Cártel de Jalisco Nueva Generación

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 695
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
project_16.jpg

project_17.jpg

Cukro

hasagi
2019. 01. 10.
814
4 807
23
Cegléd
V4 karakter
Leo Duffy
LV karakter
Raul Ponac
06/16 - San Fierro
Ariana Capone -nek hála valamennyi információ összegyűlt az Inkognito alkalmazottjairól. Késő este Raul telefonon értesítette Ivano Luchese -t újabb tárgyalás céljából. A helyszínen Ivano megkapta az eddigi összes dokumentumot, egyeztettek a részletekről. A Jalisco Cartel hátradőlve próbálja átvészelni a háborút ennek örömére.

W1Kt14f.png

zgwhmXG.png

xsVJYqv.png

v2m3yTq.png

zVXvqCC.png

TErb6AZ.png

Cukro

hasagi
2019. 01. 10.
814
4 807
23
Cegléd
V4 karakter
Leo Duffy
LV karakter
Raul Ponac
06/17 - Los Santos - The Furnace Club
Késő éjjel Raul Ponac és Alexandra Harding látogatott el az Idlewood környékén megtalálható Furnace Club-ba. A helyszínen megtalálható volt Ariana Capone, Leo "Vito" Salerino, Nichola "Nicho" Capitone, illetve Mike Silvester. Raul elvegyült a buliba míg Alexandra csatlakozott az imént említett társasághoz. Későbbiekben Alexandra Harding, Raul Ponac és Ariana Capone távozott Tiana Salcedo Leal társaságában. Eleinte csak kérdezősködtek Ariana ügyében, de mivel nem sokra mentek ezért lőfegyver is előkerült. Hosszas faggatás után Ariana hajlandó volt plussz információval szolgálni. Bizalomhiány végett Ariana Capone életét vesztette az éjszaka.

hJ7T4XP.png

aldzqi2.png

dbdzffv.png

Utoljára szerkesztve:

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
KRÓNOLÓGIA I. - AVAGY MI VAN VELEM

2020.06.08 - Ganton Sugárút, kelet Los Santos.

1-1.png

Alig pár napja szabadultam, egy telefonszámmal, és harminc dollárral a kezemben tértem vissza Gantonra. Hihetetlenül szar érzés volt mászkálni ismét abban a pöcegödörben, mindenütt prostik, heroinisták, na meg koszvadt niggerek. Szóval nem volt egy leányálom, de hiába hívogattam azt a rohadt Cartucho-t, nem vette fel az istenért sem. Az első estére már fuvart, lakást, na meg kezdőpénzt ígértek, erre napokig egy lepukkant hotelben kellett megszállnom. Mondhatom kibaszott jól esett. Az első este, hajnalban cigarettáztam, amikor egy lövöldözésre lettem figyelmes, ahogy a régi időkben, kipattant egy kocsiból négy másik, DURR-DURR! Szét lőtték a sarkon a fiatal srácokat, csak úgy hullottak mint a legyek. Harminc másodperc elteltével sehol senki, szép mondhatom. Odarohantam, lecsatoltam egy-kettőnek a kezéről a karórát, meg a telefonjukat, aztán rohantam a sikátorba, ezt bevallom, de hé, csukjon le ha gondolja... Ez pitiáner szarság volt, ahhoz képest amit két héttel később műveltünk mondhatom.

X

2020.06.09 - Ganton Sugárút, kelet Los Santos.

2-1.png

Megismertem egy fazont, "P-BOY LOKO"-nak hívta magát. Rohadt eredeti volt, olyan volt mint egy fekélyes kelés az ember hátán, minél jobban viszketett annál jobban vakartad, és annál véresebb lett a kezed. Meg voltam őrülve, nem tudtam mi lesz, feszült voltam, gondoltam ellazítom magamat, hát betaláltam valamelyik este néhány barátjával, csak úgy, spontán. Kristály kellett, ezek meg árultak. Rásóztam a lopott szajrét, ami nálam hevert az ágybetét alatt, meg adta a telefonszámát, a későbbiekben többször vettem tőle, meg a haverjaitól anyagot, mint ahány csillag látható volt azon az éjszakán, ezt biztosan állítom magának. Később persze kinyírták, valamikor januárban, de ilyenek ezek, havonta hullanak, akár a legyek.

A topicban történtekről mind elmondható, hogy szerencsére egyik roleplay szituáció sem volt sem előre megrendezett, sem kigondolt. Mindent a véletlen, illetve a szerencse alakított úgy, ahogy történt. Sem a fórum, sem teamspeak, sem a baráti kapcsolatok kihasználtsága nem játszott közre. A topicban található információk felhasználása szigorúan MG-nek minősül, büntetendő, emellett meg egy szemét dolog, kérlek ne tedd.
2-2.png

2-3.png

2-4.png

2-5.png

2020.06.10 - El Corona.

3-1.png

3-3.png

Két nap is eltelt, mire a sokadik próbálkozásra kagylót emeltek. Felipe kikötötte hogy amint szabadulok rohanjak egy nyilvános fülkéhez, hívjam a számot, hát én ezt tettem. A fazon akivel beszéltem, mint utólag kiderült Hector volt. Hector Ordonez. azaz Don Cartucho. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen jó barátságban leszek vele, évekkel ezelőtt, az ominózus eset előtt én voltam az ő helyén. Koordinátor, összekötő kapocs az utca, és a vezetés között, az egyik legfontosabb személy, aki mindkét ágon nagy befolyással rendelkezik. Szóval ő lett az én főnököm. Ironikus,igaz? Egy motel parkolójában találkoztunk, egy böszme nagy terepjáróval érkezett, mögé kellett üljek, csendben hallgatni, próbálta megmutatni hogy ő az alfahím. Jelen állás szerint ez így is volt, csak ő arról nem tudott, hogy én ezt már ezerszer láttam, sőt, annak idején csináltam is. Körülbelül egyidősek lehettünk, de mégsem találkoztunk soha, pedig volt közöm nekem is a Ponac családhoz bőven, na de erről később..

3-2.png

2020.06.10 - Kelet Los Santos

4-1.png

4-5.png

4-3.png

4-4.png

Aznap este elvitt engem egy helyre. Azért nem nevezem meg hova, mert egyrészt nem emlékszem pontosan, másrészt évekkel később le is égett ez a raktárhelyiség. Szóval egy garázsajtón keresztül betuszkolt, ingerült volt velem, próbálta felmérni a helyzetet. Ez egy lepraszálló volt, mellette meg persze droglabor, ideiglenes fegyverraktár, meg minden ami miatt a hatóságok nyálukat csorgatva ugranának, hogyha kiadnék egy címet. Szóval volt a dohos szobában 4-5 rozoga kemping ágy, benne 4-5 rozoga menekült, Mexikóból, Panamából, meg ilyen helyekről, rögtön kiszaladtak, tudták a dolgukat. Hector felajánlotta a nekem ígért munkahelyet, meg azt hogy alhatok ott. Hát majdnem beleröhögtem a képébe, még láttam is rajta, hogy kicsit meghökken a reakciómon, a szarkalábakkal tüzeld szemei szinte izzottak annyira ideges volt. Rövid úton sikerült vele ismertetnem a helyzetet, meg azt, hogy maga Raul Ponac volt az, akivel üzletet kötöttem, és a Ponac család tagjai bizony betartják a szavukat. Már aznap este megértettük egymást, felajánlott egy lakást, és elindította a kifizetésemet. Tudniillik hogy volt félrerakva egy adag pénzem, az utolsó hónapból, le volt kötve, nem nyúlhatott hozzá senki. Megegyeztünk, hogy a továbbiakban neki fogok dolgozni, hisz egyrészt a kapcsolati hálóm oda, másrészt meg hát.. na, be kellett vallani hogy akkor, és ott ő volt a nagyobb kutya. Még aznap este elmentünk a határon túl egy közeli silóhoz, egy raktárhelyiség volt ****** közelében. Felpakoltunk és jöttünk, sima ügy volt, ezt kétnaponta megcsináltam, a határon csak mosolyogni kellett, a sok bohóc meg még a papírokat sem nézte meg.

4-2.png

5-1.png

((IC ELÉRHETŐ FÉNYKÉP - BIZTONSÁGI KAMERA FELVÉTELE, 2020.06.11))
A képen Hector Ordonez, Raul Ponac, illetve Lalo Marvera látható, a Furnance klubnál egy esti mészárlás után.

2020.06.10 - Willowfield, kelet Los Santos.
6-1.png

Hogy akkoriban éltem-e anyaggal? *harsány röhögés* Tisztelettel megjegyzem drága uram, hogy akkoriban mindenki, még a pápa is élt anyaggal. Ezt az életszínvonalat ki sem lehetett volna bírni máshogy, mihelyst tisztázódott a helyzetem, és úton volt a pénzem úgy éreztem sínen vagyok. Még csak alkoholt sem ittam évek óta, de amint elém toltak egy-egy cigit, vagy egy adag kristályt már vigyorra is járt a szám. Minden este klubbokba jártam az újdonsült családtagjaimmal, dolgoztunk, szórakoztunk. A kettőt egyszerre csak úgy lehetett, ha az ember tudja mit csinál.
Ahhoz meg kellett valami ami felpörget. Rövid úton hetek alatt megismertem egész Gantonban a hálózatot, ami segítségemre lehetett mindenféle anyagot szarért- hugyért beszerezni.

6-2.png

2020.06.11 - Rodeo.
7-1.png

Hector hívott. Azonnal legyek ott. Kérdés csak az volt hogy hol. A régi mexikói nagykövetség épületének tetején luxuslakások sorakoztak, tulajdonosuk egy bizonyos Raul Ponac. Mind a tíz lakás az övé volt, persze papíron nem teljesen, de ez engem sosem érdekelt. Én vezettem, odamentünk hárman- négyen, és vártunk, nem igazán avattak be a részletekbe, valamiféle behajtóhálózat kiépítésén fáradozott akkoriban a főnökség, érdekes volt beletekinteni hogy hogyan is üzletel az én drága utódom, és rá kellett jöjjek, hogy ez a Cartucho érti a dolgát a kurva életbe is. Aznap este megjelent 4-5 ismeretlen arc, mindegyik friss vízummal, nem is értem amúgy ez hogy nem esett le maguknak? *röhögés* Mindegy, akkoriban is balfaszok voltak a rendőrök, meg most is azok. Persze az üzletet lazítás követte. Készült aznap este néhány fotó, ami.. hát nyilván maguk is látták már, lehet nem kellett volna hogy elkészüljön, de hát istenem, valamibe bele kellett bukni.

7-2.png

7-3.png

2020.06.11 - A villa.
8-2.png

8-3.png

Ezek az arcok nem szarakodtak, hogyha ünneplésről volt szó. Ennyi idő után, amint vége volt az üzletnek, ki akartak paterolni. Éppen az ajtó felé mentem, követve Hector utasításait, és hirtelen lövésekre lettem figyelmes, felnézek az emeletre és maga RAUL PONAC durrogtat a levegőbe egy pisztollyal. Visító röhögésbe kezdtünk, lejött közénk és rögtön meginvitált, Don Cartucho innentől kezdve lett számomra is simán csak Hector, belátta hogy teljesen felesleges kettőnk közt a viszályt fenntartani, hiszen annak idején tán még jobban benne voltam mint ő, persze az idők változnak. Öcsém.. ez a fazon kettőt tapsolt, és pillanatokon belül megjelent egy kazalnyi kurva, aznap este ismerkedtem meg a legtöbb emberrel akivel a későbbiekben persze dolgoznom kellett, azon az estén ott volt Casimiro Velazquez is, a legszorosabb munkatársam.

8-4.png

8-1.png

((IC ELÉRHETŐ FÉNYKÉP - Raul Ponac mobilja, 2020.06.11))
A képen Felipe Ortega, Hector Ordonez, Lalo Marvera, valamint Casimiro Velazquez látható kitakart arccal egy jakuzziban ahogy lányokkal múlatják az időt. A kép később a nyilvánosság elé is kiszivárgott.

2020.06.12 - Kelet Los Santos, Casimiro Velazquez lakása.
9-1.png

9-4.png

Másnap reggel rögtön elsiettem újdonsült barátomhoz, Casimirohoz. Mi ketten nagyon összebarátkoztunk, és ami ezt a barátságot összekovácsolta az nem volt más mint a kábítószer. *röhögés* Hát igen, az a bajkeverő minden második nap az én Jeffersoni hotelszobámban kötött ki, hogy szippantsunk egy kicsit, én pedig nem bántam, a barátnőjének mindig azt mondtuk hogy dolgozni megyünk, amint megjelent a fekete autó, mindketten tudták hogy ma este lesz valami. Általában Willowfielden, vagy Gantonon vettük az anyagot, akitől értük.

9-2.png

9-3.png

9-5.png

2020.06.14 - Fort Cartson, valami sztriptízklub.

10-1.png

10-2.png

10-4.png

Igen, igen, vannak itt fényképek. *kever az asztalon* Hát minden este szinte bárokba jártunk, felügyelni. Ezt sokan nem tudták, de akkoriban a Los Santos keleti részén található szórakozóhelyek 70%-át a kartell felügyelte, persze mindezt kézalatt. Szóval, ott kellett lennünk, ha esetleg gond adódna, ott szedtük be a pénzeket, ott cseréltünk árút. Na meg, ennél kellemesebb munkahelyet nem is találhattunk volna, ami azt illeti.
Casimiro behajtóként dolgozott, ó járt velem, egyfajta védelmi emberként, de amikor szükség volt rá, általában az eszével oldotta meg a dolgokat, így volt ez aznap este is. A tulajdonost ismertem már egy korábbi estéről, bemutattak neki, rögtön intézett nekünk két gárét, ez.. ezeken a képeken ők láthatóak. Istenem milyen jó is volt a kurva anyját.
10-3.png

2020.06.15 - Jefferson motel, Lalo Marvera szobája.
11-1.png

11-4.png

Jó barátságban voltam Casimiroval. Akkoriban eléggé kezdtem rácsúszni a szerekre megint, ő pedig ebben bőven tudott segíteni. Pár hét alatt eljutottunk arra szintre, hogyha begurultam a fekete audival a Ganton sugárút valamelyik sarkára, ketten elénk pattantak, és kérdés nélkül dobták is a "szokásost". Nem volt ez másképp aznap este is. Csak múlattunk, beszélgettünk, megtudtam rengeteg dolgot az életéről, és elmesélte hogyan került kapcsolatba a közös barátainkkal. Casimiro tekintete fagyos lett, előkerült valami, aminek nem szabadott volna aznap este előkerülnie.. Bevallotta hogy kicsinált valakit. A részletekre nem emlékszem.. HÉ, MONDOM NEM ELÉKSZEM. Tényleg nem! A lényeg hogy.. nem, ne-.. Nem fogom feldobni. Gyere csukd rám a kurva bilincset vagy.. *a felvétel megszakad*

11-2.png

11-3.png

11-5.png

2020.06.17 - Észak Los Santos, titkos droglabor.
12-1.png

Casimiro volt az ügyeletes vegyész. Értett a szerekhez, elő tudta állítani, na meg fogyasztani is őket. A sztori röviden annyi, hogy volt nekem egy barátom, akit éppen abban a hónapban csuktak le. Északon üzemeltetett egy garázsbejárat mögötti kis helyen egy labort, ami most üresen állt, pár telefonomba került kideríteni hogy pontosan hol. A saját kezem alatt, százalékos fizetés mellett "béreltük a helyet". Casimiro és én csináltuk ketten, kis kiegészítésként.

12-2.png

13-1.png

((IC ELÉRHETŐ FÉNYKÉP - Furnance klub, biztonsági kamera felvétele, 2020.06.18))
A fotón nem más mint Leonel Marvera, Casimiro Velazquez, és maga Raul Ponac mulat a jól menő szórakozóhelyen.

2020.06.20 - Denver, elhagyatott lakás.
14-1.png

14-3.png

Casimiro és én anyagozunk. Ez.. ez ennyi. Jó, ez így nem igaz. Volt neki egy barátnője, "nyuszi". Sosem mutatta be igazából, de mindig hányni tudtam volna tőle. Azok után, hogy tudtam hogy Casimiro mekkora egy vadállat a munkahelyén, mindig hazament a barátnőjéhez, megölelte és a világ legédesebb fazonja lett. Eléggé, nos eléggé visszataszító volt ,de számomra az derült ki hogy nyuszi sosem tudott semmit az egészről. És, talán ő járt a legjobban ezzel.

14-2.png

14-4.png

2020.06.20 - Jefferson.
15-1.png

Volt egy ismerősöm, akivel egy régi tartozást kellett volna hogy rendezzek aznap este, csak hát pénz helyett üres kézzel jött. Elborult az agyam, aznap este beleszaladt a késembe. Erről könnyen beszélek, mivel a részletek már tiszták de hé.. Voltam valaha ideges? Aznap este az voltam. Az este végén persze kaptam segítséget az eltakarításban, a részletekről pedig inkább később.

15-2.png

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
KRÓNOLÓGIA II. - AVAGY MI VAN VELEM

2020.06.15 - Jefferson motel, Lalo Marvera szobája.
11-1.png

11-4.png

Jó barátságban voltam Casimiroval. Akkoriban eléggé kezdtem rácsúszni a szerekre megint, ő pedig ebben bőven tudott segíteni. Pár hét alatt eljutottunk arra szintre, hogyha begurultam a fekete audival a Ganton sugárút valamelyik sarkára, ketten elénk pattantak, és kérdés nélkül dobták is a "szokásost". Nem volt ez másképp aznap este is. Csak múlattunk, beszélgettünk, megtudtam rengeteg dolgot az életéről, és elmesélte hogyan került kapcsolatba a közös barátainkkal. Casimiro tekintete fagyos lett, előkerült valami, aminek nem szabadott volna aznap este előkerülnie.. Bevallotta hogy kicsinált valakit. A részletekre nem emlékszem.. HÉ, MONDOM NEM ELÉKSZEM. Tényleg nem! A lényeg hogy.. nem, ne-.. Nem fogom feldobni. Gyere csukd rám a kurva bilincset vagy.. *a felvétel megszakad*

11-2.png

11-3.png

11-5.png

2020.06.17 - Észak Los Santos, titkos droglabor.
12-1.png

Casimiro volt az ügyeletes vegyész. Értett a szerekhez, elő tudta állítani, na meg fogyasztani is őket. A sztori röviden annyi, hogy volt nekem egy barátom, akit éppen abban a hónapban csuktak le. Északon üzemeltetett egy garázsbejárat mögötti kis helyen egy labort, ami most üresen állt, pár telefonomba került kideríteni hogy pontosan hol. A saját kezem alatt, százalékos fizetés mellett "béreltük a helyet". Casimiro és én csináltuk ketten, kis kiegészítésként.

12-2.png

13-1.png

((IC ELÉRHETŐ FÉNYKÉP - Furnance klub, biztonsági kamera felvétele, 2020.06.18))
A fotón nem más mint Leonel Marvera, Casimiro Velazquez, és maga Raul Ponac mulat a jól menő szórakozóhelyen.

2020.06.20 - Denver, elhagyatott lakás.
14-1.png

14-3.png

Casimiro és én anyagozunk. Ez.. ez ennyi. Jó, ez így nem igaz. Volt neki egy barátnője, "nyuszi". Sosem mutatta be igazából, de mindig hányni tudtam volna tőle. Azok után, hogy tudtam hogy Casimiro mekkora egy vadállat a munkahelyén, mindig hazament a barátnőjéhez, megölelte és a világ legédesebb fazonja lett. Eléggé, nos eléggé visszataszító volt ,de számomra az derült ki hogy nyuszi sosem tudott semmit az egészről. És, talán ő járt a legjobban ezzel.

14-2.png

14-4.png

2020.06.20 - Jefferson.
15-1.png

Volt egy ismerősöm, akivel egy régi tartozást kellett volna hogy rendezzek aznap este, csak hát pénz helyett üres kézzel jött. Elborult az agyam, aznap este beleszaladt a késembe. Erről könnyen beszélek, mivel a részletek már tiszták de hé.. Voltam valaha ideges? Aznap este az voltam. Az este végén persze kaptam segítséget az eltakarításban, a részletekről pedig inkább később.

15-2.png

Cukro

hasagi
2019. 01. 10.
814
4 807
23
Cegléd
V4 karakter
Leo Duffy
LV karakter
Raul Ponac
A 20. oldalhoz érve sajnálatos módon újítani akarunk, a frakciót átalakítjuk, legalábbis tervben van. Köszönjük szépen mindazoknak akik részt vettek megannyi RP-ben, segítették a frakció működését, követte a történéseket. Megpróbálunk hasonló színvonalú RP-t folytatni az átalakítással, amit hamarosan publikálunk is. Öröm volt részt venni ebben a projectben, úgy érezzük kimaxoltuk a lehetőségeket. Merem állítani és remélni egyben, hogy maradandót alkottunk. Javarészt ugyan azzal a csapattal vágunk bele a következő projectbe. Elsősorban szeretnénk megköszönni az embereknek, akik karakterdevelopmentet vezettek az ittlétük alatt:

Raul Ponac - Katonából katona. @me
Bruno Zaragoza - Bruno Zaragoza - @russzo
Felipe Ortega - F. Ortega - @Ervinj1
Leonel Marvera - OH SHIT IT'S LALO! - @daniv
Alejandro Enrique - "El camino de la vida de un asesino. "the wrinkled man" - Alejandro Enrique - @Cadey
Eustaquio Pedraza - Eustaquio Pedraza - @Scott
Jose Urena, Marcos Vera - Si estás decepcionado con el lado bueno, Entrégate al diablo. - @deveron, @KaneR
Amaia Ugarte - Love, Amaia? - @armee
Fernando Alarcón - Üzletemberből alattomos bűnöző - @aBeno
Erberto Bonilla Chavez - Soy el fuego que arde tu piel - @userjuan
Alvaro del Pozo - Todo sucede por una razón. - @Raven
Lina Harding, Alexa Harding - red lips have a stupid price - @Csele
Jorge Mendoza - Todo lo que tengo so armas - @Grim
Felix Ortiz - El Martillo - @Ervinj1
José Salazar Ortiz - That dirty money is too clean. - @Grim
Abbie Petty - Too young to love but too old to cry. - @Moises_Carvallo
Pedro Quesada - La Casa de las Sirenas - @Ervinj1
Anthony Garfinkel - Dávid csillaga - @yungmilu
Manuel Carvallo - Manuel Carvallo - @Tranes
Rafael Cazalla - Soldier - @JECE
Mauricio Manzanedo - mexican sinner - @Hero
Aya Huertas - Somos ángeles que caímos desde el cielo. - @armee
Mercedes Huertas - Nem olyan Mercedes vagyok amit elvihetsz próbakörre. - @Krisz
Juan Quintero Ochoa - La Vida De Un Narcotraficante - @Almighty.
Chale Varela - Do you like my shackle? - @Dane
Gael Quiroga - Fortes fortuna adiuvat. - @alinutza
Jairo Pozo - Jairo Pozo - @rooland
Saul Pekarsky - Better Call Saul! - @yungmilu
Carmelo Salvador Ordonez - Egy kivégzőtiszt testében - @slippin henny

Mellettük megemlítetnénk még @Vimot -ot, aki sokat tett a frakció fejlődéséhez. A frakció alatt futott bandák is hatalmasat alkottak, sokat tettek hozzá a színvonalhoz. Búcsúzóként készültünk két videóval.

Nem utolsó sorban pedig köszönjük a közel 30 ezer megtekintést.
2019.11.21. - 2020.07.27.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.