Cancún Nueva Generación Cartel kérelme.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
300
2 250
V4 karakter
Firat Yasar
A skinek letöltésében sok munka lehet. De gondolom legalább megkérdeztétek @Cshanad ékat, hogy figyu már, használnánk a skint. Ja, basszus.
Felmész VK-ra, keresgélsz tíz percet és megtalálod a csanád saját egyedi eltulajdonított skinjét. Nem tudom mihez kellene engedély. Ha itt tartunk, a szerveren lévő fejek 70%-a 80 darab alkalommal lett felhasználva, átszínezve a textúra a ruhán, már tökéletes? :D Többet nem fűzök hozzá.

Cshanad

ja da draußen tausend girls, aber keine so wie du
2019. 01. 10.
580
20 646
Fünfkirchen
soundcloud.com
V4 karakter
Wenla Eskelsdotter
Felmész VK-ra, keresgélsz tíz percet és megtalálod a csanád saját egyedi eltulajdonított skinjét. Nem tudom mihez kellene engedély. Ha itt tartunk, a szerveren lévő fejek 70%-a 80 darab alkalommal lett felhasználva, átszínezve a textúra a ruhán, már tökéletes? :D Többet nem fűzök hozzá.
A miénken volt javítva több dolog is, nem 1/1 használtuk.
Én csak véleményt nyilvánítok, és szerintem etikátlan, a többi okot meg úgyis megírják majd még páran ettől valószínűleg sokkal rosszabb hangnemben is, elnézve a te hozzászólásod stílusát.
További sikereket.

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
300
2 250
V4 karakter
Firat Yasar
Feat. OUR ex Turkish Organization or sum

Nem tudom mi a tervetek azzal amit @Dazan -ék maxoltak de gl ig
Jelen voltam a frakiban, tudom hogy jól pörgették a srácok, ezért respect is nekik. Megpróbálunk egy kicsit más vonalakat belevinni, fórumon topicban látható lesz tevékenységünk úgy is. Már ez a kartell vonal részünkről több mint kimaxolás volt. Szavazás alapján esett a törökre a választás.

OLAY

Barangoló
2019. 03. 15.
127
689
V4 karakter
Isaie_Noir
LV karakter
Tyrone_Prince
V2 karakter
Zilahi_Oliver
A frakció neve hogyhogy erre a valasztasra esett?

• Tetszik
Reactions: kristof5176

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
300
2 250
V4 karakter
Firat Yasar
A frakció neve hogyhogy erre a valasztasra esett?
Fiktív alapú lesz, akár csak a Cancún jelenlegi verziója. Hasonlóan a Söylemez gang-hez ami IRL is megtalálható, csak nagyrészben változtatva történet, életvitel ügyileg. A női vk-s eltulajdonított skint pedig ma estére cseréljük😀

• Fájdalmas
  • Imádom
Reactions: Witgu és Cshanad

Dazan

piálás diszkóban kistraktoron
2019. 03. 27.
292
3 140
21
V4 karakter
Marko Đurašević 🇷🇸
LV karakter
Hank Aldridge 🇺🇸
Feat. OUR ex Turkish Organization or sum

Nem tudom mi a tervetek azzal amit @Dazan -ék maxoltak de gl ig
Nekem is hiányzik 2022, szerintem Firat Yazarnak is ismerős a mapolás, talán ez ihlette:
etterem.jpg

Egyébként ha jól tudom, ezt a mapolást @TrockenSocken csinálta, úgyhogy szerintem korrekt lett volna azért megemlíteni. A skinekről leírták a dolgokat, maga a koncepció egyébként sok roleplay potenciált hordoz magában, viszont szerintem ez már ki lett aknázva a korábban említett projektben, nem tartom egyedinek ezt a fajta megvalósítást sajnos, de nem rosszindulatból szóltam hozzá, a legjobbakat kívánom.

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
300
2 250
V4 karakter
Firat Yasar
Nekem is hiányzik 2022, szerintem Firat Yazarnak is ismerős a mapolás, talán ez ihlette:
etterem.jpg

Egyébként ha jól tudom, ezt a mapolást @TrockenSocken csinálta, úgyhogy szerintem korrekt lett volna azért megemlíteni. A skinekről leírták a dolgokat, maga a koncepció egyébként sok roleplay potenciált hordoz magában, viszont szerintem ez már ki lett aknázva a korábban említett projektben, nem tartom egyedinek ezt a fajta megvalósítást sajnos, de nem rosszindulatból szóltam hozzá, a legjobbakat kívánom.
Persze az exterior helye és map koncepciójából lett ötlet merítve, viszont véleményem szerint átdolgoztuk, és nem kevés időt fektettünk bele. Nem tudtam, tudtuk ki csinálta az előzőt, ezért nem került tag.

• Tetszik
Reactions: Levi420

OLAY

Barangoló
2019. 03. 15.
127
689
V4 karakter
Isaie_Noir
LV karakter
Tyrone_Prince
V2 karakter
Zilahi_Oliver
Fiktív alapú lesz, akár csak a Cancún jelenlegi verziója. Hasonlóan a Söylemez gang-hez ami IRL is megtalálható, csak nagyrészben változtatva történet, életvitel ügyileg. A női vk-s eltulajdonított skint pedig ma estére cseréljük😀
Furcsáltam, hogy a név megegyezik a mi “Turkish Organization” volt frakciónkéval, és ezzel együtt a mappolás is. Azt leszamitva hogy az elejere hozza lett rakva valami nev. Megtetszett ez az “Organization”?

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
300
2 250
V4 karakter
Firat Yasar
Furcsáltam, hogy a név megegyezik a mi “Turkish Organization” volt frakciónkéval, és ezzel együtt a mappolás is. Azt leszamitva hogy az elejere hozza lett rakva valami nev. Megtetszett ez az “Organization”?
Frakció története, tematikája teljesen más lesz mint ami nektek volt.

Cshanad

2019. 01. 10.
580
20 646
Fünfkirchen
soundcloud.com
V4 karakter
Wenla Eskelsdotter
Nyílvánvaló, de nem is ez volt a kérdésem. Sok sikert kívánok!!!
A skinnel sem ment át hogy mi a gond, csak ki lesz cserélve, mert a gonosz rosszakaróknak nem tetszik.
Több sebből vérzik a sztori, de kifejteni nem is lehet emiatt:

87ea8952891e51553d55d90dc649bbf3.gif

OLAY

Barangoló
2019. 03. 15.
127
689
V4 karakter
Isaie_Noir
LV karakter
Tyrone_Prince
V2 karakter
Zilahi_Oliver
Nem tudom mikor láttad hogy én a skinekre mondok bármit is. 👺

Cshanad

2019. 01. 10.
580
20 646
Fünfkirchen
soundcloud.com
V4 karakter
Wenla Eskelsdotter
Látom nagyon átment.
Az nem baj hogy még mindig nem az a gond hogy honnan van, hanem az hogy pofátlanság? :)
Egy üzenetet nyugodtan írhattatok volna, hogy felhasználnátok, nem lett volna belőle gond.
Nem tudom mikor láttad hogy én a skinekre mondok bármit is. 👺
Nem te, hanem arra értettem hogy én is hiába próbálok érvelni a saját véleményem mellett, csak megsértődve kicserélik úgy hogy még a probléma gondolata sem közelítette meg a kobakokat, a tieteknél meg majdnem ugyanez a helyzet, csak beloopolják válasznak hogy nem baj ez másmilyen, ahelyett hogy megválaszolnák amit amúgy kérdeztél.

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
300
2 250
V4 karakter
Firat Yasar
Látom nagyon átment.
Az nem baj hogy még mindig nem az a gond hogy honnan van, hanem az hogy pofátlanság? :)
Egy üzenetet nyugodtan írhattatok volna, hogy felhasználnátok, nem lett volna belőle gond.

Nem te, hanem arra értettem hogy én is hiába próbálok érvelni a saját véleményem mellett, csak megsértődve kicserélik úgy hogy még a probléma gondolata sem közelítette meg a kobakokat, a tieteknél meg majdnem ugyanez a helyzet, csak beloopolják válasznak hogy nem baj ez másmilyen, ahelyett hogy megválaszolnák amit amúgy kérdeztél.
Ha felkerestek privátban válaszolok szívesen egyéni kerdesekre. Ennek szerintem nem itt a helye. Nyilván nem lehet mindenkinek megfelelni, értem hogy ti használtàtok a skint, rengeteg fej, skin hasonlat van a szerveren amit legalább 8 frakció használt fel vkrol, nem hinném hogy egyesével kikeresték hogy kinek mikor volt bent milyen verzióban és írtak rá az emberekre.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Hűha
Reactions: Plekni és puskás
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.