Chat parancsok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Hali, a téma címéből már le lehet venni szerintem, hogy mire is gondolok.
Szerintem, egy - egy rpbe elég zavaró tud lenni, hogy megjelennek a tippek, jailek, kickek, banok a chatbe, ezért jó volna rá egy parancs, hogy ezeket ki tudjuk kapcsolni, ha nem érdekelnek.
Egyrészt sokkal szebbé teszi a chatünket, nem floodolja el, illetve egy rp képet se kell folyamatosan vagdosni az ilyen részletek miatt.
Ha megvalósulna, azt megköszönném/köszönnénk sokan.

2019. 02. 07.
28
2
Miskolc
LV karakter
Jafar Dameon
V2 karakter
Jafar Dameon
Igaz,ezt támogatom,tényleg jólenne egy parancs és nemkéne movie-n csinálni az élményképeket,be vele! :D

sali

Highly trained professional
2019. 01. 10.
71
78
V4 karakter
𝒟𝓇𝒶𝓀𝑒 𝐵𝒶𝓀𝑒𝓇
jó ötlet engem,már a hirdetések is megzavarnak ezért azokat is ki kapcsolom szóval ezeket is jó lenne be vele!

Yegor

Barangoló
2019. 01. 13.
79
288
35
V4 karakter
Ruby White
Kick, jail, ban nem minden esetben jelenik meg a chaten. Tippek maradnak meg a hirdetések, abból a másodikat ki lehet kapcsolni.
Nem tartom rossz ötletnek ezt, viszont szerintem vannak fontosabb dolgok is ennél jelenleg.
Tartózkodom az ötlet iránt.

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Yegor véleményén vagyok én is. De, szerintem nem annyira zavaró tényező, hogy téged megzavarjon 10 percenként egy tip az rpbe. Ha rpképet csinálsz akkor meg fél perc kivágni belőle vagy annyise.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Itt inkabb a jailek amik meg zavarobbak, mivel van hogy egy rpbe, 5 ember hasznalja magancelra a munkakocsijat, ami alapjava veve zavaro.

• Tetszik
Reactions: Bernát

Freak

Barangoló
2019. 01. 10.
107
48
Békéscsaba
LV karakter
William Goldhawk
Kick, jail, ban nem minden esetben jelenik meg a chaten. Tippek maradnak meg a hirdetések, abból a másodikat ki lehet kapcsolni.
Nem tartom rossz ötletnek ezt, viszont szerintem vannak fontosabb dolgok is ennél jelenleg.
Tartózkodom az ötlet iránt.

Teljes mértékben egyetértek,viszont a "tippek" nem rossz dolog, egy kezdő játékosnak sokat segíthet! Erre viszont tényleg lehetne egy "parancs": /tipp vagy ilyesmi, idővel a kezdőből is tapasztalt játékos lesz, és már nem lesz rá szüksége.

• Tetszik
Reactions: Yegor

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Pontosan erre gondolok, én játék közben csakis az ingame beszélgetéseket szeretném látni.

• Tetszik
Reactions: Bernát

2wo

Barangoló
2019. 01. 10.
122
147
22
bruCklynn
V4 karakter
Roddy Rondo
LV karakter
off
Már leírtam ezt a szart kistesóm.. :cry:
https://forum.see-game.com/threads/togaj-togtips-door-closedoor-opendoor.7519/
Yegor véleményén vagyok én is. De, szerintem nem annyira zavaró tényező, hogy téged megzavarjon 10 percenként egy tip az rpbe. Ha rpképet csinálsz akkor meg fél perc kivágni belőle vagy annyise.
Senkinek sincs kedve kivágdosni a sok felesleges faszságokat.
A tippeket is lekéne korlátozni, hogy egy bizonyos szintig írjon tippeket..
Azon felül meg minek? -Támogatom a cigány phralam..

Utoljára szerkesztve:

Yegor

Barangoló
2019. 01. 13.
79
288
35
V4 karakter
Ruby White
Mondjuk az elég szép, hogy lefaszozod, és feleslegesnek tartod ezeket...pedig páran kurva sokat dolgoztak velük.
Nem fog szerintem leszakadni a kezecskéd, ha ki kell vágni egy két "faszságot".
Ha már bizonyos szintről beszélsz, ezzel csak egy kis gond van...valaki még 30-as szinten se tud pár dolgot, amik benne vannak a tippekben. Nem egy példát láttam már rá sajnos.

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
218
546
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Tény, hogy kényelmesebb volna csak az egész chatet kivágni, és nem 2 soronként az ilyenek miatt. Viszont ha már dolgoztak vele, és lássuk be a kezdőknek még hasznos is, ráadásul nem fél percenként floodol, akkor senki nem hal bele abba a +2 perc munkába, amíg ezeket a szerver tippeket kivágja a chatből. A jailekkel viszont én is egyetértek, hogy nagyon zavaró mikor 3-4, esetleg több is, nekiáll elfloodolni a chatet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.