Blackjack szabályok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
347
616
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Desmond Sinclair
zoldlogo.png

Neved:
< Aaron Webb >

Az észrevétel időpontja:
< 2023-03-27 >

Kép:
< >

Részletes leírás:
< A Blackjack játék a kaszinóban nem a játék szabályainak megfelelően működik. A rendszer nem megy el 17-ig, vagy tovább, a dealernek csak utána szabadta "stand"-elnie. Ehelyett 15-15-re pusht deklarált, 15-16-ra pedig elvesztettem a kört. Emellett a soft ace kártyát nem mutatja sehogyan, jó lenne ha ez követhető lenne. Rengeteg kört elvesztettem emiatt, pedig még esélyem lett volna nyerni.
Edit: Szerencsémnek hála, sikerült albumba gyűjteni a hibát, így több irányból is látszik, hogy hol a probléma.>

Időpont:
< Ugyan az mint az észrevétel időpontja. >

Utoljára szerkesztve:

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Tudomásom szerint ez nem hiba, mivel gyakorlatilag mindig így működött, a régi kaszinó rendszerben is. Nem gondolom, hogy változtatnának rajta.

Az egyetlen különbség, amely valóban csökkentette a nyerési esélyeket, hogy kikerült a "Surrender" lehetősége, azaz ha a kapott két lapod rossznak találtad, feladhattad és a téted felét visszakaptad. Most viszont kénytelen vagy végigmenni, nem szállhatsz ki, holott ha mondjuk 12/13/14-el kezdesz, ésszerű döntés lehetne.

A "soft ace" kapcsán mi a probléma pontosan? Mindaddig "soft" marad, amíg a kézben lévő lapjaid értéke nem lépi túl a 21-et. Utána automatikusan "hard ace"

• Tetszik
Reactions: Vakus

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
347
616
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Desmond Sinclair
Értem, hogy eddig is így volt, de eddig sem volt jó. Sehol nem írja le a blackjack szabályokat amiket betartat a rendszer. Soha nem játszottam és még nem is láttam olyan fajtáját ahol a dealer megállhat 17 előtt. Hosszas keresés után se találtam olyan módot ahol nekem például a második képen a dealer nyer ellenem 16-15-re. Sehol nem írja le, hogy ez lehetséges. Ezért gondoltam ezt szimpla logikai hibának a kódban. Szerintem ez így közel nem fer.

A soft hand-el kapcsolatban csak annyi lenne, hogy írja valahogy hogy nekem az van, először azt hittem, hogy ha nem a blackjack szabályai alapján játszom, akkor nincs soft hand a rendszerben, pedig van. Csak annyit kérek, hogy valahogy hasonlóan írja ezt:

• Tetszik
Reactions: Padawan180

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Értem, amit írsz.
Jelenleg a szerveren futó blackjack esetén a dealer meg fog állni bármikor, ha push van, vagy ha túllépi az ő kezében lévő lapok értéke a tiedet. Tulajdonképpen ezen és a surrender hiányán kívül mindenben követi a szabályokat, bár le van egyszerűsítve kicsit (pl. nincs split).

Moszat

.45 in your face, have a great day
2019. 01. 12.
607
1 089
20
V4 karakter
Harrison Brook
LV karakter
Lucas Warner
Kétféle szabály szerint lehet játszani a blackjacket. Az egyik az, hogy 17-nél, és az felett megáll az osztó. A másik játékmód az, hogy addig húz az osztó, míg be nem sokall, vagy nem lesz több neki, mint a játékosnak. A szerveren mindig is a második szabály szerint voltak az asztalok, szóval hibának nem nevezhető, legfeljebb ötleteknél lehet nyitni egy topicot, hogy mindkét játékmódból legyenek asztalok. (Lehet, hogy régen a "stand on 17" szerint volt, nem emlékszem igazán, bocs ha rosszul tudom)

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 197
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új rendszerekkel és hibákkal (reméljük minél kevesebbel 😂) ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan hibát írtál le ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az topicokra sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Köszönjük, hogy észrevételeiddel segíted a SeeMTA fejlődését! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.