Ayden Cartier panasztétele.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

godberi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 12. 25.
254
379
19
Kisvárda
V4 karakter
👑Ayden Cartier👑
LV karakter
Denzel Cartier
V2 karakter
❌

Nemzeti Nyomozó Iroda - Panaszbeadvány


1. Panasztevő személyes adatai
A panasz benyújtása során fokozottan figyeljen a személyes adatainak helyes megadására. Érvénytelen iratokat, valamint a panasz benyújtásának napján megújított igazolványt nem vagyunk hajlandóak elfogadni, és a panasz elutasítását vonja maga után.




Panasztevő neve
- Ayden Cartier
Panasztevő lakcíme
- San Fierro, Paradiso 45.
Panasztevő telefonszáma
- +38-76-687-2191
Panasztevő személyigazolványának másolata (képet mellékeld)
- Panasztevő fegyverengedélyének másolata (amennyiben fegyverhasználattal/fegyverviseléssel érintett ügy)
- -


2. Jogi képviselő adatai
Amennyiben rendelkezik a panasztevő jogi képviselővel, a megbízása alapján küldje be a nyomtatványt a panasztevő nevében. Jogi képviselő hiányában kérjük üresen hagyni a bekezdést!




Neve
- -
Telefonszáma
- -
Ügyvédi iroda neve
- -
Ügyvédi iroda működési engedélye (vállalkozói igazolvány/számlatömb másolata)
- -


3. Panaszra tett fél adatai
A panaszra tett fél neve, vagy jelvényszáma, vagy gépjárművének adatai feltétlen szükségesek a beadvány elbírálásához. Amennyiben egyik sem ismert, a panasz nem indítható meg.




Neve
- Nem ismert.
Jelvényszáma
- Nem ismert.
Szolgálati gépjárművének adatai
- Fekete Audi Q7, frsz: NNI BO 1


3. Panasz kifejtése



Panasz leírása
- 2024.04.28 00:30 körül SF-APMS közötti szakaszon közlekedtem,amikor az említett Q7 a sebességhatár sokszorosával, oldalból nekem ütközött. Ezután kiszálltam, majd hozzámdobott az illető 40 ezer dollárt,feltehetőleg szereltetés céljából, majd megkérdeztem, hogy ebből szerinte ki fog- e jönni egy prémium kategóriás autó szervízelése, ekkor, kissé lekezelő stílusban ezt válaszolta: "nem a kurva anyáddal beszélsz", majd felajánlottam neki, hogy bevisszük a közeli szervízbe az autóm, az ajánlatot megtekinti ő maga, és ennek függvényében teríti a kárt, felülvizsgálati kérelem benyújtása nélkül, ebbe a magasztos beszédstílusában eleget is tett: "hajrá". Beértünk APMS-be, a szerelő átnézte az autót,összeállította az ajánlatot,majd mikor átadásra került volna, ők távoztak, az autójuk elé álltam, megkérdezni, miért távoznak,ha az ajánlatot még el sem fogadta, de kishíján majdnem elütött, és távoztak. Egy rendvédelmi személytől elvárom LEGALÁBB azt, hogyha kárt okoz egy civil embernek, akkor megtérítse a kárát, és ne ezt az opciót válassza, amit ő is tett.
Szenvedett el sérülést a panasz okán?
- Személyi sérülés nem történt.
Érte kár a panasz okán?
-

4. Csatolt mellékletek



Helyszíni bírságról készült másolat

- -

Letartózásról készült jegyzőkönyv

- -

Rögzített videó/hanganyag

- -

Fényképek

- -

Orvosi látlelet/ egyéb bizonyíték

- -




5. Kártérítés esetén kitöltendő

A kitöltés hiányában a hatóság nem fog kártérítést megállapítani.



Elkobzott tárgyak listája [sorozatszám, telefonszám]

- -

Szervíz számla

-
Egészségügyi számla

- -

OOC melléklet

--




6. Hitelesítés

A kérelem aláírásával kijelentem, hogy a beadványom során csak is az igazat írtam, és büntetőjogi felelősségem tudatában megerősítem, hogy a leírt adatok csak is a valóságot tartalmazzák, az nem tartalmaz hamis, félrevezető, kétes információkat. Elfogadom, hogy a rosszul/hiánytalanul kitöltött beadványomat indoklás nélkül elutasíthatja a nyomozó hatóság vezetője. .



- Ayden Cartier
 

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 027
5 596
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
Tárgy: rendőri intézkedés elleni
panasz elbírálása

Tisztelt Címzett!

Tájékoztatom, hogy a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Rtv.) 92. § (1) bekezdésében biztosított jogkörömnél fogva Panaszos által előterjesztett panaszügyében folytatott eljárás kivizsgálásának folyamatát megkezdtük.

A vizsgálat eredményéről írásban tájékoztatjuk. A kivizsgálás befejeztéig türelmét kérjük.

Tisztelettel:
Zane Cortez r. vezérezredes
NNI Parancsnok
 

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 027
5 596
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
Tisztelt Panaszos!

Az Ellenőrzési Szolgálat kivizsgálta a bejelentését, és a következőkről tájékoztatom.

A 2024. ápr. 28-án 0 óra 30 perckor bekövetkezett balesetben érintett kollégák egy bejelentés helyszínére vonultak, megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával. Az egység vezetője a fedélzeti kamera felvételeit a rendelkezésünkre bocsájtotta, amelyből megállapítás nyert, hogy az egység sofőrje a vétlen baleset bekövetkezte után nem intézkedett megfelelően: nem volt egyértelmű kommunikáció, hogy bejelentésre sietnek; továbbá a kialakult egymás közötti párbeszédben nem volt megfelelő tájékoztatás adva a kárpótlásról, és elmaradt a rendőrség helyszínre hívása.

Az Ellenőrzési Szolgálat kifogásolta, hogy elmaradt a rendőrségi intézkedés, helyette az NNI kollégái gépjárműszervizbe kísérték jegyzőkönyv, és kármegállapítás helyett.

Tekintettel, hogy nem tud bemutatni releváns bizonyítékot az autójának baleset előtti állapotáról, erősen feltételezhető, hogy az ütközés - tekintve, hogy mindkét fél, és az autókban ülők sértetlenül, mentők igénybevétele nélkül úszták meg az ütközést - nem volt olyan mértékű, amelynek során az Ön gépjárműje nagy mértékben meghibásodjon, feltételezhető, hogy a gépjárműje a balesetet megelőzően már bizonyos hibákkal rendelkezett, emiatt a szereltetés teljes összegét nem tudjuk biztosítani.

Az ügyben résztvevő kollégák a helyszínt felettesi utasításra hagyták el, amelyet rosszul kommunikáltak le.

A belső szabályzatnak megfelelően szóbeli figyelmeztetésben részesültek a kollégák, a megfelelő következtetéseket pedig levonták a történtekből.

---

Az ügyben elszenvedett kárpótlás összegét 80.000, azaz nyolcvanezer dollárban állapítom meg, melyet hivatali időben a Nemzeti Nyomozó Iroda székhelyén átvehet.

Tisztelettel:
Zane Cortez r. vezérezredes
NNI Parancsnok
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.