ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ EGYESÜLET KÁRESETI JELENTÉS MŰSZAKI MENTÉSEK
Önkéntes Tűzoltó neve: Bud Balázs Önkéntes Tűzoltó beosztása: Önkéntes Káresetről készült, leadott képek száma: 2 db Rövid leírás a káresetről: Hívásra mentünk ki Jamesel egy vízbe eset gépjármű miatt . Személyi sérülés nem volt kihúztuk a gépjárművet
Önkéntes Tűzoltó neve: Bud Balázs Önkéntes Tűzoltó beosztása: Önkéntes Káresetről készült, leadott képek száma: 3 DB Rövid leírás a káresetről: Tomosal kimentünk egy vízbe borult gépjármű miatt . Személyi sérülés nem volt lementem beakasztótam gépjárművét és kihúztuk .
Önkéntes Tűzoltó neve: Bud Balázs Önkéntes Tűzoltó beosztása: Önkéntes Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: Milivoje kimentünk riasztásra egy felborulta jaműhez
Önkéntes Tűzoltó neve: Bud Balázs Önkéntes Tűzoltó beosztása: ÖNkéntes Káresetről készült, leadott képek száma: válasz helye Rövid leírás a káresetről: hívásra mentem ki és egy motort kelet kihúzni a vízből
Önkéntes Tűzoltó neve: Bud Balázs Önkéntes Tűzoltó beosztása: Önkéntes Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: Felderítés közben Bánya melletti kúton egy felborult gépjárművet találtunk . személyi sérülés nem volt szivárgás nem volt
Önkéntes Tűzoltó neve: Bud Balázs Önkéntes Tűzoltó beosztása: önkéntes Káresetről készült, leadott képek száma: 1 db Rövid leírás a káresetről: Nav kért miniket egy vízbe eset kocsi mait . járművet kihúztuk a vízből
Önkéntes Tűzoltó neve: Bud Balázs Önkéntes Tűzoltó beosztása: Önkéntes Káresetről készült, leadott képek száma: 2 DB Rövid leírás a káresetről: Nav kért mienkt műszaki mentéshez . Felborult gépjárművet vissza állítottuk szivárgás nem volt és áramtalanítótuk
Önkéntes Tűzoltó neve: Bud Balázs Önkéntes Tűzoltó beosztása: Önkéntes Káresetről készült, leadott képek száma: 2db Rövid leírás a káresetről: Felderítés közben alagútban egy nagyobb zűrzavaros balesthez érkeztünk és segédkeztünk