Christopher Davidoff -> Hugo Grotti , Ernesto Vondrasek , Viljar Mbamani[Martin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Christopher Davidoff

Panaszra tett személy InGame neve:
Hugo Grotti , Ernesto Vondrasek , Viljar Mbamani

Panasz oka, leírása, kifejtése:
E.ü csomagtartózása , Hullagyalázás, OOC stílus.

Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a panaszkönyvet mert szerintünk ez az eljárás amit tanusítottak ellenünk nem volt mindenképpen megfelelő. A helyzet annyi volt, hogy 3-an a srácokkal elmentünk rabolgatni és egy olyan 30 perc után a körözés valószínűleg rajtunk volt már. El kezdett üldözni minket a rendvédelmi szervek el is indultunk seeringen keresztül SF felé , de nem jutottunk el odáig. Ezért vissza fordultunk 2 spike-ot megelőzve a seering mellett lévő parkolóházba. Oda értünk elkezdődött a lövöldözés majd miután véget ért , a két spanom meghalt én animba lettem lőve. Eddig a pillanatig minden rendben volt, nem a sírás miatt írom ezt meg hanem azért ami ezután következett. A chaten láttam, hogy Hugo belenéz a csomagtartóba majd kiveszi az e.ü-t Rp nélkül természetesen, és kuncogva írja , hogy kicsomizott egy e.ü dobozt. Társa pedig " Akkor tedd be szolgálatiba" . Hát azért már az , hogy az e.ü dobozt is kicsomizzák mert a saját szolgálati járművükben nincsen szerintem eléggé , hogy is fogalmazzak "nevetséges" és szerintem Szereptévesztés is. Nem fog nekiállni egy rendvédelmi szerv kipakolni a csomagtartót és zsebre tenni. És még az a szándék sem volt meg , hogy megpróbáljon felszedni , mivel oda sem jött hozzám. Természetesen ha egy játékosnak nincsen a csomagtartójában e.ü doboz azt persze egyből büntetéssel jutalmazzák. Ennek a csomagtartózásnak hatására beírtam OOC chatre , hogy "Az vicc , hogy e.ü-t lootoljátok" erre Ernesto-tól kaptam egy frappáns és egyben tökéletes választ Ernesto Vondrasek: (( https://tenor.com/hu/view/needle-sirjal-miatta-cry-about-it-gif-22959125 )). Na hát ez mindennek a legalja. Nem elég , hogy ki csomizzák azt amit valaki már megvett RP nélkül és leírom nekik , hogy ez vicc. Kapok egy ilyen flegma választ. Én ezt már nem nagyon tolerálnám , hogy egy rendvédelmi szerv tagja egy ilyet letoljon OOC chatre. A másik ami már csak a Death screenemen látszódott, hogy miután meghaltam Viljar az Orvosi guggolásból (ami animáció) fel kell, majd rám tapos egyet miután meghaltam. Aki esetleg nem tudná , animációból nem tudsz kijönni ütéssel. Vagy is ez nem MissClick volt. Ez lenne a mi panaszunk a három illetőre. Köszönjük.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A bizonyítékokat a bíráló adminnak el fogom küldeni.

Megjegyzés:
Valamit szeretnék ezzel kezdeni , mert ez szerintünk picit irreális volt ahogy cselekedtek.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 111
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Szia!
A téma címében nem volt feltűntetve, hogy kire is irányul a panasz.
Szerkesztettem, így a panaszra tett személyek hamarabb értesülhetnek.

• Tetszik
Reactions: Husi.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Cső, várom a válaszukat 24 órán belül.
Illetve küldheted a bizonyítékot.

• Tetszik
Reactions: Bappe

nmthzs

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
322
82
24
Pest Megye
V4 karakter
🇮🇹 𝙃𝙪𝙜𝙤 𝙂𝙧𝙤𝙩𝙩𝙞
Sziasztok!
Hugo Grotti lennék, magam részét kívánom tisztázni.

Első körben teljes mértékben történt RP a BMW F11 gépjármű csomagteréből kivett EÜ dobozról. (LOG file-ban szerepel nálam is és nálad is, illetve akik jelen voltak náluk is, sőt anim használata is kísérte a kivételt /tired.)
- RP szempontjából megkövetelte a helyzet, hogy használjak EÜ-t, sajnos IC karakteremnek nincs képesítése lőtt sérült ellátására így rádiózva lett, hogy Szanitéc-et kérünk, nem kaptunk reagálás, ezt követően sürgősségi rádión történt OMSZ vételezés, onnan sem kaptuk a válasz. EÜ csomag, ezért lett kivéve a gépjárműből ez által nem releváns a vádad és fals információkkal szolgálsz a PK-d alatt.

- IC karakterem kicsit kuncogott a helyzeten, hogy a te EÜ-et használnám ezt aláírom, de ez egy IC cselekedet semmi inkorrektség nem volt benne. Nem került sor végül az EÜ használatára a fent említett indok miatt.

UI.: Azt az információt kaptam, hogy miután elszállították a hulládat EÜ doboz vissza került a csomagtartóba. Ez az információ nem 100%, hisz nem voltam jelen, ezért nem vállalok felelősséget.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Mert ha te civil vagy illegális tagja vagy, én meg rendvédelmis akkor te le viccezheted másnak az rpjét? Vagy nem értem miben különbözünk ooc chaten ettől, szerintem ugyanolyan stílusban kaptál választ, ahogy te kijelentetted ezt.

Husi.

2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Szia.
A logomban nincsen benne az rp lehet arra már távol voltál tőlem.
Az eü doboz nem került vissza helyezésre és nem azért lett kivéve mert engem akartatok ellátni. A kollégad egyből mondta , hogy tedd be szolgálatiba és a logból is latszik , hogy te azt be is tetted.
Nem az rpted vocceztem le. Hanem azt , hogy elveszitek mástól amit nem kellene. Mert ha valakinek nincsen azt egyből bűntetitek. Ez nem stílus volt tőlem , ez tény. Hogy nevetséges. Tőled már inkább stílua volt , hogy reakciód egy "sírjál miatta gif".

• Vicces
Reactions: Plekni

nmthzs

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
322
82
24
Pest Megye
V4 karakter
🇮🇹 𝙃𝙪𝙜𝙤 𝙂𝙧𝙤𝙩𝙩𝙞
Szia.
A logomban nincsen benne az rp lehet arra már távol voltál tőlem.
Az eü doboz nem került vissza helyezésre és nem azért lett kivéve mert engem akartatok ellátni. A kollégad egyből mondta , hogy tedd be szolgálatiba és a logból is latszik , hogy te azt be is tetted.
OOC LOG file-ban benne szerepel az indok, tájékoztattalak róla, mint ahogy arról is, hogy a körözést levettem a gépjárművedről.

Husi.

2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Igen a körözésről tájékoztattál amit meg is köszöntem. De arról nem tajékoztattál , hogy zsebre vágod az eü dobozt a csomagtartónkból.

• Vicces
Reactions: Plekni

nmthzs

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
322
82
24
Pest Megye
V4 karakter
🇮🇹 𝙃𝙪𝙜𝙤 𝙂𝙧𝙤𝙩𝙩𝙞
Igen a körözésről tájékoztattál amit meg is köszöntem. De arról nem tajékoztattál , hogy zsebre vágod az eü dobozt a csomagtartónkból.
Délután folyamán csatolok mindenről LOG file-t. Bár a te LOG-odban is kell szerepelnie ezeknek az információknak. Kérlek fusd át még egyszer az OOC chatet is, ahol tájékoztattalak mindenről.
- Korrekt vagyok, ha igényled és valóban nem került vissza az EÜ doboz a kocsitokba, aminek egyébként nem indokolt a visszakerülése én veszek neked 2 másikat cserébe.

Bappe

Barangoló
2022. 09. 12.
80
119
V4 karakter
PACO GOYO
Helo

A logmappában megtalálod, hogy utána egyből írtam, missclick volt, de ha már addigra átfordult a halál, elfogom küldeni de más is eltudja. Illetve hamár irreális dolgokról beszélünk, mi volt az, amikor te elkezdtél animfunolni meg olyanokat irogattál funból animba, hogy adjuk vissza a fegyvert meg megyek az állományba hozzátok, etc? Egy rossz szót nem szoltunk érte.

• Tetszik
Reactions: Plekni és Dynaa

Husi.

2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Ja mert az , hogy " nem valaszolnak , de mindegy elvérezhet" az okés. Nem mellesleg azért írtam , hogy megyek hozzátok az állományba mert azt írtad , hogy "a kurvák állomány tagoknak ingyen van". Meg azt írtátok ha felállok a saját lábamra elmehetek szabadon , erre írtam , hogy nem-e adnátok vissza a fegyvert mert az egy kabala és hátha felálok avval. Várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
  • Fájdalmas
Reactions: Plekni és Munyoz.

Munyoz.

2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Azért ez nem teljesen így volt, érdekes most meg már jön a kifogás gyártás... Na nembaj amint mi részünkről is elküldtük a logot úgyis kiderül minden.

Husi.

2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Milyen kifogás gyártás? Ti beszéltek itt funról meg missclickről. Animból nem tudsz kijönni missclickel, a " funnak" nevezett eset nem hiszem , hogy az volt. A csomagtartózás megtörtént. És az OOC stílusod is. És még én gyártom a kofogásokat. 😂

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Márk44 és Plekni

Munyoz.

2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Most is neked van ilyen pökhendi stílusod, de tényleg nem értem, direkt hagytuk, hogy meghalj animba, te animba balra jobbra előre hátra dőlingéltél, mert annyira "unatkoztál"(és ezt kb végig csináltad halálodig) IC meg írtad a te szavaiddal fogalmazva "irreális" dolgaidat, mert szerintem, ha haldoklik egy ember nem fog ilyeneket írni, hogy adjuk vissza a fegyvered mert még jól jön neked meg jössz az állományba stb. Utána meg véletlen megtapos a társam, leírja ooc chaten, h neharagudj te meg egyből előtte "ahhaaa hullagyalázás?" Mintha sose fordult volna olyan elő veled se, hogy véletlen missclickkelsz. Ettől függetlenül, amit én beküldtem a mondatodra mindenki korrekten állt hozzád utána is (szintén én is), de te mostmár elvileg nem az rp-jét viccezted le hanem ezt is kimagyarázod "nem arra tettél megjegyzést, hanem h elvesszük mástól", de ezt a logot már nem tudod meg mismásítani amit akkor írtál.. De amit a legjobban nem értek, hogy mindenek alatt a fegyvereden kívűl semmi másod nem veszett kárba se ic jailt se csekket nem kaptál, le lett véve a körözés is az autód(tokról) amiről előre is szoltunk, mindezek ellenére megírod ezt a panaszkönyvet, és úgy próbálsz minket beállítani, mint valami rossz és csúf emberek. Részemről és mindenki nevében ennyit tudnék csak hozzáfűzni már, privátban én is továbbítom a délután folyamán a teljes logot a bíráló admin részére.

Husi.

2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
A " dölöngélés" amire te gondolsz már ne is haragudj , de azt nem én okozom hanem ez az animáció része , a funra meg még mindig nem tudok mit mondani , én csak válaszoltam neketek a kérdésekre. De ha funnak nézi az admin akkor legyen az vállalom érte a következményt , és nem kifogogást keresek. Azt , hogy ő leírta azt , hogy véletlen volt bocsi már nem láttam mert átlépett a screen halálra. Kicsit érdekesnek találom , hogy missclickel amikor animációból nem tudsz kijönni ütéssel és ha ki jön animációból miért is missclickelne bárki is? A reakcióddal volt és van a bajom is , hogy le írtam pontosan azt amit írtam, "vicc , hogy az e.ü.-t is kilootoljátok" . Ez nem stílus volt már leírtam. Hanem tény. Röhejes az , hogy másnak amikor nincs benne azt csekkel jutalmazzák és ha a egy rendvédelmi szerv tagjának nincs a kocsijában akkor ő kicsomagtartózza (tisztelet a kivételnek mindig van). Szerintem ez már nem nagyon fér bele az rp kereteibe. És akkor ic chatre meg benyög egy olyat " hogy lootoltam egy eü-t , /me kuncog. Nevetséges. Számomra végeztem a hózzászólásokkal nem szeretném , hogy vitatkozás alakuljon ki , nem ezért lett nyitva a PK. Csak a bíráló adminnak fogok válaszolni ha kérdez. Hali , szép napot!

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
  • Tetszik
Reactions: Plekni és Bappe

Munyoz.

2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Animáció része, hogy folyamatosan dőlingélsz? Ne nézz már hülyének egyszer össze csuklik és vége, nem folyamatosan csinálja az animációkat össze vissza. Ennyi erővel én is azt mondom, hogy én is csak tényként közöltem a gif-emet és akkor levan tudva és azt mondom, hogy ez "röhejes és nevetséges" /kijelentés/ volt, és példálózok, hogy az illegál-civil meg csinálhatja ezt, csinálhatja azt a rendvédelmis meg nem tehet ellene semmit. Arra meg legfőképp kíváncsi lennék milyen karakter történeted van, ha már ennyire dobálózunk mi fér bele az rp kereteibe meg mi nem, ahol ezt megengedheted magadnak azt, hogy tec-9 lövöldözzél meg menekülj, mert gondolom van egy karakter deved vezetve civilként, hogy ilyen illegális lövöldözős karaktert tarts fenn a szerveren.

Husi.

2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Nem szükséges a karakter dev , ahhoz , hogy valaki tec9-el menjen el rabolni.
Nem nézlek hülyének az a baj , hogy az eleje óta azt hiszed valami 10 éves noki vagyok és telibe nem érdekel amit írok. Már akkor elkezdted amikor rám dobtad a gifedet. Képzeld az animációban van egy olyan rész ahol elkezd dölöngélni a karakter, de ne is zavarjon ,hogy esetleg te nem tudsz róla és engem nézel hülyének ezzel. De ha ennyire nem hiszed el nekem akkor amint haza érek leküldöm magam a padlóra és a sajátom illetve spanom szemszögéből is kapni fogsz egy videót , hogy elhidd nem animfunoltam. De szerintem kérdezősködj kicsit és más is el fogja mondani , hogy ez az animáció része.

Munyoz.

2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Ja szóval, ha te illegális életet űzöl a szerveren civilként, nem szükséges ahhoz karakter dev vagy bármiféle RolePlay szituáció, hogy te ilyeneket megengedj magadnak, te gondolsz egyet és csinálod mert ez IRL is így megy, meló helyett bemegyek a a spart kirabolni egy dupla uzival mert megtehetem meg mert így döntöttem, ez ilyen alapon megy nem?
Én egyáltalán nem szántam rád semmilyen jelzőt, de te próbálod kimagyarázni magad olyanból ami nincs is úgy.

Husi.

2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Nem rosszból kérdezem. Nem azért mert jelződ szeretnék rád tenni.
De te mikbe vagy? 😂😂
1 hónapja űzőm az illegállt a szerveren , frakcióba bekerülést követően fog készülni dev a karakteremhez. Kérdezzünk meg minden egyes illegálist aki civil , hogy van-e devje? Szerinted hány embernek lesz?
Nem létezik olyan szabálypont , hogy kötelező a dev az illegál élethez. Nem mellesleg nem egy kisboltot raboltunk ki hanem embereket. Nem ATM-et. Nem bankot.Ehhez pedig nem nagyon kell dev 🙂🙂🙂. Egyelőre még a csomagtartózásnál , a hullagyalázásnál és a flegmaságodról volt szó az OOC chaten. Lassan már számomra lesz sértő , hogy mindent felhozol csak , hogy kerüld a témát. Nevetséges , röhejes. Jó , hogy nem kérsz egy adóbevallást amiért kenyeret meg vizet veszek a boltban 😂☝🏻. Hát de tényleg. Szerintem fejezzük be ezt mert kezdesz eltérni a fő témáról és minden másba bele állsz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.