- 2021. 03. 21.
- 81
- 265
- V4 karakter
- Steven Thornefield
- LV karakter
- Zwart Sander
- V2 karakter
- -
Panasztevő InGame neve:
► Christopher Davidoff ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Hugo Grotti , Ernesto Vondrasek , Viljar Mbamani ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► E.ü csomagtartózása , Hullagyalázás, OOC stílus.
Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a panaszkönyvet mert szerintünk ez az eljárás amit tanusítottak ellenünk nem volt mindenképpen megfelelő. A helyzet annyi volt, hogy 3-an a srácokkal elmentünk rabolgatni és egy olyan 30 perc után a körözés valószínűleg rajtunk volt már. El kezdett üldözni minket a rendvédelmi szervek el is indultunk seeringen keresztül SF felé , de nem jutottunk el odáig. Ezért vissza fordultunk 2 spike-ot megelőzve a seering mellett lévő parkolóházba. Oda értünk elkezdődött a lövöldözés majd miután véget ért , a két spanom meghalt én animba lettem lőve. Eddig a pillanatig minden rendben volt, nem a sírás miatt írom ezt meg hanem azért ami ezután következett. A chaten láttam, hogy Hugo belenéz a csomagtartóba majd kiveszi az e.ü-t Rp nélkül természetesen, és kuncogva írja , hogy kicsomizott egy e.ü dobozt. Társa pedig " Akkor tedd be szolgálatiba" . Hát azért már az , hogy az e.ü dobozt is kicsomizzák mert a saját szolgálati járművükben nincsen szerintem eléggé , hogy is fogalmazzak "nevetséges" és szerintem Szereptévesztés is. Nem fog nekiállni egy rendvédelmi szerv kipakolni a csomagtartót és zsebre tenni. És még az a szándék sem volt meg , hogy megpróbáljon felszedni , mivel oda sem jött hozzám. Természetesen ha egy játékosnak nincsen a csomagtartójában e.ü doboz azt persze egyből büntetéssel jutalmazzák. Ennek a csomagtartózásnak hatására beírtam OOC chatre , hogy "Az vicc , hogy e.ü-t lootoljátok" erre Ernesto-tól kaptam egy frappáns és egyben tökéletes választ Ernesto Vondrasek: (( https://tenor.com/hu/view/needle-sirjal-miatta-cry-about-it-gif-22959125 )). Na hát ez mindennek a legalja. Nem elég , hogy ki csomizzák azt amit valaki már megvett RP nélkül és leírom nekik , hogy ez vicc. Kapok egy ilyen flegma választ. Én ezt már nem nagyon tolerálnám , hogy egy rendvédelmi szerv tagja egy ilyet letoljon OOC chatre. A másik ami már csak a Death screenemen látszódott, hogy miután meghaltam Viljar az Orvosi guggolásból (ami animáció) fel kell, majd rám tapos egyet miután meghaltam. Aki esetleg nem tudná , animációból nem tudsz kijönni ütéssel. Vagy is ez nem MissClick volt. Ez lenne a mi panaszunk a három illetőre. Köszönjük. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► A bizonyítékokat a bíráló adminnak el fogom küldeni. ◄
Megjegyzés:
► Valamit szeretnék ezzel kezdeni , mert ez szerintünk picit irreális volt ahogy cselekedtek. ◄