InGame neved:
► Carlos Wiber ◄
A ban időpontja:
► 2024. 12. 13. 00:47 ◄
A ban időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Öregember ◄
A ban oka:
► Terrorista ideogóiával való viccelődés: Nos ugye bejött a petárda meg a tüzijáték én meg kiakartam próbálni őket, vettem is lőttem 2-2t aztán eszembe jutott az a szó nem akarom le irni de szerintem tudod mire gondolok na igen én ezt /s ******** kiabáltam és közbe nyomtam a petárdát ez mind a zacinál volt én azt hittem ezzel nem lesz semmi gond csak hogy ott volt Öregember. Be Dutyzott és akkor megbeszéltük én mondtam hogy ezt komolyan gondoltam de nem tudtam hogy nem lehet ilyet csinálni és megkaptam a bannt azóta meg rájöttem hogy nagy fas*ság volt ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Szép napot/estét! Az incidens óta eltelt egy kis idő és ez idő alatt átgondoltam azt amit tettem és, hogy miért csináltam, nagyon megbántam. Így jobban belegondolva elég nagy hülyeség volt ez az én részemről, hogy ilyet tettem. Nagyon szeretnék újra a szerver tagja lenni, meg hiányzik az amikor egy este csak haverokkal leülünk a gép elé és játszunk. Főleg most, hogy event is van, azt is kiszeretném próbálni v4-en, nem csak lv-n. Nagyon sajnálom azt amit tettem és ígérem több ilyen nem lesz. Nagyon megköszönném, ha unbannolnál. Beismerem, hogy hibát követtem el és újból szeretnék a szerveren játszani a barátokkal. ◄
Megjegyzés:
► Unban fejében jailt is ülök ◄