze ésszerűen használva.
Az pedig, hogy a 100 milliósok kevesebbet engedhetnek meg maguknak, egy szempontból jó dolog, nekik se lesz kedvük a tmérdek péntől 350-el szembesávba menni szerintem.
AKi pedig 7 évet gürizett a 100 misiért miközben mellette tudta élvezni a játékot, mert gondolom tudta, annak kedvesegészségére, és őszintén remélem, hogy nem fogja az irigyek miatt rosszul érezni magát. Akineknincs pénze, bőven van lehetősége szerezni egy alapvetően RP szerveren, ahol ennek kéne prioritást élveznie.
Elsőre azt mondanám, hogy minden drága, de ha az ember minden eshetőséget figyelembe vesz, akkor rájön, hogy akárhova nyúl, ott medvecsapda harap a kezére. Minden fizunövelés inflációhoz, vagy káoszhoz vezetne, egyik se jó, bár én az elsőre voksolnék. Így is elég értéktelen a pénz, de nem túlságosan, nem kell tovább tolni.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
El kell fogadni a drágulást. Minden pénz orientált. Ha mindenkinek mindene meg lenne, illetve fillérekbe kerülne minden akkor a szerver gazdag rp lenne. De mivel nem gazdag rp szerver így kár ragozni tovább. Örüljetek, hogy ennyi a fizu. Témával kapcsolatban, meg túl bonyolult a munkák kihatása a szerverre egy játékban, mivel nem szimulátor ?

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 075
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
El kell fogadni a drágulást. Minden pénz orientált. Ha mindenkinek mindene meg lenne, illetve fillérekbe kerülne minden akkor a szerver gazdag rp lenne. De mivel nem gazdag rp szerver így kár ragozni tovább. Örüljetek, hogy ennyi a fizu. Témával kapcsolatban, meg túl bonyolult a munkák kihatása a szerverre egy játékban, mivel nem szimulátor ?
Azért hiányoznak a régi szép idők, mikor egy egész napot végig postás melóztam egy 750-ért. (nyilván ez nem azt jelenti, hogy jó volt az akkori rendszer, sőt, a mostani se jó, valahol félúton van a megoldás)

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Azért hiányoznak a régi szép idők, mikor egy egész napot végig postás melóztam egy 750-ért. (nyilván ez nem azt jelenti, hogy jó volt az akkori rendszer, sőt, a mostani se jó, valahol félúton van a megoldás)
Én is vettem gyári 750-t még áruszállítós fizuból. 1 kanyar 2000$ volt.
Elkezdtem venni bele a tuningokat talán 3 vagy 4 tuningnál jártam amikor az ismerősök mondták, kár venni bele hisz 20 ezerért lehet venni olyat ami 8 versenyes ??‍♂️

Mossis

Újonc
Támogató
2019. 02. 12.
31
47
29
Miskolc
V4 karakter
Jeremy Ordway
Az a baj hogy a játékosok zöme üldöztetni,darálni vagy kereskedni jár már fel a szerverre...
Az ötletet teljes vállszélességgel támogatom mivel jómagam is hiába van tisztes vagyonom még mindig szórakoztatónak tartok egy egy postás vagy busz karikát menni... Rengeteg RP lehetőség van a dologban persze ha van rá elég érett felfogás hogy nem /me beüti a fejét és társai....
A postás dolog "késik a fizetés" a kamatolóknak szép kis szankció lenne szerintem bár felesleges "fizetéstől" beszélni ha pl busz karikánál minden buszmegállóban oda vágja hozzád azt a pár száz $-t.
A "civil" munkákra ténylegesen ráférne szerintem egy kis vérfrissítés, mert úgy vettem észre alig alig dolgozik már valaki és inkább a kaszinó meg a frakciózás meg a kereskedés megy persze ez mind az RP rovására is...
Azzal nincs bajom hogy mindennek megy fel az ára legalább az adó viszi kifele a szerórol a pénzeket CSAK így nagyon EZY a 100 miska ami megint okod ad rá hogy ne dolgozzon valaki és kamatozzon inkább

Kamatozásra szankció tudom nem ide való téma de én úgy bevágnék mondjuk 5.-6. kicknél AJ-be mindenkit 1-2 órára mint a huzat :D

Swathed

Aktív fórumozó
2019. 10. 30.
272
625
V4 karakter
ivo.popa
Haló! Hetente/Havonta változó fizetés a munkáknak. pl.:Egyik héten pizza futár, másikon Posta, fizet jobban. Amikor kezdtem játszani én csak buszoztam nem keveset, szomorú hogy hetente látok 1 vidékit.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.