BBO - Szabályzat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

exito

🙂
2020. 08. 13.
333
1 920
London
V4 karakter
Dario Staletti

Bűnügyi Bevetési Osztály
Bevetési Támogató Egység & Bűnmegelőzési Egység


Az osztályba való csatlakozáshoz az állományon belül minimum törzsőrmesteri rendfokozat szükséges. Az osztályba beajánlási lehetőség nincsen.

A Bűnmegelőzési Egység tagjai - amennyiben a létszám nem követeli meg - nem hatolhatnak be objektumokba. (gyár, ingatlanok, egyéb létesítmények). Amennyiben a létszám megköveleti, vagy pedig a behatolási engedélyt egy minimum tisztikari személy jóváhagyta mehetnek a behatolási objektumba.

Az osztályon belül a magán akciók szigorúan tilosak, amennyiben szolgálatot teljesítesz várd meg az érkező egységeket.

Kötelező használni a bevetési mellényt 16:00-20:00/22:30 szolgálati idő alatt. (Kék alapon, NNI - BBO feliratú mellény.)

Kötelező szolgálati idő 20:00 - 22:30 között van. Ez idő alatt kötelező a bevetési kinézet használata. ((330 skinID))

Túsztárgyalást csak az ahhoz szükséges vizsga letétele utána Bűnmegelőzési Egység tagjai végezhetnek. Ez alól kivétel a vezérkari engedély.

A bevetési osztály szolgálati (fényhidas) járműveiben az MDC használata kötelező.
A Bűnmegelőzési Egység számára a jelvény használat helyszíneléskor, akciókor és egyéb kiemelt eseményekkor kötelező. Bevetési Támogató Egység tagjainak a jelvény használat behatoláskor (gyár, ingatlanok, egyéb létesítmények) kötelező.

Amennyiben elrendelik az osztály számára a sorakozót, maximum 3 percen belül teljes felszerelésben a központban kell megjelenni.

A nagykaliber használatával és az osztály jogkörével tilos visszaélni, amennyiben ez történik a Btk. szerint járhatnak el az illetékes hatóságok.

Nagyobb bevetéseken kötelező a páros kivonulás, a sofőr a vezetésre figyel, az utas a rádiózásra. (bankrablás, túszejtések.)

A bevetéseken minden társszervnek kötelezően kell segíteni bármilyen módon.

Mesterlövész puskát, taktikai sörétes puskát csak a Bevetési Támogató Egység viselhet és használhat szolgálat teljesítés alatt.
Bűnmegelőzési Egység M4 gépkarabélyt viselhet és használhat.
Utoljára szerkesztve: 2022. november 29.
 
Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.