Egy elég jó dolog lenne hogy fel lehetne venni beszélgetésket, sok emberrel beszéltem úgy hogy egy hangrögzítő segített volna
Szia! Legtöbbször olyanok amikor nem a leg okosabb emberek beszámolnak nekem az illegális dolgaikrólte most milyen beszélgetésre is gondolsz pontosan?
Szia! Ezt mondjuk egy tárhellyel meg lehetne oldani, ez alatt arra gondolok hogy van egy bizonyos idő amíg tudsz felvenni és utána vége, törölni kell ha újat akarsz, és lenne egy hangja ami egy /do-ban megjelenne automatikusan mintha csörögne a telefonod. Nem mellesleg ez nem lenne egy olcsó dolog, a PPzése nem lenne olyan jó de mondjuk hogy egy jó 15 ezer lenne akkor megérteném, mondjuk jobban belegondolva a PPzés is jó, hogy ki legyen egyenlítve!Szeva.
Az ötlet alapvetően nem rossz, de hidd el! - Mindenki úgy járkálna hogy ez a cucc a zsebében lenne.
Az illegálnak teljesen annyi lenne... teljesen.
Nem támogatom.
Szia! Ez jogos de beszéltem erről egy másik commentben, nem mehetne folyamatosan mert csak egy bizonyos ideig tud menni és hangja van ahogy elindítod.Lehet csak én veszem ezt túl lazán vagy csak békés környéken élek de én nem járkálok úgy az utcán, hogy a zsebembe megy a telón a hangrögzítő aztán ki tudja lehet egyszer épp egy drog üzletet kapnék le az egyik sarkon?
Ezek sem rossz ötletek, amiket leírtál.Szia! Ezt mondjuk egy tárhellyel meg lehetne oldani, ez alatt arra gondolok hogy van egy bizonyos idő amíg tudsz felvenni és utána vége, törölni kell ha újat akarsz, és lenne egy hangja ami egy /do-ban megjelenne automatikusan mintha csörögne a telefonod. Nem mellesleg ez nem lenne egy olcsó dolog, a PPzése nem lenne olyan jó de mondjuk hogy egy jó 15 ezer lenne akkor megérteném, mondjuk jobban belegondolva a PPzés is jó, hogy ki legyen egyenlítve!
Hmm, nem nagyon voltam még illegálban szóval megértem az oldaladat, mondjuk az ha 30-60 mp lenne amit fel lehet venni és csak olyat hallana amit közel mondanak(vagyis fehér a szöveg) segíthetne.Ezek sem rossz ötletek, amiket leírtál.
Viszont teljesen mindegy, hogy hogy lenne kivitelezve, csődbe vinné az illegált...
Arra céloztam volna, hogy rl sem járkálnak az emberek hangrögzítővel a zsebükben. Ha meg pl valaki épp a kis titkait meséli el neked és te sunyiba megpróbálod bekapcsolni szerintem nem leszel sokáig a földön.Szia! Ez jogos de beszéltem erről egy másik commentben, nem mehetne folyamatosan mert csak egy bizonyos ideig tud menni és hangja van ahogy elindítod.
Hát figyelj.Hmm, nem nagyon voltam még illegálban szóval megértem az oldaladat, mondjuk az ha 30-60 mp lenne amit fel lehet venni és csak olyat hallana amit közel mondanak(vagyis fehér a szöveg) segíthetne
ez pontosan milyen rp-t is segítene?Hmm, nem nagyon voltam még illegálban szóval megértem az oldaladat, mondjuk az ha 30-60 mp lenne amit fel lehet venni és csak olyat hallana amit közel mondanak(vagyis fehér a szöveg) segíthetne.
Edit: A suttogást se tudná hallani hogy még balanceoltabb legyen és az RPt is segítené szerintem.
Valószínüleg semmit.ez pontosan milyen rp-t is segítene?
Szia! A suttogásra gondoltam, alig láttam még hogy használják.ez pontosan milyen rp-t is segítene?
Igen.hát valószínű azért nem használják, mert nem 4 sárkány előtt fogják megtárgyalni, (persze ilyenre is van példa) vagy azért mert bugos. sokan használnak erre [low]-ot, de ebből is csomó mg van, ami ezzel a hangrögzítős cuccal is így lenne szerintem
Igen ez is benne van, hogy van amikor nem működik és van amikor igen.Igen.
Ha meglenne oldva, hogy mindig működjön a /c, akkor átgondolnám ennek a cuccnak a létjogosultságát, de így szerintem fölösleges.