Cigány roleplay reformálása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Blájen

Barangoló
2019. 01. 10.
91
189
V4 karakter
bryan_casselly
LV karakter
sergio_montes
Sziasztok!
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem már elég unalmas az, hogy minden második ember cigányt RP-zik a szerveren.
Nem is ezzel van a legnagyobb bajom hanem azzal, hogy senki nem mutat újat mindenki netes videókból szedi a szövegeit számomra ez elég illúzióromboló.
Gondolok itt arra, hogy előveszel egy fegyvert és ordibál neked, hogy LŐJJÉ LE! mert ő nagy maffiózó.

Az ötletem annyi lenne, hogy ez egy kicsit szabályozva legyen, aki már tényleg cigányt akar rp-zni akkor az normálisan tegye ás legyen valami háttér, hogy hogyan került Amerikába, miért jött ide stb..
Azokat akik Lakatos Brendon, Ali Abdul és az ilyen emberek szövegeit nyomják IC legyenek szankcionálva FUN vagy valami miatt.

Mielőtt jönnek a dumák, hogy rasszista vagyok akkor elmondom nem nem vagyok az csak idegesít ez az egész.

Utoljára szerkesztve:

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Rpzhet barmilyen hovatartozasu karaktert, itt nem eppen a ciganysaggal van baj, hanem a gep elott ulo jatekos fejebe kell a problema gyokeret keresni.
Egy rp szerverre feljarni es lakatos brendon meg a hozza hasonlo meme szavakat uvoltozni teljesen nagy retardtsag.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Engem csak főképp a Lakatos Brendon dumáit utánzók idegesítenek. A többit fogjuk rá hogy elviselhető, de így is némelyiket szankcionálják. De szerintem felesleges lenne kötelezővé tenni rá a karakter dev -et.

Utoljára szerkesztve:

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Egyetértek Beno szavaival. Nem egy Pk-t olvastam a napokban ahol az említett LŐJJÉ LE szöveg miatt kaptak AJ-t. Szabályozás kéne az nem is kérdés, csak elég nehéz dolga lenne az admin gárdának és nem hiszen, hogy minden ember aki ilyen, videóból összeszedett szöveget meglát IC szólna is.

Fló

riddim
2019. 01. 10.
400
1 098
24
Sopron
V4 karakter
rip
Azokat akik Lakatos Brendon, Ali Abdul és az ilyen emberek szövegeit nyomják IC legyenek szankcionálva FUN vagy valami miatt.
A neveket így is szűrni próbáljuk, feljön valaki fun nevekkel ([SeeMTA]: Lakatos Hasitasi azonosítója 383.) át lesz írva neki. Lehet értelmesen is RPzni magyart és cigányt is (bár utóbbira példát még nem láttam), de aki ide feljön ilyen névvel annak 99%-ban nem az a szándéka hogy ő most keményen roleplayezni fog Lakatos Scatman meg hasonló nevekkel. Ha funból jön fel, előbb utóbb úgyis kihullik, hisz kap egy-két jailt és megunja az egészet. Talán mostanában kevesebb van ilyenből és próbál mindenki úgy hozzáállni, hogy nem ő lesz a város Busák Józsefe.

• Tetszik
Reactions: Kispek

Blájen

Barangoló
2019. 01. 10.
91
189
V4 karakter
bryan_casselly
LV karakter
sergio_montes
Lehet, hogy V3on elfogytak de ami LV-n megy kezd siralmas lenni.
Mert ha 1-2 ember csinálná akkor okés de az, hogy minden 2. az vicc.

• Tetszik
Reactions: keksziest

Sponge

Újonc
2020. 04. 10.
25
49
Magyarország
V4 karakter
Freddy Capone
LV karakter
Carl Ramirez
Ez a téma a tegnapi incidens miatt jött fel. Szó nem volt róla hogy roma származásút fogok alakítani, csak részt vettem egy esküvőn. Háromszor kértem eltávot senki nem szólt vissza, és ki lettem vágva....

HYper

Újonc
2020. 01. 07.
30
36
V4 karakter
-
LV karakter
Scott Jenkins
V2 karakter
Huseyin Bahadur
Szerintem mindenki rpzhet saját tetszése szerint, tegnap az egyik sheriffségi tagtól kaptam egy 'kritikát' miszerint nem ezt a színvonalat kéne hozni. Mindenkinek saját maga dolga hogy mit rpzik. Ez a saját véleményem?

• Tetszik
Reactions: Sponge

Blájen

Barangoló
2019. 01. 10.
91
189
V4 karakter
bryan_casselly
LV karakter
sergio_montes
Ez a téma a tegnapi incidens miatt jött fel. Szó nem volt róla hogy roma származásút fogok alakítani, csak részt vettem egy esküvőn. Háromszor kértem eltávot senki nem szólt vissza, és ki lettem vágva....
Köze nincs a tegnapihoz, már régóta beszélgettünk, hogy kéne egy ilyen topic.
Szerintem mindenki rpzhet saját tetszése szerint, tegnap az egyik sheriffségi tagtól kaptam egy 'kritikát' miszerint nem ezt a színvonalat kéne hozni. Mindenkinek saját maga dolga hogy mit rpzik. Ez a saját véleményem?
Ha te azt élvezed, hogy dikkezel és társai akkor egs.

HYper

Újonc
2020. 01. 07.
30
36
V4 karakter
-
LV karakter
Scott Jenkins
V2 karakter
Huseyin Bahadur
És te ezt miből gondolod hogy én dikkel rpzek, elő ítélet az van minden felé, én is tudnék még említeni egy s más, de nem szeretnék senkit megbántnai.

• Tetszik
Reactions: lajarel és LeRoy

Small Town Hero

Fórum betyár
2019. 01. 12.
1 010
9 521
18
LV karakter
Jared Blackburn
Azért ez nem egészen úgy van, ahogy gondolod. Tegyük fel adott egy roma származású karakter, oké, ezzel nem is lenne akkora nagy baj, viszont az hogy milyen szavakat használsz - például dikk, és hasonlók - az már nem egészen a saját dolgod. Gondolkozz reálisan, még mindig amerikában játszódik a szerver, ergó te nem fogsz rugós beke, meg ali abdul aziz szövegeket nyomni IC. - Vagy tévedek?

seven trumpets

Dirty Deeds Done Dirt Cheap
2019. 09. 11.
492
3 736
V4 karakter
Omiros Pavlas
LV karakter
Landry Armstrong
Végülis, neked mindegy mivel minden napokban más származású karaktert rpzel.

Mateh

Klaviatúra gyilkos
2019. 07. 10.
717
5 409
V4 karakter
Gyorgy Sztojka
LV karakter
Kadyr Nuradilov
Emlékszem @Blájen amikor a tetőn beszélgettem erről veled, hogy mennyire rossz hatással vannak ezek a különleges gondolkodásmóddal rendelkező emberek a szerverre. Volt egy ügyem, funoltak körülöttem a cigány "rp"-sek, kötekedtek, lényeg, hogy adminügy lett belőle. Az adminügy során én lettem lecseszve, hogy mit gondolok magamról, amikor azt mondom, hogy a szerveren létező cigány rp irreális. Én már azt is értékelném, ha pár admin jobban belegondolna abba, hogy mi minősül funnak. Amíg azok a cselekedetsorozatok a 4 sárkány előtt megvannak engedve, nem fog változás történni. Állandóan ásókkal harcolnak, jön a vízágyú és sorolhatnám. Az admin azzal indokolta nekem, hogy RL is vannak cigányok az államokban. RL nem fognak egy kaszinóváros legnépszerűbb kaszinója előtt romano ungrikora táncolni, modern harcászatot űzni ásókkal, spray kannákkal. De nyilván a szerver nem irl, csak irl-re alapszik. Azonban ezek a dolgok a reális keretekbe nem férnek bele. Nem azzal van gondom, hogy mulatnak, nyilván játszon azért, hogy jól érezze magát, de ne rontsa el más játékát.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.