Cancún Nueva Generación Cartel kérelme.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
300
2 249
V4 karakter
Firat Yasar
Neved:

< Gil Acin >

Frakciód neve:

<
Cancún Nueva Generación Cartel>

Amit szeretnél kérni (rövid leírás):

<
Frakció nevének átírása [ Yasar Turkish Organization ] , skinek, map cseréje. >

Mapolás (képek, videó, stb illetve a mapolás neve amit ki kell szedni):

<
CCNG20240527 kivétele, TURKISH20241109 berakása.
>

Skinek (képek/videó az új skinekről):

<
>

image.png

Jármű mod (képek/videó):

<
- >

Kapuk (törlés esetén ID-vel megadva):

<
- >

Egyéb megjegyzés:

<
Külön köszönet azoknak akik hozzájárultak hogy létrejöhessen a fejlesztés : @Deniel. @Szerzooo @puskás @davdev @Marciliesz @StevenHawks @Facenit >

Letöltő link (ne data.hu):

<
Letöltési linkeket 17-ig továbbítjuk borisznak privátban, illetve hamarosan megírjuk az Email-t is. >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
300
2 249
V4 karakter
Firat Yasar
miért használtok el objectet az étteremre ? egyedi intivel lazán megoldhatnátok nem ?
Egy kis változatosság, összeültünk felső körben a frakción belül, nem szerettünk volna túlzsúfolt HQ-t mapolni. Illegálnak szerintem nincs rá szükség, így bőven volt objectünk amit feltudtunk használni erre a célra. Nem vesztettünk vele semmit, nyilván értem a koncepciót, van, és volt is berendezhető interiros éttermünk, de ebben egy kicsit több lehetőséget látunk jelenleg.

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
300
2 249
V4 karakter
Firat Yasar
A skinek számomra több mint érdekesek, sok sikert ettől függetlenül.
Nyilván nem 100%-os tökéletes, gyönyörű egyedi skinek, hisz nem értünk a textúrázáson és apró blenderes hibajavításokon kívül máshoz. Bőven elég kifizetni jelenleg a fejlesztés árát, hogy már ezért is kell. Személy szerint nem fizetnék még plusz 4-5 ezer ft-ot skinek darabjáért, a srácoknak frakción belül megfelel, remélhetőleg lesz akinek a jövőben is elnyeri tetszését a játékosbázisból.

vajaska

Újonc
2021. 09. 23.
28
262
V4 karakter
Kemen Zaldivar
A skinek számomra több mint érdekesek, sok sikert ettől függetlenül.
Én máshogy fogalmazok, igénytelenek.

Megértem hogy nem értetek a skin készítéshez, én sem. Viszont egy kicsit több időt belefektettek és mélyebbre nyúltok, sokkal jobb skineket is találhattatok volna. Konkrétan felmentem chll skins dcre és kapásból találtam kettőt a kérelemben lévő skinek közül. Ez körülbelül öt perc alatt. Elhamarkodott döntésnek gondolom ezt az egészet, de mindenesetre sok sikert hozzá.

StevenHawks

Újonc
2022. 09. 07.
42
47
30
Sárospatak
V4 karakter
Alfonso Baltazar
LV karakter
Steven Hawks
V2 karakter
Steven Hawks
1. Nem rosszból de olyan skint, ami már valamilyen úton módon nem lett volna bent akár egészben, akár részletben nem találsz.
2. A skineket bőségesen lehet még formázni, hiszen a see-nek köszönhető rengeteg kiegészítő van, amivel érdekesebbé/ egyedibbé lehet tenni egy skint (bármi is annak az alapja).
3. Egy frakció mindig fejlődik, ha az arravaló emberek vannak benne. Itt is eljött egy új fejezet. Ha nehézkesen is indul el, de elindul. Emberek munkája van benne, ami dícséretre méltó.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.