Ava De Esta - Sons Of Anarchy Pályázata.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dzsamal

Újonc
2020. 02. 22.
12
8
V4 karakter
Ava La Emily
LV karakter
Ava De Esta
V2 karakter
Ava De Esta


Sons Of Anarchy


A Sons Of Anarchy, avagy a Kemény Motorosok története.

A Kétezres évek elején, a 9-11-es tragédia után az Amerikai Egyesült Államok hadat üzent Iraknak. A seregben, egyre erősebb, és egyre több barátság alakult ki a városban, és a környékén élő katonák között. Ami annyira összekötötte, és erősítette az egész barátságot, az a kétkerekűek iránt érzett szenvedély, rajongás volt. A háború lecsengése után, a visszatért katonák nehezen tudtak visszailleszkedni a társadalomba, voltak akik egyáltalán nem tudtak többé a társadalom tagjai lenni. A fegyvert lecserélni a lapátra, lecserélni a tollra. Reggelente a város zaját, a száguldozó autók hangját hallani a gépfegyverek dörgése helyett. Boldog családapák, tanuló fiatalok mentek el, és megtört, sérült férfiak tértek vissza, akik a lelkük egy részét Irakban hagyták. Önmagukat, egymásban találták meg. Az eddigi fegyvertársak, akik a frontokon harcoltak, mára már barátok, szinte egy család. Az összes napot együtt töltötték, melyekben elköltötték azt a pénzt, amit a szolgálatuk alatt kerestek. Utolsó pénzüket befektetve, egy kocsmát vettek Dillimoreban. Ahol nem csak a napjaikat töltötték, hanem már ott éltek, azzal a bizonyos családdal. Minden álmuk ez volt, egy kocsma jó nőkkel, piával, motorokkal. Mindannyiuk ismerte a motoros klubok történeteit ezért volt ez az ideál számukra. Tudták, hogy az egész kocsmát fent kell tartani valamiből, így vált belőlük egy szervezet, amiből alakultak motoros klub-bá, ahol mindenki a tűzbe tette volna kezét a másikért. Fogadalmat tettek egymásnak, hogy SOHA nem hagyják cserben sem a klubbot, sem a családot, sem a kocsmát. Itt már a tevékenységeik közé tartoztak a kisebb üzletek kirablása, betörések, amikből bár pénzt tudtok szerezni, de nem volt elég ahhoz, hogy fent tartsák azt az életszínvonalat amit szerettek volna. Majd egy szép esti motoros találkozón, találkoztak az úgynevezett Sons Of Anarchy pár tagjával. Hosszas társalgás, ismerkedés, motorozgatás után, bevezette őket az akkori Anarchy feje a kocsmába, ahol leültek sörözgetni. Az Anarchy feje besétált a raktárba, levett pár mellényt, melynek a hátára volt írva a hírhedt felirat: Sons Of Anarchy. Az asztalhoz sétált velük, és feldobta őket a sörtől ragadó asztalra. Ekkor vették észre, hogy ők már valami nagyobb dolog részei, amelyre később a saját klubbot építették fel. Ezek után Los Santosba bevonulva, SOA néven lettek elterjedve.


Elképzelés a tagfelvételről.:

A tagfelvétel nem lenne túl bonyolult, mivel nem várhatjuk el azt, hogy mindenki hibátlan RP-vel, és 100%-os hozzáértéssel jelenjen meg. Mi nem fogunk senkit sem visszautasítani a hibái miatt, próbálkozni fogunk mindenkinek a legjobb formánkban segíteni. Amit viszont elvárunk, az az, hogy tudjon helyesen írni az illető, illetve szép, tiszta RP sorokat írjon, mivel eléggé eltud venni az élményből az, ha tele van hibával az RP. A banda HQ-ja egy kocsma lenne, ahol ha bárki RP-zni szeretne velünk, vagy esetleg csatlakozni szeretne, ott kell felvenni a kapcsolatot a banda tagokkal. Életképes szituációkat kell hoznia, hosszas beszélgetések, kapcsolat építés után, felfogjuk vetni azt a kérdést, hogy szeretnél-e a klubba csatlakozni. Ekkor fogsz kapni egy Prospect azaz jelölt titulust, tehát még nem vagy a klubb tagja, viszont belerángathatnak balhékba. Lóghatsz a tagokkal, RP-zgethetsz, majd ha úgy gondoljuk alkalmas vagy, bekerülsz.



RP Lehetőségeink.:

-Kocsma RP.: Szeretnénk, ha a kocsma, azaz a HQ, egy élő hely lenne, tehát folyamatosan lehetne látni ott RP-ző embereket, gondolok itt a tagokra, vagy civilekre. Unalmasnak hangzik, de nagyon jó RP-ket lehetne belőle kihozni.

-Konvojok.: Más RP-kel összekapcsolva, nagyon jó szituációkat lehetne csinálni, egy-egy motoros konvoj felvonulásával.


Kábitószer, illetve fegyverkereskedelem (kicsiben).: Ez a banda fő bevételi forrása, ez teljes mértékben a tagokra lenne bízva, hogy ezt hogyan csinálják, mi adjuk az anyagot nekik, ők adják el majd a bevételnek a háromnegyedét le kell adni, ebből nagyot kaszálhatnak a tagok is, illetve a banda is.

Más frakciókkal RP-k.: Nos mi gondoltunk arra is, hogy lehetne más frakciókat is bevonni RP-kbe viszont ehhez majd kelleni fog az ő beleegyezésük is, illetve egy nap, amin ezt megvalósítjuk. Ezekből is nagyon színes, és minőségi RP-ket lehetne kihozni.

És még sok-sok más..




Alapvető célunk a frakcióval.:

Nos, célunk minél minőségibb RP-ket hozni a szerverre, illetve egy baráti közösség létrehozása. Elszeretnénk kerülni a folyamatos veszekedéseket, a folyamatos admin ügyeket, illetve az ehhez hasonló typical dolgokat. Mindenhez, illetve mindenkihez pozitívan állnánk, hisz mint említettem is egy baráti közösséget szeretnénk létrehozni, akikkel különböző RP-ket lehet végrehajtani. Nem dara frakciót szeretnénk csinálni, és nem azt szeretnénk, hogy az emberek úgy tekintsenek ránk, hogy "RP" képtelenek vagyunk, és csak darára lép fel a frakció, meg hasonlók, hanem azt szeretnénk, hogy ha valami RP-be keverednek velünk, akkor ne az legyen, hogy "jajj, már megint ők", hanem hogy igen is szeressenek velünk RP-zni a szerver tagjai. Ezért minél többször akarjuk a legál RP-t csinálni, ezen kívül motorozgatni, kártyázgatni, iszogatni a kocsmában.




Rangok.:

Prospect: Jelölt, még nem teljes klub tag, nem vehet részt a gyűléseken, nincs szavazati joga.
Member: Klub tag, van szavazati joga, és részt vehet a gyűléseken.
Road Captain: Ő felel azért,hogy a városba lévő motorozó csapatokat vezesse koordinálja a megfelelő helyre.
Seregant at arms: Az ő feladata,hogy megvédje az MC-t bármilyen körülmények között és ő felel az elnök és az elnökhelyettes biztonságáért is.
Treasurer: Az ő felelőssége,hogy a klubb pénzügyeit mozgassa és emellett pénzügyi tanácsokat adjon a klubb elnökének. A Treasurernek nagyon határozottnak kell lennie.
Secretary: Ő a klubb elnök tanácsadója.Az ő tanácsa sokat beleszámít valaminek a végleges eldöntéséhez,
Vice President: Alelnök, segíti az elnököt a teendőiben.
President: Elnők, a szervezet feje.



Kicsit magamról.:

Nos, engem Bálintnak hívnak, a Dzsamal nevet spanok találták ki nekem, nem is értem honnan jött ez. 15 Éves leszek, igen-igen, tudom ennyire fiatalon nem kéne senkinek frakciót vezetnie, viszont azért adnék a fiataloknak is egy kis esélyt. Komplett terveim vannak arra, hogy mit szeretnék csinálni a frakcióval, amit meg is valósítanék ha megkapnám a frakciót. Utolsó évemet koptatom az iskola padban, hobbi szinten Atlétikázom, illetve úszok, verseny szinten pedig űzöm a Labdarúgást, és a Kézilabdát. 3 Éve MTA-zom, szóval egy kis tapasztalati háttér van mögöttem, talán 2 hónapja tértem át V2-re, eddig V3-mat nyomtam, illetve Lv-t. LV-n volt egy jó pár ezer percem, viszont a karakterek törlése miatt eltűnt. Fejérmegyében élek, azon belül Székesfehérváron. Ennyi, amit röviden tömören tudni kell rólam.

Frakció járművek, skinek, és a HQ.:

A skinekről egy kis videó -
| Link.: http://www.mediafire.com/file/f5qrl6fvlui53ns/Mods_Sons_of_Anarchy_by_Spark.zip/file

Ebben a kis videóban van egy motor mod is azt hiszem, ha ez megoldható abból szeretnénk, ha nem, akkor Harley Davidson-ból szeretnénk igényelni 15 darabot, illetve 2 db Pony-ra lenne szükségünk. HQ - Dillimore kocsma.


Örülök, hogy elolvastad a lapomat, remélem elnyerte a tetszésedet, és szívesen látnád ezt a fajta RP-t a szerveren.

Legyen további kellemes napod.
 
Utoljára szerkesztve:

GhostK

Zöldfülű
Támogató
2019. 02. 09.
151
113
LV karakter
Martin Herrington
V2 karakter
Lia Morterero
Összerakot támogatom.
 
Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Dzsamal

AkashiV2

Újonc
2019. 07. 28.
24
39
23
V4 karakter
Akashi Lorenz
V2 karakter
Lusia Cresces
Nagyon jól megfogalmazott pályázat. Ismerlek régóta elég jóba vagyunk én szerintem megállnád a helyed elég komoly gondolkodásod van a frakcióval kapcsolatban. 100%-osan Támogatom. sok sikert öcskös!
 
  • Imádom
Reactions: Dzsamal

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
780
1 324
LV karakter
francisco.trefoloni
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Szia!
Nem gondolom, hogy a frakció pályázat elbírálása után van lehetőség skineket berakatni, azt inkább egy frakció fejlesztés keretei között. (Legalább is az elmúlt időszakban pár cserélődött FK-nál ezt figyeltem meg, valamint nálam is ez volt a két pályázatom során.)

Alapvetően tetszik amit összeírtál, szívesen látnék egy jól működő, motoros bandát a szerveren. Amennyiben elfogadásra kerülne a pályázatod, Mi -mint Irish Covenant- szívesen nyitnánk felétek.

Sok sikert kívánok!

(Megj: Egyedül ami visszatart, hogy nem egész 8000 játszott perced van. Remélem ez gyorsan növekedni kezd, ha frakció vezetési terveid vannak a közeljövőt érintve.)
 
Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Dzsamal

Dzsamal

Újonc
2020. 02. 22.
12
8
V4 karakter
Ava La Emily
LV karakter
Ava De Esta
V2 karakter
Ava De Esta
Szia!
Nem gondolom, hogy a frakció pályázat elbírálása után van lehetőség skineket berakatni, azt inkább egy frakció fejlesztés keretei között. (Legalább is az elmúlt időszakban pár cserélődött FK-nál ezt figyeltem meg, valamint nálam is ez volt a két pályázatom során.)

Alapvetően tetszik amit összeírtál, szívesen látnék egy jól működő, motoros bandát a szerveren. Amennyiben elfogadásra kerülne a pályázatod, Mi -mint Irish Covenant- szívesen nyitnánk felétek.

Sok sikert kívánok!

(Megj: Egyedül ami visszatart, hogy nem egész 8000 játszott perced van. Remélem ez gyorsan növekedni kezd, ha frakció vezetési terveid vannak a közeljövőt érintve.)
Szia Barger. Köszönöm a véleményedet, illetve a skinekhez való segítségedet. Nos ezek láttára, beillesztettem a skinekről egy kis videót, + a letöltési linket. 8000 Percem meglesz, nyilván. Aktívan játszok a szerveren, szeretem is, és ha megkapnám 0-24 a frakcióval foglalkoznék.
Ui.: Mi is szivesen nyitnánk felétek - SOA
 
  • Imádom
Reactions: aPeti

utcaneger

Lelkes fórumhasználó
2020. 12. 12.
395
1 732
LV karakter
kellen harper
Voltam veled egy frakcióban (LCN), kicsit sem voltál nyitott az RP-re, szó szerint le XD-zted azt a kérdést, hogy "Valaki RP?".
Egyáltalán nem vagy, és nem is lennél nyitott az RP-re, ha meg is kapnád ugyan olyan sorsa lenne ennek mint a többinek, akik ATM frakciót csináltak belőle.

Nem támogatom.
 
  • Tetszik
Reactions: Balage. és Darko.

Dzsamal

Újonc
2020. 02. 22.
12
8
V4 karakter
Ava La Emily
LV karakter
Ava De Esta
V2 karakter
Ava De Esta
Voltam veled egy frakcióban (LCN), kicsit sem voltál nyitott az RP-re, szó szerint le XD-zted azt a kérdést, hogy "Valaki RP?".
Egyáltalán nem vagy, és nem is lennél nyitott az RP-re, ha meg is kapnád ugyan olyan sorsa lenne ennek mint a többinek, akik ATM frakciót csináltak belőle.

Nem támogatom.
Szia. "Valaki RP?" Erre kérdeztem rá hogy "milyen RP" mert ugye az RP egy tág kifejezés, magába foglal pár dolgot :), majd te irtad azt, hogy "tudod roleplay szerepjáték", hozzácsapva pár ezer röhögös fej. Nos miután ilyen "hangnemben" beszélsz valakivel, ne is várd el azt, hogy fog veled RP-zni. Konkrétan nem is ismersz, nem tudom milyen vagyok, nem ismered a személyiségemet, engem sem, és konkrétan engem minősítesz hogy ATM frakció. Köszönöm a szép szavakat :)
 
  • Hűha
Reactions: utcaneger

milcsu

virtuális karosszérialakatos
Very Important Person
2019. 01. 10.
475
2 225
Yashio, Saitama Preferecture, Japan
V4 karakter
Inaba_Togai
LV karakter
Uchima_Kenichi
V2 karakter
Yoshioka_Tsutomu
Találkoztam Jax Teller-rel már See City utcáin, Hells Angels-nek motorozott.
2018 körül Rizzsel megcsináltuk a SOA-t non-script-ben. Életünkben nem kaptunk akkor beef-et.
Átgondolnám a helyedben, ha fiktív motoros klubot akarsz rp-zni inkább találj ki magad egyet minthogy egy sorozat alapján csináld.
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.