Civil hangrögzítő

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Szia, felveszed a gyártósori munkás munkát, lecraftolsz egy diktafont, ezután pár sor /me beírása után vehetjük bekapcsoltnak, innentől szabadon használhatod a logjaidat halálodig (halál után már használhatatlannak vehetjük mivel nem sikerült befejezned az rpt). Viszont ezt csak saját felelősségre használd, vagy kérdezz meg pár nagyobb admint a használatáról.

Jeffy

Újonc
2019. 01. 13.
62
249
V4 karakter
Tom Cooper
LV karakter
Tory Katsu
Szia, felveszed a gyártósori munkás munkát, lecraftolsz egy diktafont, ezután pár sor /me beírása után vehetjük bekapcsoltnak, innentől szabadon használhatod a logjaidat halálodig (halál után már használhatatlannak vehetjük mivel nem sikerült befejezned az rpt). Viszont ezt csak saját felelősségre használd, vagy kérdezz meg pár nagyobb admint a használatáról.
Mióta kell admin engedélyét kérni a szerveren töténő RP-hez?

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Nem tudom, nem is akarok belefolyni. Lényeg a lényeg leírtam egy tippet, viszont minden esetre ha történne valami incidens, akkor senki se hivatkozzon rám.

youngboybenya

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
66
210
Székesfehérvár
V4 karakter
Marquice Watkins
LV karakter
Isaac Houghton
Van pár parancs a szerveren, ami cselekvést és történést fejez ki. Én balga azt gondoltam eddig, hogy simán le lehet RP-ni egy beszélgetés felvételét. Sőt én már csináltam is ilyet.....

Komolyan mindenre akarunk valami iteme? RP-le és helló.

Teljesen felesleges ötlet.

Ui: egy random civil nem megy be a gettóba illegális beszélgetéseket felvenni csak úgy poénból.
Szia! Igazad van ebben hogy le lehet RPzni.
Egyébként nem így gondoltam rá, elmész kocsikázni egy sráccal mert jó a kocsija és a karaktered nem tudja hogy így elrabolhatják, az úr illegális dolgokról kezd beszélni tudja a fene miért és ezt felvenni(ez a szituáció inspirálta az ötletem)

youngboybenya

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
66
210
Székesfehérvár
V4 karakter
Marquice Watkins
LV karakter
Isaac Houghton
Tilos a dupla hozzászólás! - Vinny
Hoppá ez mondjuk egy nagyon jó ötlet, de az admint nem nagyon kell, ez RP kereteiben van

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Van pár parancs a szerveren, ami cselekvést és történést fejez ki. Én balga azt gondoltam eddig, hogy simán le lehet RP-ni egy beszélgetés felvételét. Sőt én már csináltam is ilyet.....

Komolyan mindenre akarunk valami iteme? RP-le és helló.

Teljesen felesleges ötlet.

Ui: egy random civil nem megy be a gettóba illegális beszélgetéseket felvenni csak úgy poénból.
Ez igaz, hogy lehet rpzni.
De ha egy konkrét beszélgetést akarsz rögzíteni, az picit több mint két sor, nem?
EDIT: @Jacob21 ne nagyon dupla / tripla hsz-elj, mert harapnak érte a moderátorok. (Fórum Szabályzat.)
Inkább editelj, és ott pingelj, vagy valami.

youngboybenya

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
66
210
Székesfehérvár
V4 karakter
Marquice Watkins
LV karakter
Isaac Houghton
De ha egy konkrét beszélgetést akarsz rögzíteni, az picit több mint két sor, nem?
EDIT: @Jacob21 ne nagyon dupla / tripla hsz-elj, mert harapnak érte a moderátorok. (Fórum Szabályzat.)
Köszi a tippet elég új vagyok fórumon! :D

Jeffy

Újonc
2019. 01. 13.
62
249
V4 karakter
Tom Cooper
LV karakter
Tory Katsu
De ! És nem ez az RP lényege? Egy beszélgetés nem fogsz csak úgy a semmiből felvenni. Pont ezért nem kell rá script.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
Őszintén, mit rögzítene?
Csak szöveget lehet írni a chatbe, nem voice roleplay van.
Pár /me-vel megoldhatod a be és kikapcsolást.
A log meg ott van, kitudod fényképezni.
Erre mondjuk pont felesleges és szerintem kivitelezhetetlen a script.

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Köszi a tippet elég új vagyok fórumon! :D
Nincs mit.
Amúgy a szabályzatot ITT találod.
De ! És nem ez az RP lényege? Egy beszélgetés nem fogsz csak úgy a semmiből felvenni. Pont ezért nem kell rá script.
De, ez az rp lényege. (?)
IRL órákon át tudod nyomni a rögzítőt a telefonon, csak fölösleges mert nem fog minden második srác illegálozni.
Megfelelő előRP-vel kivitelezhető, simán. Bár így utólag átgondolva, tartózkodom az ötlettel kapcsolatban.
Jó is lehet, de el is rontana egy-két dolgot a szerveren.
Erre mondjuk pont felesleges és szerintem kivitelezhetetlen a script.
Simán kivitelezhető, Vortyék megoldják, ügyesek ők. ?
Hogy fölösleges-e... Is-is. Nem viszi előre az RP-t, de illegál buktatásra jó lehet, ami megint rossz az illegálosoknak.
Tartozkodom.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Légyszives, már alig várom, amikor oda jönnek a HQ-ra mikrofonnal a farzsebükben az embik, hogy még jobban rombolják az illegál roleplayt.

• Tetszik
Reactions: azöreg

youngboybenya

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
66
210
Székesfehérvár
V4 karakter
Marquice Watkins
LV karakter
Isaac Houghton
Légyszives, már alig várom, amikor oda jönnek a HQ-ra mikrofonnal a farzsebükben az embik, hogy még jobban rombolják az illegál roleplayt.
Honnan tudnák hogy hol a HQ? Elég MGs szaga van. Egyébként ezt még olyankor írtam amikor nem ismertem túlságosan az illegál működését szóval ez esetben a saját témámat NEM támogatom.

• Vicces
Reactions: notkrisz

AWalner

Barangoló
2019. 02. 01.
92
137
LV karakter
Arnold Walner
Teljesen felesleges ilyenre scriptet berakni. Bármelyik mobiltelefonban van hangrögzítő funkció , kb két /me segítségével bekapcsolhatod, ha ilyen RP-re lenne szükséged.

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Szia. Feltételesen támogatni tudom.
Elférne, ha:

Nem 10$ lenne az ára.
Maximum 45mp hanganyag.
Fej felett: Hangrögzítő a zsebében bekapcsolva.
Az ember körül "csippogás"
Az eszköz pár szót "homályosan" azaz kihagynia pár szót.

Illetve szerintem nem ez a legfontosabb most a szerveren.

• Szomorú
Reactions: notkrisz

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.