Neved:
< Carter Drake >
A ban időpontja:
< 2020.12.6 >
A ban időtartama:
< 2030.1.1 >
Neve, aki bannolt:
< Kon >
A ban oka:
< Protectel való átverés(nem olvastam el pk-t) >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Igazából nem szoktam fent lenni fórumón,és sajnos nem tudtam válaszolni a pk-ra.
A szerver már nagyon hiányzik és más szervereken próbálom az emlékeket vissza idézni..
Az autóba annó amit eladtam nem tudnam hogy nincsen protect és hajnali 2kor eladtam a kocsit,
majd másnap megtörtént a probléma.De tanulok hibáimból és legközelebb megnézem a kocsi specifikációit.
Hiányzanak azok a kaszinó előtti bunyók,a sok tuningtala és az a sok rp. Eszméletlenül sajnálom azt az embert akit akkor átvertem és szomoruságot és idegességet okoztam neki. Ha te akit átvertem olvasod ezt az unban kérelmet akkor megigérem
ha elfogadásra kerül ez a UB,akkor vissza fizetem neki az a protect árát.(30.000$) Számomra sokat jelentett a szerver,hiszen
itt ismerkedtem meg sok haverommal és toltuk hajnalok hajnaláig. Szerintem megérdemelnék egy második esélyt.(bár nem én döntöm el ebben tisztában vagyok) Nagyon örülnék ha tudnánk pár szót beszélni ts-en és átbeszélni ezt az egészet.
Ebben a 4 hónapban sokat változtam viselkedésileg is. Előre is köszönöm birálásod! >