Cigány roleplay reformálása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Ameddig az ilyen emberek megtalálják az erre a színvonalra vevő embereket (márpedig meg fogják), addig sajnos a 60 perces jailekkel nem nagyon lehet előrébb jutni. Az egész Four Dragons kaszinó jelenséget kellene gyökerestől megváltoztatni, az ott üvöltöző, lapáttal-ásóval stbvel verekedő, spray kannázó, ok nélkül kötekedő embereket az átlagnál nagyobb jailbe rakni (nyugodt szívvel akár 300 perc), következő esetnél kirakni mondjuk 1 hónapra, ezzel esélyt adva annak, hogy a kaszinóváros legforgalmasabb kaszinója ne alakuljon át a V3-as szerveren felfedezhető “AKK”-vá. Eddigi tapasztalataim eddig azt sugallják, hogy a Lakatos B. meg hasonló értelmiségi embereket megszemélyesítő karakterokkal vagy a kaszinónál, vagy a kaszinóhoz vezető úton (The Stripre gondolok) egy ütkozés során lehet találkozni, máshol szerencsémre még nem futottam össze velük, így ezeket a helyeket elkerülve jelenleg is lehet nyugodtan játszani.

tom_koshiro

Újonc
2020. 08. 16.
3
2
LV karakter
tom koshiro
Az ilyen embereknek szokott ketto hetig tartani a karrierjuk. Altalaban elkapjak oket a rendorok es nem adjak at a hurkas shotit.

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Aki már eleve ezt a szót használja hogy dikk, mar nem tud semmilyen színvonalat képviselni a szememben! Cigány roleplay? Ugyan hagyjuk már, kimerül egy rakás fun szöveg ordibálásában, mulatós üvoltetésében kifelé a kocsiból, es társaiban! Örülnék ha lenne ilyen a szerveren, de én meg csak nyomokban sem láttam ilyet, pedig azért nem ma kezdtem!

• Tetszik
Reactions: notoriousdancso

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Hát amikor orditanak hogy áóáá meg ilyenek, lopják a kereket meg a katalizátort akkor gondolkozni kezdek, hogy hol vagyok. Bár inkább IG mint irl csináljak ?

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ha valaki ilyen hozzáállással jön fel a szerverre azon sajnos nem tudunk változtatni, legfeljebb szankciókkal tudjuk jutalmazni.

Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.