- 2019. 07. 26.
- 156
- 80
- LV karakter
- Kyrie Morgan

InGame neved:
► Ayden R Cleve ◄
A ban időpontja:
► 2020. 07. 02. ◄
A ban időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Justin ◄
A ban oka:
► SGH Munka elhanyagolása, Estleges OOC ker/Vagyonátruházás (Tisztázásra keress fel ts-en) ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Az elmúlt időben többször is szerettem volna felmenni a szerverre, mindig is visszavágytam, hogy újra játszhassak. A bannom után 2, vagy talán 3 évvel később felkerestem egy FőAdmint, viszont teljesen reménytelen volt a helyzet, mivel ezt az egészet még akkor tisztázni kellett volna (amivel persze tisztában voltam, de megpróbáltam). Visszatekintve az egészet, egyáltalán meg sem fordult a fejemben 14 évesen, hogy még szeretnék a szerverre visszajönni, bele sem gondoltam, hogy mit tettem azzal, aminek a levét, 5 évvel később is inni fogom. Ezt a mai napig bánom. ◄
Megjegyzés:
► Igaz, nem tudom bizonyítani, hogy nem kereskedtem OOC és ruháztam át vagyont, de a teljes, őszinte történettel tudok szolgálni, hogy mi is történt. Nagyon türelmetlen egy gyerek voltam 14 évesen, akkoriban épp frakcióban voltam, mellette pedig SGH adminsegéd. Nagyon sűrűn váltogattam a frakciókat, 1 hónapnál tovább egyikben sem voltam. Emlékszek még arra, hogy sok pénzért vásároltam prémium pontból egy autót, amit el is adtam játékbeli valutáért. A bannomat azért kaptam, mert szó nélkül eltűntem, SGH csoportból kiléptem. A feltételes OOC ker/vagyonátruházást szerintem azért, mert szinte egy vasam sem maradt. Az előbb említett dolgok mindegyike összejátszott abban gyerekként, hogy teljes kiégjek. Ahogy az elején mondtam, türelmetlen voltam: -A frakcióban megfelelő ideig bent voltam ahhoz, hogy rangupot kapjak, de nem kaptam. -Admin szerettem volna lenni, ezért is mentem el SGH-nak. Tudtam, hogy havonta van SGH-ból felvétel adminnak. Eltelt egy hónap SGH-ként és balszerencsémre, akkor pont nem volt szükség arra, hogy admint vegyenek fel. -A sok pénzt, amit beleöltem a prémiumpontba és később dollárrá alakítottam, az összeset eljátszottam kaszinón. Ezek után akkoriban teljesen kiégtem, és soha többé nem voltam fent a szerveren. ◄