Christopher Davidoff -> Hugo Grotti , Ernesto Vondrasek , Viljar Mbamani[Martin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Clancy

Egy elbűvölő személyiség
Globális Moderátor
v4
2019. 09. 17.
433
547
V4 karakter
John Shelton
A személyeskedő, feszültségkeltő megjegyzéseket továbbiakban most már mellőzzük.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Munyoz szeretne még pár logot átküldeni most a délután folyamán, amint hazaér. Ha azokat megkaptam, elbírálom a panaszkönyvet, addig bár már szólt érte [Innen is köszi] Clancy, fejezzétek be ezt a felesleges vitát. Ha van bármi dolog még az üggyel kapcsolatos, azokat továbbra is várom.

• Tetszik
Reactions: Clancy és paul.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Na, megkaptam a logokat Munyoztól. Ezt átnézve, valóban elég súlyosan funoltál @HuSSi . Munyoznak valóban nem kellett volna ilyen gifet beküldenie, de ugyan úgy nem kéne felőled se minősíteni másnak az RP-jét, meg itt a PK alatt is a stílus amit lemüveltél, szinte vicc. Munyoznak elmondtam, hogy ezeket inkább hanyagolja, és itt neked is leírom, hogy úgyszint hanyagold el ezeket az ooc beszólásokat. Semmivel nem leszel velük előrébb. Hugo_Grottinak leírnám itt, hogy egyáltalná nem reális az, amit leművelt. Ha a szituáció megköveteli, ki lehet venni az eü-t, és felhasználni, de ez hogy kicsomizod, majd leírod hogy lootoltál egy eü dobozt, nagyon messze áll a realitástól. Tekintve, hogy mind a két féltől voltak hibázások, így én inkább aztmondanám, hogy az egyik jobbra, másik balra menjen. Nem szeretnék mindenkinek jailt osztani, azért amit csinált. Remélem sikerül tanulni ebből a pk-ból, és elhanyagoljuk ezeket a dolgokat a jövőben. Innen is szeretnék megkérni mindenkit, nem csak a PK-ban szereplő embereket, hogy egy játék miatt ne beszéljünk így a játékostársunkkal OOC, semmiféleképpen. Ha bárkinek bármi kérdése felmerül a bírálattal, vagy PK-val kapcsolatban, lehet keresni engem privátban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.