Nos! Ezt az egészet úgy gondoltam, hogy lenne egy limit kinek hány kártyája lehetne...
Ehez meglehetne csinálni a központi bankot, hogy tudjál magadnak "készítettni" egy vagy több bankkártyát.
Lenne olyan atm pl a zacisnál ahol lehet befizetni pénzt az atm-be és olyan atm ahol csak pénzt lehetne kivenni!
A rendörségnél a mentősöknél és a taxinál lehetne egy olyan opció hogy "kártyával fizethetnéd a xy díjat"
Ezt a boltoknál is megoldani hogy ki mivel akar fizetni!
Lenne minden kártyának 1 pinkódja és amikor pénzt akarsz felvenni akkor rá kellene hózni az Itemet az atmre.
Igazából ezt az egészet úgy gondoltam mint itt real életben.,... Tudom macerás munka lenne ezt kivitelezni de egyetlen egy szerveren láttam ilyet!
A megvalósítás nem macerás ezt ne mondjuk ez tévhit, ellenben mi lenne a haszna annak hogy én csinálok 5+ kártytá? -5 slot az inventoryban, igy is televan mindig mindenel, lásd --> Szervízszámla, forgalmi, személyi iratok, adásvételik, számlák, bizonylatok, stb. szerintem nem hozzá adna hanem elvenne plusz ez a csak megadót helyeken lehetne "befizetni" miért? Miért van erre szükség? És akkor a befizetős ATM-böl nem lehet egy ATM rablásnál kazit kivenni? Vagy hogy? Nem értem miért ez a legnagyobb gond hogy nem kötnek mindent egy itemhez? Miért kéne erre egy konkrét item? Rendben gondoljuk kicsit tovább akkor rablásnál elvehetik? Ha nem miért? Ha igen akkor meg miért van? És van limitje egy bankkártyának? Szóval hogy értelme is legyen RL legjobb tudomásom szerint 300.000 forintot lehet felvenni (Ne kövezetek meg nem élek már magyarba igy nem biztos hogy jelenlegi adat de 4 éve még ezvolt) És akkor az után futhatok a bankba mint most? Én ennek még mindig nem láttom lényegi értelmét. De hajlokrá hogy meggyözetek.
Miert csinal mindenki ugy mintha ingyen lenne fejlesztve a szerver es barmi ami kicsit nagyobb munkat igenyel az felesleges xd
Valakinek az a munkaja hogy megcsinalja azt amit a jatekosok akarnak, de barmi amit a jatekosok akarnak azt 1-2 ember leszavazza csak azert mert sok munka lenne, hat ha nem te csinalod meg akkor nem mindegy?
Itt alapból vannak bajok de rendben lebontjuk neked, egy Script legyen a te esetedben ez 400 sor a lua (Ez szerver és cliens oldal) plusz a meta. Nos ahoz hogy ezt valaki megirja legyen az bármilyen és bárki fejlesztő legalább órákat vesz igénybe. (Nem nem fog neked egy ai ilyen és enyire részletes és összetet rendszert megírni. ((FIXEN BUGGOS LESZ)) ) Nem hiszem hogy a szervernek a megannyi bugg melet lásd -> DÉLI határ, Kisebb patka és törik a motorod kere, és még egyanyi ez lenne egy létfontoságú fejlesztés. És ne felejtsük már el hogy a fejlesztő is ember, nem hiszem azt el hogy ezt enyire nehéz megérteni, igen vannak dolgok amik 2 perc alatt megcsinálhatóak viszont vannak olyan dolgok amik igen is órákat vesznek igénybe. Én megértem hogy te ebben csak azt láttod hogy "HÁT DE EZ A MUNKÁJA" Igen és? Attól még mindent nem kell megcsinálni. Nem hiába lett V3-V4-re váltás egy csomó felesleges dolgok kikerült a version váltásal. Nem hiszem még mindig hogy egy bankkártya anyit hozzá tudna tenni a szerver jelenlegi életéhez hogy kap 2+ autómatikus /me és /do.
Egy szónak is száz a vége, nem hiszem hogy ez létfontoságú és annyit tenne hozzá a szerverhez hogy megkelljen valósítani.