Legelső és legfontosabb mondat, ami még nem vélemény, csak tény. A szerveren lévő farmoknak bőven több mint a fele ki van használva, és ezeknek legalább a 90%-án állatfarmoznak az emberek valamiért.
Én délután 1 és este 11 között játszok, mikor hogy. Suli és tanulás mellett 3 fullos csirkefarm mellett még besegítgetek a haverom növényfarmján. A 85% este 10-től kihúzza másnap dálután 4-ig biztos. És 85%-ra felvinni a 3 farmot kőkemény fél óra. Dálután, amikor hazaérek megcsinálom ugyanezt, és a 3 farm termel naponta 120-150 ezret, attól függ, hogy adom el a tojásokat. Ilyen árak mellett 3 hónap lenne egy E60, elég vicces. De mi a büdös lóf+ értelme lenne emelni, kicsit továbbgondolom. Mindennek emelkedik az ára, az elején talán sok ember szerencsével hozzájut ezekhez a kocsikhoz. Újabb undorító infláció,céltalanul. A növekvő fizuk növekvő árakat hoznak, de ez egy tény.
A kezdő játékosnak is lesz bőven lehetősége pénzt szerezni, de nézzünk utána. Feljövök 1-es szinten, legfaszább csávó, elkezdek postázni, 1-2 hét alatt felmegyek 10-12-es szintre, veszek egy E60-at a fizetésből, és megyek nonosan vezetni. NEM jó,és ez lenne, ha nem infláció. Vagy játszik 3-4 hónapot, amit mégcsak keménynek is alig nevezhetően végigdolgozik,megismeri a szabályokat, megtanul vezetni, beilleszkedik a közösségbe, és pont. Szerintem pedig így van rendjén. Nekem bő 1 év alatt 35-40 milliós vagyon jött össze, ami relatív már közepesnek mondható szerintem, de úgyis csak egy autót tudsz egyszerre vezetni, nem?
Amire kell, arra most már bőven van pénz, persze ésszerűen használva.
Az pedig, hogy a 100 milliósok kevesebbet engedhetnek meg maguknak, egy szempontból jó dolog, nekik se lesz kedvük a tmérdek péntől 350-el szembesávba menni szerintem.
AKi pedig 7 évet gürizett a 100 misiért miközben mellette tudta élvezni a játékot, mert gondolom tudta, annak kedvesegészségére, és őszintén remélem, hogy nem fogja az irigyek miatt rosszul érezni magát. Akineknincs pénze, bőven van lehetősége szerezni egy alapvetően RP szerveren, ahol ennek kéne prioritást élveznie.
Elsőre azt mondanám, hogy minden drága, de ha az ember minden eshetőséget figyelembe vesz, akkor rájön, hogy akárhova nyúl, ott medvecsapda harap a kezére. Minden fizunövelés inflációhoz, vagy káoszhoz vezetne, egyik se jó, bár én az elsőre voksolnék. Így is elég értéktelen a pénz, de nem túlságosan, nem kell tovább tolni.