Civil hangrögzítő

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

youngboybenya

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
66
210
Székesfehérvár
V4 karakter
Marquice Watkins
LV karakter
Isaac Houghton
Egy elég jó dolog lenne hogy fel lehetne venni beszélgetésket, sok emberrel beszéltem úgy hogy egy hangrögzítő segített volna

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Lehet csak én veszem ezt túl lazán vagy csak békés környéken élek de én nem járkálok úgy az utcán, hogy a zsebembe megy a telón a hangrögzítő aztán ki tudja lehet egyszer épp egy drog üzletet kapnék le az egyik sarkon és ezért nem lenne bizonyítékom?‍♀️

• Tetszik
Reactions: Renato

youngboybenya

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
66
210
Székesfehérvár
V4 karakter
Marquice Watkins
LV karakter
Isaac Houghton
Szeva.
Az ötlet alapvetően nem rossz, de hidd el! - Mindenki úgy járkálna hogy ez a cucc a zsebében lenne.
Az illegálnak teljesen annyi lenne... teljesen.
Nem támogatom.
Szia! Ezt mondjuk egy tárhellyel meg lehetne oldani, ez alatt arra gondolok hogy van egy bizonyos idő amíg tudsz felvenni és utána vége, törölni kell ha újat akarsz, és lenne egy hangja ami egy /do-ban megjelenne automatikusan mintha csörögne a telefonod. Nem mellesleg ez nem lenne egy olcsó dolog, a PPzése nem lenne olyan jó de mondjuk hogy egy jó 15 ezer lenne akkor megérteném, mondjuk jobban belegondolva a PPzés is jó, hogy ki legyen egyenlítve!

youngboybenya

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
66
210
Székesfehérvár
V4 karakter
Marquice Watkins
LV karakter
Isaac Houghton
Tilos a dupla hozzászólás! - Vinny
Lehet csak én veszem ezt túl lazán vagy csak békés környéken élek de én nem járkálok úgy az utcán, hogy a zsebembe megy a telón a hangrögzítő aztán ki tudja lehet egyszer épp egy drog üzletet kapnék le az egyik sarkon?‍♀️
Szia! Ez jogos de beszéltem erről egy másik commentben, nem mehetne folyamatosan mert csak egy bizonyos ideig tud menni és hangja van ahogy elindítod.

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Szia! Ezt mondjuk egy tárhellyel meg lehetne oldani, ez alatt arra gondolok hogy van egy bizonyos idő amíg tudsz felvenni és utána vége, törölni kell ha újat akarsz, és lenne egy hangja ami egy /do-ban megjelenne automatikusan mintha csörögne a telefonod. Nem mellesleg ez nem lenne egy olcsó dolog, a PPzése nem lenne olyan jó de mondjuk hogy egy jó 15 ezer lenne akkor megérteném, mondjuk jobban belegondolva a PPzés is jó, hogy ki legyen egyenlítve!
Ezek sem rossz ötletek, amiket leírtál.
Viszont teljesen mindegy, hogy hogy lenne kivitelezve, csődbe vinné az illegált...

youngboybenya

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
66
210
Székesfehérvár
V4 karakter
Marquice Watkins
LV karakter
Isaac Houghton
Ezek sem rossz ötletek, amiket leírtál.
Viszont teljesen mindegy, hogy hogy lenne kivitelezve, csődbe vinné az illegált...
Hmm, nem nagyon voltam még illegálban szóval megértem az oldaladat, mondjuk az ha 30-60 mp lenne amit fel lehet venni és csak olyat hallana amit közel mondanak(vagyis fehér a szöveg) segíthetne.
Edit: A suttogást se tudná hallani hogy még balanceoltabb legyen és az RPt is segítené szerintem.

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Szia! Ez jogos de beszéltem erről egy másik commentben, nem mehetne folyamatosan mert csak egy bizonyos ideig tud menni és hangja van ahogy elindítod.
Arra céloztam volna, hogy rl sem járkálnak az emberek hangrögzítővel a zsebükben. Ha meg pl valaki épp a kis titkait meséli el neked és te sunyiba megpróbálod bekapcsolni szerintem nem leszel sokáig a földön.

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Hmm, nem nagyon voltam még illegálban szóval megértem az oldaladat, mondjuk az ha 30-60 mp lenne amit fel lehet venni és csak olyat hallana amit közel mondanak(vagyis fehér a szöveg) segíthetne
Hát figyelj.
Kivitelezhető valahogy az ötlet, hogy reális legyen. (A reális alatt nem az RL-t értem, hanem hogy ne szopja be aki illegálozik.)

• Vicces
Reactions: trappnarmi

vigar

pressure is a privilege
2020. 01. 10.
650
7 561
18
LV karakter
Klaus Tomlinson
Hmm, nem nagyon voltam még illegálban szóval megértem az oldaladat, mondjuk az ha 30-60 mp lenne amit fel lehet venni és csak olyat hallana amit közel mondanak(vagyis fehér a szöveg) segíthetne.
Edit: A suttogást se tudná hallani hogy még balanceoltabb legyen és az RPt is segítené szerintem.
ez pontosan milyen rp-t is segítene?

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
ez pontosan milyen rp-t is segítene?
Valószínüleg semmit.
Az RP-ben nem segítene, de az illegál is eltűnne a szerverről. (Üzletek)
Az ötlet nem rossz alapvetően, de azért eh... Szerintem fölösleges.

vigar

pressure is a privilege
2020. 01. 10.
650
7 561
18
LV karakter
Klaus Tomlinson
hát valószínű azért nem használják, mert nem 4 sárkány előtt fogják megtárgyalni, (persze ilyenre is van példa) vagy azért mert bugos. sokan használnak erre [low]-ot, de ebből is csomó mg van, ami ezzel a hangrögzítős cuccal is így lenne szerintem

• Tetszik
Reactions: BBB, RippeR és WP

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
hát valószínű azért nem használják, mert nem 4 sárkány előtt fogják megtárgyalni, (persze ilyenre is van példa) vagy azért mert bugos. sokan használnak erre [low]-ot, de ebből is csomó mg van, ami ezzel a hangrögzítős cuccal is így lenne szerintem
Igen.
Ha meglenne oldva, hogy mindig működjön a /c, akkor átgondolnám ennek a cuccnak a létjogosultságát, de így szerintem fölösleges.

Jeffy

Újonc
2019. 01. 13.
62
249
V4 karakter
Tom Cooper
LV karakter
Tory Katsu
Van pár parancs a szerveren, ami cselekvést és történést fejez ki. Én balga azt gondoltam eddig, hogy simán le lehet RP-ni egy beszélgetés felvételét. Sőt én már csináltam is ilyet.....

Komolyan mindenre akarunk valami iteme? RP-le és helló.

Teljesen felesleges ötlet.

Ui: egy random civil nem megy be a gettóba illegális beszélgetéseket felvenni csak úgy poénból.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.