BuszSoföri munka fellenditése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TamasX553

Újonc
2020. 07. 27.
4
8
LV karakter
Alberto Bean
Szerintem egy nagyon jópófa, élvezetes, szórakóztató munka a buszsoför. Csak egyetlen gond van vele, hogy nagyon keveset keresnek a buszsoförök. Azt szeretném javasolni hogy kicsit újitsák fel azt a munkát, ami alatt azt értem hogy belehetne tenni többféle útvonalat, különbözö szinű buszokat, és megemelni a fizetésüket. Pl: minden megálloban 200-300 dollár között kapjon random egy pénzösszeget. Szerintem ez igy fair fizetés lenne. És miért lenne hasznos? A játokosok rájönnének hogy lehet a buszozással is keresni, és nagyker. futár mellet lenne egy másik olyan munka amivel lehet szépen keresni. Meg a városba nemcsak nagykeres autokat lehetne látni, hanem buszokat is, amik szineznék a város esztétikáját. További szép napot mindenkinek és jó játékot :D

Paddy

JUICER - DUD
2019. 01. 16.
208
729
V4 karakter
Paddy O Ryder
LV karakter
Lilith Ryder
Ha jól tudom most 90$ / utas és maximum 6 utas/ megálló. amikor bekerült a nagyker letoltam benne 1 kört de a buszozást jobban láttam pénzszerzésre a kezdőknek. Azonban valljuk be a nagyker feelingesebb és modernebb munka mint a buszozás. Nagyjából egálban látom a két kereseti lehetőséget de még így is a buszozás javára inkább. Felesleges emelni.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Heló!
Míg a buszokkal lehetett legjobban keresni addig pedig csak azokat láttuk mindenhol, én örülök, hogy most inkább Sprinter van, mert kisebb járművel kevesebb örült dolgot lehet csinálni, mint a busszal, pláne, hogy ott nincs levonás az állapot miatt. Ezért ott gyakoribb a derbizés a busszal sajnos.

• Tetszik
Reactions: Outlaw és aChester

TamasX553

Újonc
2020. 07. 27.
4
8
LV karakter
Alberto Bean
Ha jól tudom most 90$ / utas és maximum 6 utas/ megálló. amikor bekerült a nagyker letoltam benne 1 kört de a buszozást jobban láttam pénzszerzésre a kezdőknek. Azonban valljuk be a nagyker feelingesebb és modernebb munka mint a buszozás. Nagyjából egálban látom a két kereseti lehetőséget de még így is a buszozás javára inkább. Felesleges emelni.

Szia. A vidéki busznál igen 90 dollár/fő, a városinál 55 dollár/fő. Szerintem abszolut nincs egálba, Nagyker. futárnak ha szernecséje van 1 óra altt össze tud szedni 30 ezer dollárt is. De buszsoförként 12, 13 ezer dollár tud összejönni egy óra alatt.

TamasX553

Újonc
2020. 07. 27.
4
8
LV karakter
Alberto Bean
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! ~ Bakusz
Heló!
Míg a buszokkal lehetett legjobban keresni addig pedig csak azokat láttuk mindenhol, én örülök, hogy most inkább Sprinter van, mert kisebb járművel kevesebb örült dolgot lehet csinálni, mint a busszal, pláne, hogy ott nincs levonás az állapot miatt. Ezért ott gyakoribb a derbizés a busszal sajnos.

Szia. Egy szoval se mondtam hogy a buszozás kell legyen a legjobban fizetett munka. Csak anyit hogy megemelhenék kicsit a jelenelgi fizetést. Ez se rosz ötlet hogy a buszoknak állapot sávot létrehozni és állapothoz képest fizessen a munkáért többet/kevesebbet. És szerintem Buszal derbizni lehetetlen, főleg városival, mert valjuk be, a buszok nagyon nagyon lasan gyorsulnak fel, és mire feltudnál gyorsulni jön egy kanyar, vagy megálló, mig a Sprinterel könnyebb derbizni, mert jobban gyorsul. A vidéki nél pedig anyi dombra kell felmenni, hogy arra se tudnám mondani a derbizést...

• Tetszik
Reactions: Morozno

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
Hello! Szerintem ez egy elég hasznos , és jó ötlet. Én is szeretek buszozni a szerveren , viszont nagyon keveset lehet belőle kihozni. Adnám ha bekerülne. TÁMOGATOM

aChester

Remélem egyszer még látjuk egymást!
2019. 04. 12.
763
1 426
18
V4 karakter
Moshe_Montefiore
LV karakter
Lun_Greer
V2 karakter
Chester_Binder
Szerintem jó ez így ahogy van. Nem kell a szerverre több pénzt behozni.

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Sziasztok. Lényegtelen lenne megint csak laggoltató scriptek lennénk bent. 1 hétig fel van pörgetve mindenki ezt nyomja utánna pedig megint megy a kukába. Értelmetlen az egész. Inkább a fejlesztők másba fektessék bele az idejüket.

• Tetszik
Reactions: aChester

Csoka

Zöldfülű
2019. 01. 10.
171
179
21
LV karakter
Bowen Hobbs
A munkát lehetne frissíteni, ez tény, és való, de könyörgöm, ne történjen ugyanaz mint a társszerveren, hogy bekerül és új munka, ami állítólag jobban keres mint a többi, ezért követeljük a többi munkának a fizetésemelését is, tudjuk, hogy most a másik szerveren gazdasági gondok vannak...

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Elég volt már a sok fizetésemelésből! Inkább a busznak is kéne az állapotjelző. Számtalanszor húzta már rám buszos csak úgy poénból a kormányt.

• Tetszik
Reactions: LeRoy és Csoka

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Hát ha én felszállok arra a buszra akkor az nem lesz unalmas ;) jó kis hobby, de témánál maradva én a nagyker fizetését csökkenteném és az összes munkáért szinte ugyanannyi fizetést adnék óránként max. 20.000$ de inkább 15.000$. Így a játékosok ha a fizetésre mennek akkor csinálhatnák azt amit szeretnének, akik meg eddig is azt csináltál amit kedvelnek akkor azok meg kapnának egy jó fizetést, és nem lennének gazdasági gondok. Persze nem biztos hogy jól gondolom ezt, mint sok mást.

Utoljára szerkesztve:

huba747

Újonc
2019. 03. 28.
33
30
LV karakter
Dante Ventura
Tetszik az ötlet, sokkal színesebb lenne így a város. Meg a többi melónál is tök jó lenne szerintem picit fennebb tornázni a fizut, esetleg aki több ideig nyomja, egy idő után nagyobb fizut kapjon, legalább mindenki azzal keresné a pénzt amivel szeretné. Nameg ugye a nagykernél sem lenne bolondok háza.

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
A több fizetés mit sem érne, mivel abban a pillanatban az árak emelkedni kezdenének. Így is elég szörnyű látni hol tartunk. A hideg kiráz tőle.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.