Elutasítva Ayden R Cleve - Justin

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Budvar

Zöldfülű
2019. 07. 26.
156
80
LV karakter
Kyrie Morgan
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Ayden R Cleve

A ban időpontja:
2020. 07. 02.

A ban időtartama:
Örök

Admin neve, aki bannolt:
Justin

A ban oka:
SGH Munka elhanyagolása, Estleges OOC ker/Vagyonátruházás (Tisztázásra keress fel ts-en)

Amiért szeretnéd az unbant:
Az elmúlt időben többször is szerettem volna felmenni a szerverre, mindig is visszavágytam, hogy újra játszhassak. A bannom után 2, vagy talán 3 évvel később felkerestem egy FőAdmint, viszont teljesen reménytelen volt a helyzet, mivel ezt az egészet még akkor tisztázni kellett volna (amivel persze tisztában voltam, de megpróbáltam). Visszatekintve az egészet, egyáltalán meg sem fordult a fejemben 14 évesen, hogy még szeretnék a szerverre visszajönni, bele sem gondoltam, hogy mit tettem azzal, aminek a levét, 5 évvel később is inni fogom. Ezt a mai napig bánom.

Megjegyzés:
Igaz, nem tudom bizonyítani, hogy nem kereskedtem OOC és ruháztam át vagyont, de a teljes, őszinte történettel tudok szolgálni, hogy mi is történt. Nagyon türelmetlen egy gyerek voltam 14 évesen, akkoriban épp frakcióban voltam, mellette pedig SGH adminsegéd. Nagyon sűrűn váltogattam a frakciókat, 1 hónapnál tovább egyikben sem voltam. Emlékszek még arra, hogy sok pénzért vásároltam prémium pontból egy autót, amit el is adtam játékbeli valutáért. A bannomat azért kaptam, mert szó nélkül eltűntem, SGH csoportból kiléptem. A feltételes OOC ker/vagyonátruházást szerintem azért, mert szinte egy vasam sem maradt. Az előbb említett dolgok mindegyike összejátszott abban gyerekként, hogy teljes kiégjek. Ahogy az elején mondtam, türelmetlen voltam: -A frakcióban megfelelő ideig bent voltam ahhoz, hogy rangupot kapjak, de nem kaptam. -Admin szerettem volna lenni, ezért is mentem el SGH-nak. Tudtam, hogy havonta van SGH-ból felvétel adminnak. Eltelt egy hónap SGH-ként és balszerencsémre, akkor pont nem volt szükség arra, hogy admint vegyenek fel. -A sok pénzt, amit beleöltem a prémiumpontba és később dollárrá alakítottam, az összeset eljátszottam kaszinón. Ezek után akkoriban teljesen kiégtem, és soha többé nem voltam fent a szerveren.

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
2 471
7 475
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
Helo, 5éve történt, miért most próbálkozol ubval? Amikor már tényleg semmit sem tudunk tenni az ügy érdekében, sajnos ezt saját magadnak intézted el, a ban maradni fog.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.