Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Benjamin Gilson Rendfokozat:
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: SIERRA-02 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Jack Mikaelson Zászlós
Wells Adam Törzsőrmester
Anastasia Klara Svetlana Törzsőrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Trust Lee Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
- Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024-08-12 Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 54 § Hatóság félrevezetése 84.1 § Fegyveralkatrész - Birtoklása Az intézkedés részletes leírása:
SIERRA-02-es egységben tevékenykedtem egyedüli megbízottként amikoris Whetstone területén teljesítettem járőrszolgálatot. Ekkor egy narancssárga színű Audi A3 Mk2 típusú gépjármű áthajtott a STOP táblán, levágta a kanyart. Azonnal utána indultam hármas kódban hogy igazoltatás alá vonjam. Rádiózás után megkezdtem az intézkedést, viszont Trust Lee Úr állítása szerint most csináltatta a műszaki adatlapot, miközben az Áprilisi hónapban lett kiállítva az. Győzködött hogy Ő most csináltatta, szervíz számlán sem szerepelt a Műszaki adatlap. Csomagtér ellenőrzése közben nagyon sok fegyveralkatrészt találtam ezért vételeztem egy elérhető egységet, ADAM-223-mas egység segédkezett. Megkértem hogy szálljon ki Trust Lee Úr és tegye hátra a kezeit, előállítom Hatóság félrevezetése és Illegális fegyveralkatrész birtoklása végett. Az eljárás során együttműködő volt az előállított személy ezáltal a letöltési büntetőidejéből 40% enyhítést kapott. ADAM-223-mas egység beszállította a Dillimorei kirendeltségre aholis megkezdtük a kihallgatást.Trust Lee Úr jogaival tisztában volt, nem kívánt élni semelyikkel sem. A kihallgatás végén az illegális fegyveralkatrészeket a megfelelő helyen leadtuk. 87 nap letöltendő börtönbüntetést illetve 104.000 dolláros pénzbírságott kapott. Óvadékra kapott lehetőséget, büntetését 2024/08/12 napi dátumnak a délutáni óráiban megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $104,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 87 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
(1 darab) Tár (Colt-45, Glock-17)
(1 darab) Ravasz és tok (Remington 870)
(1 darab) Cső (M14)
(1 darab) Tus (M14)
(1 darab) Elsütőszerkezet és tus (AK-47) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: ALPHA-03 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Jack Mikaelson Zászlós ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Inocencio Roque Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
2024-08-12 Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 113.2 § Gyilkosság - Emberölési kísérlet hivatalos személlyel szemben 82.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver 80.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény 85.1 § Kábítószer birtoklás - Kis tétel (1-5 gramm / darab) Az intézkedés részletes leírása:
ALPHA-03-mas egységben tevékenykedtem Jack Mikaelson rendőr zászlóssal amikoris Angel Pine területén teljesítettünk készenléti járőrszolgálatot. Ekkor egy piros Porsche 911 Turbo S típusú gépjármű érkezett az erdőbe nagy sebességgel, amikor meglátott minket azonnal kiszállt és detektorozni kezdett. Lekérdeztük a gépjármű forgalmi rendszámát, a tulajdonosnak, Inocencio Roque Úrnak nagyon súlyos priuszai voltak. Elhatároztuk hogy átnézzük az illető ruházatát mivel nagyon érdekesen parkolt le amint meglátott minket. Megközelítettük a detektorozó személyt, kértünk tőle egy Személyazonosító Igazolványt, Ő volt az emberünk. Megkértük hogy tegye a szolgálati gépjárműre a kezeit, ellenőrizzük a ruházatát, ekkor nyúlt a TEC-9-es fegyveréért, tűzpárbaj alakult ki. Jack Mikaelson rendőr zászlós sikeresen eltalálta Inocencio Roque Úrnak mindkettő lábát, földre rogyott. Azonnal szanitécért vételeztünk, Axel a Terrorelhárítástól segédkezett. Mielőtt megérkezett volna a szanitéc és ellátta a sérüléseit, elkoboztam a földön fekvő Úrtól az illegális, nem oda illő dolgokat. Bilincseltük a célszemélyt majd beültettük a szolgálati gépjármű hátsó ülésére. Beszállítottuk a Dillimorei kirendeltségre aholis megkezdtük a kihallgatást. Inocencio Roque Úr jogaival tisztában volt, nem kívánt élni semelyikkel sem. A kihallgatás végén az illegális tárgyakat a megfelelő helyen leadtuk. 265 nap letöltendő börtönbüntetést illetve 300.000 dolláros pénzbírságott kapott. Óvadékra nem kapott lehetőséget, büntetését 2024/08/12 napi dátumnak a délutáni óráiban megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $300,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 265 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
(3 darab) Kokain
(1 darab) TEC9
(109 darab) 9x19mm Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: ALPHA-03 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Jack Mikaelson Zászlós
Lorenzo Justin Főtörzsőrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Crew Carmello Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
2024-08-12 Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 82.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek Az intézkedés részletes leírása:
ALPHA-03-mas egységben tevékenykedtem Jack Mikaelson rendőr zászlóssal illetve Lorenzo Justin rendőr főtörzsőrmesterrel amikoris Commerce területén teljesítettünk készenléti járőrszolgálatot. Ekkor érkezett egy SMS a telefonomon miszerint egy fegyveres tartózkodik Los Santos fegyverboltja előtt. Azonnal reagáltunk hármas kódban az üzenetre, ekkor találtuk Crew Carmello Úrat a fegyverbolt előtt, fegyverrel az oldalán. Megkértük hogy tegye hátra a kezeit, elővigyázatosságból bilincset fog kapni. Megbilincseltem az Úrat, átnéztük a ruházatát, a pisztoly nem volt bejelentve, a célszemélynek nem volt fegyverviselési engedélye. Közöltük vele hogy befogjuk szállítani a Los Santosi kapitányságra, előfogjuk állítani Illegális fegyverbirtoklás végett. Besegítettük a szolgálati gépjármű hátsó ülésére, majd becsatoltuk az övét. Beszállítottuk a Los Santosi kapitányságra amelynek az egyes kihallgatójában kihallgattuk a célszemélyt. Crew Carmello Úr állítása szerint egy Taxistól vette a fegyvert. Crew Carmello Úr jogaival tisztában volt, nem kívánt élni semelyikkel sem. A kihallgatás végén az illegális tárgyat a megfelelő helyen leadtuk. 40% enyhítéssel 36 nap letöltendő börtönbüntetést illetve 78.000 dolláros pénzbírságott kapott. Óvadékra kapott lehetőséget, büntetését 2024/08/12 napi dátumnak az esti óráiban megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $78,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 36 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Vezetői engedély
(1 darab) Colt 45 Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: SIERRA-08 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
- ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Don Donatello Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
2024-08-14 Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 62.1 § Testi sértés - Könnyű (8 napon belül gyógyuló sérülés) Az intézkedés részletes leírása:
SIERRA-08-as egységben tevékenykedtem egyedüli megbízottként amikoris Blueberry területén teljesítettem járőrszolgálatot. Ekkor Zálogház előtt Don Donatello Úr egy játékot játszott egy másik Úrral, a játék végén Don Donatello Úr nekiesett a férfinek. Kényszerítőeszközképp a sokkolómért nyúltam, lesokkoltam a támadót. A földre rogyott, hátrahúztam kezeit és megbilincseltem. Felállítottam a földről, átnéztem a ruházatát majd egy elérhető egységért vételeztem beszállítás érdekében. TRAFFIC-4-es egység segédkezett a beszállításban a Dillimorei kirendeltségre aholis megkezdtem a kihallgatást. Don Donatello Úr jogaival tisztában volt, nem kívánt élni semelyikkel sem. 40% enyhítéssel 27 nap letöltendő börtönbüntetést illetve 52.000 dolláros pénzbírságott kapott. Óvadékra kapott lehetőséget, büntetését 2024/08/14 napi dátumnak az esti óráiban megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $52,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 27 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Vezetői engedély
- Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
- Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg: -
Los Santos Rendőrség
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: SIERRA-04 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Adelynn Rose Főtörzsőrmester
Roger Doerto Őrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Bon Berlusconi Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
2024-08-16 Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 62.1 § Testi sértés - Könnyű (8 napon belül gyógyuló sérülés) Az intézkedés részletes leírása:
SIERRA-04-es egységben tevékenykedtem egyedüli megbízottként amikoris Blueberry területén teljesítettem járőrszolgálatot. Ekkor Zálogház előtt hajtottam el amikoris a parkolóban egy verekedésre lettem figyelmes, Bon Berlusconi Úr és Don Carlose Úr megtámadott kettő polgárt. Megérkeztem a helyszínre, lesokkoltam a Sétapálcabottal ütő, Bon Berlusconi Úrat és bilincseltem, míg Don Carlose Úr a földre rogyott. A helyszínen volt a Mentőszolgálat kedves kollégája, felsegítette a földről majd megbilincseltem Őt is. Elérhető egységért vételeztem aki tudna segédkezni beszállításban, TRAFFIC-3-mas egység segédkezett a beszállításban a Dillimorei kirendeltségre aholis megkezdtük a kihallgatást. Bon Berlusconi Úr jogaival tisztában volt, nem kívánt élni semelyikkel sem. 40% enyhítéssel 27 nap letöltendő börtönbüntetést illetve 52.000 dolláros pénzbírságot kapott. Óvadékra kapott lehetőséget, büntetését 2024/08/16 napi dátumnak a délutáni óráiban megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $52,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 27 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Vezetői engedély
(1 darab) Sétapálca Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: SIERRA-04 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Adelynn Rose Főtörzsőrmester
Roger Doerto Őrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Don Carlose Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
2024-08-16 Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 62.1 § Testi sértés - Könnyű (8 napon belül gyógyuló sérülés) Az intézkedés részletes leírása:
SIERRA-04-es egységben tevékenykedtem egyedüli megbízottként amikoris Blueberry területén teljesítettem járőrszolgálatot. Ekkor Zálogház előtt hajtottam el amikoris a parkolóban egy verekedésre lettem figyelmes, Bon Berlusconi Úr és Don Carlose Úr megtámadott kettő polgárt. Megérkeztem a helyszínre, lesokkoltam a Sétapálcabottal ütő, Bon Berlusconi Úrat és bilincseltem, míg Don Carlose Úr a földre rogyott. A helyszínen volt a Mentőszolgálat kedves kollégája, felsegítette a földről majd megbilincseltem Őt is. Elérhető egységért vételeztem aki tudna segédkezni beszállításban, TRAFFIC-3-mas egység segédkezett a beszállításban a Dillimorei kirendeltségre aholis megkezdtük a kihallgatást. Don Carlose Úr jogaival tisztában volt, nem kívánt élni semelyikkel sem. 40% enyhítéssel 27 nap letöltendő börtönbüntetést illetve 1 dolláros pénzbírságot kapott. Óvadékra nem kapott lehetőséget, büntetését 2024/08/16 napi dátumnak a délutáni óráiban megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $1 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 27 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
- Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: SIERRA-06 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Shawn Keene Michael Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
2024-08-18 Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 62.1 § Testi sértés - Könnyű (8 napon belül gyógyuló sérülés) 54 § Hatóság félrevezetése Az intézkedés részletes leírása:
SIERRA-06-os egységben tevékenykedtem egyedüli megbízottként amikoris Angel Pine területén teljesítettem járőrszolgálatot. Ekkor a hal leadónál voltam amikoris egy verekedés ügyben jártak el a kollégáim. Korábban mikor nem voltam szolgálatban a gyanusított megütött engem kétszer is, elérhető egység hiányában elengedtem az Úrat és elhagytam a helyszínt. Az aktív ügyhöz érkezve Vanessa Lowe rendőr főtörzsőrmester kérdezte hogy ki szeretné intézni a férfit, vállaltam mivel kíváncsi voltam miért is lettem megütve. CHARLIE-3-mas egység segédkezett a beszállításban a Los Santosi kapitányságra aholis megkezdtem a kihallgatást az egyes kihallgatóban. Az Úr állítása szerint nem Ő volt a tettes viszont tisztán emlékeztem az arcára illetve a hangjára. Shawn Keene Michael Úr jogaival tisztában volt, nem kívánt élni semelyikkel sem. 145 nap letöltendő börtönbüntetést illetve 91.000 dolláros pénzbírságot kapott. Óvadékra kapott lehetőséget, büntetését 2024/08/18 napi dátumnak a hajnali óráiban megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $91,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 145 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Vezetői engedély
Los Santos Rendőrség
Zászlós Egység főkódja és egységszáma: SIERRA-06 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
James John Smith Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Benjamin Gilson Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Rendőrség Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024-08-18 Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 62.1 § Testi sértés - Könnyű (8 napon belül gyógyuló sérülés) 56 § Rendőri utasítás megszegése 84.1 § Fegyveralkatrész - Birtoklása 54 § Hatóság félrevezetése Az intézkedés részletes leírása:
SIERRA-06-os egységben tevékenykedtem egyedüli megbízottként amikoris Blueberry területén teljesítettem járőrszolgálatot. Ekkor a rendszer bejelzett egy körözött személyről hogy Fix & Drive szerelőtelep közelében tartózkodik. Azonnal reagáltam hármas kódban, majd ahogy odaértem lekérdeztem az összes gépjármű forgalmi rendszámát. Egyik gépjármű forgalmi rendszám tulajdonosa ellen elfogató parancs volt amit én adtam ki még hajnalban. Megkértem hogy szálljon ki és tegye hátra a kezeit. James John Smith Úr kiszállt a második felszólításra, viszont nem volt hajlandó megfordulni. Többszörös felszólítás ellenére sem fordult meg ezáltal kényszerítőeszközömhöz nyúlva, lesokkoltam a célszemélyt. Rátérdeltem, megbilincseltem majd áttapogattam a ruházatát. Tiszta volt az Úr ruházata viszont a gépjármű csomagtartójában találtam egy fegyveralkatrészt, elkoboztam, lefoglaltam. BRAVO-01-es egység segédkezett a beszállításban a Dillimorei kirendeltségre aholis megkezdtem a kihallgatást. Az Úr állítása szerint nem Ő volt a tettes viszont tisztán emlékeztem az arcára illetve a hangjára. James John Smith Úr jogaival tisztában volt, nem kívánt élni semelyikkel sem. 235 nap letöltendő börtönbüntetést illetve 176.800 dolláros pénzbírságot kapott. Óvadékra kapott lehetőséget, büntetését 2024/08/18 napi dátumnak a délutáni óráiban megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $176,800 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 235 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Vezetői engedély
(1 darab) Tár (UZI, TEC-9) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Jax Zachary Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
BMW 5 series e60 - DOGOSRBI Körözést elrendelő neve:
Benjamin Gilson Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Rendőrség Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024-08-18 Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 62.1 § Testi sértés - Könnyű (8 napon belül gyógyuló sérülés) Az intézkedés részletes leírása:
SIERRA-06-os egységben tevékenykedtem egyedüli megbízottként amikoris Tierra Robada területén teljesítettem járőrszolgálatot. Ekkor érkezett három bejelentés is miszerint DOGOSRBI forgalmi rendszámú gépjármű megvert kettő férfit, sérült állapotig. Azonnal reagáltam a bejelentésekre mivel a közelben voltam, elérhető szanitécért vételeztem, Selita Vidini rendőr főtörzsőrmester illetve egy Nemzeti Nyomozó Iroda szanitécje segédkezett a sértetteken. DOGOSRBI tulajdonosának található volt egy bánya ezáltal elindultam afelé. Mentem a földúton amikoris félre állítva megláttam DOGOSRBI forgalmi rendszámú BMW 5 series e60 típusú gépjárművet egy másik gépjárművel, baleset történt. Megkértem Jax Zachary Úrat hogy tegye hátra a kezeit, előállítom testisértés vádjaival. CHARLIE-3-mas egység segédkezett a beszállításban a Tierra Robadai kirendeltségre aholis megkezdtem a kihallgatást. Az Úr bevallotta a testisértést ezáltal 40% enyhítést kapott a letöltendő börtönbüntetésére. Jax Zachary Úr jogaival tisztában volt, nem kívánt élni semelyikkel sem. 27 nap letöltendő börtönbüntetést illetve 52.000 dolláros pénzbírságot kapott. Óvadékra kapott lehetőséget, büntetését 2024/08/18 napi dátumnak a délutáni óráiban megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $52,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 27 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Vezetői engedély