Brute Camper- kellékek visszahozása.

Icco

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
144
581
25
V4 karakter
Linda Manders
Támogatom, emiatt vettem pár hónapja Campert, szintén belefutottam ugyanebbe. Aztán eladtam, mert enélkül kevésbé feelinges. Remélem hamarosan visszakerül.

Sxeráf

Újonc
2020. 07. 21.
73
78
Támogatom, én magam is rendelkezem camperrel és szomorúan vettem észre hogy ki lett véve ez a funkció

Peterson1213

Újonc
2019. 08. 07.
9
7
19
V4 karakter
Mayleen Isao
LV karakter
-
V2 karakter
-
Hali, én is csak támogatni tudom, a napokban gondolkoztam hogy kéne majd vennem egy campert. de így el ment a kedvem ettől, remélem a jövőben még látjuk ezt a funkciót.

Swend

Zöldfülű
Támogató
2023. 02. 21.
150
78
20
Szekszárd
V4 karakter
Feliciano Escudero
LV karakter
❌
V2 karakter
Secret.
Nem is értem, hogy milyen indíttatásból lett ez kivéve és hanyagolva a mai napig. Néhány dolog nagyon nem áll össze, hogy miért nincs vele foglalkozva amikor annyi ember szeretné és nem egy egetrengető kérés, mivel már volt is így és működött.(És ez csak egy a sok közül.) Támogatom, csakis színesiti az RP-t.

• Imádom
Reactions: Icco

Peterson1213

Újonc
2019. 08. 07.
9
7
19
V4 karakter
Mayleen Isao
LV karakter
-
V2 karakter
-
Nem is értem, hogy milyen indíttatásból lett ez kivéve és hanyagolva a mai napig. Néhány dolog nagyon nem áll össze, hogy miért nincs vele foglalkozva amikor annyi ember szeretné és nem egy egetrengető kérés, mivel már volt is így és működött.(És ez csak egy a sok közül.) Támogatom, csakis színesiti az RP-t.
Nagyon örülnék ha vissza jönne, rp ügyileg nagyon sok lehetőséget adna.

briaNV3

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
278
183
22
Hatvan
V4 karakter
Brian D Burnett
LV karakter
Brian D Burnett